DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58
Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU AKADEMICKIE CENTRUM OPIEKI STACJONARNEJ
ulica Marii Skłodowskiej - Curie 58
Fantastyczny, kompetentny, zdecydowany i prawdomówny lekarz. A przy tym bardzo serdeczny człowiek. Pomógł mi w najtrudniejszej chwili, nie zawahał się i nie zwątpił w powodzenie operacji. Inni lekarze czytając wypis nie wierzyli. A teraz, po upływie półtora roku jest tak, jak Pan Doktor obiecywał. Dziękuję za profesjonalizm i troskę.
Przychodnia Lekarska ZA-MED
ulica Chłodna 16
Dobry fachowiec godny polecenia. Pan doktor, przedstawił kolejne etapy, wyjaśnił na czym będzie polegał zabieg, sprawnie go przeprowadził. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze, bez kolejek i zbędnego stresu.
ul. gen. Romualda Traugutta 132/36
Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
MEDIX I
Grabiszyńska 37/39
W pełni zaangazowny chirurg, pomocny i empatyczny lekarz. Wszytko dokładnie wyjaśnia i upewnia się czy wszystko zostało przez rodzica zrozumiane
ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8
Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !
I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej
M. Skłodoskiej-Curie 66
Bardzo kompetentny lekarz. Uratował życie mojemu mężowi. Uprzejmy i troskliwy o swoich pacjentów. Wytłumaczył nam cały przebieg leczenia.
Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C
Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.
Klinika stomatologiczna Dent Innovation
Ołtaszyńska 92C/4
W 2021 roku operacyjne usunięcie ósemki. Po zabiegu sparaliżowane, tak jakby trzymało dalej znieczulenie. Polecone u doktora płatne lasery nic nie pomogły. Zostałam pozostawiona sama sobie. Lekarz powiedział, że to się zdarza i minie. Upłynęło już 2,5 roku a ból narasta i paraliż nie minął :(
Szpital i Prywatna Przychodnia Lekarska dr Stefan Skrocki
Grunwaldzka 69
Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
I would like to share my experience from a visit at dentist, dr Grażyna Mróz that works in LuxMed at pl. Dominikański 3, Wrocław. I visited her after I had received a recommendation from another LuxMed dentist at ul. Legnicka, two weeks earlier. When I went into her room, the doctor asked me which tooth I had the problem with. I answered honestly, I couldn't remember if it was left …
Ośrodek Profilaktyki i Lecznictwa Wojnów Sp z o.o.
ulica Strachocińska 83
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Z CAŁEGO SERCA POLECAM!
Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C
NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!!!DO TEGO DOBRY ,SERDECZNY CZŁOWIEK!!!! MISTRZ W USUWANIU TARCZYCY!!!!! Nie spotkałam nawet w opowieściach lekarza,który zainteresował się dlaczego pacjenta nie ma na oddziale a miał być...który operował tak długo ,aż był pewien,że nic nie zostało...który przyjechał o 21.30 ,bo coś się działo niepokojącego po operacji...Przyjechał do mnie!Dodam tylko ,że widział mnie przed tym wszystkim jeden raz kiedy przyszłam z paskudną diagnozą! DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM IKAR"
Bulwar Ikara 30
Polecam obecnie jestem miesiac po zabiegu neurochirurgicznym w ktorym p.doktor brala udzial i jestem zadowolona podejsciem do pacjenta rowniez
Ars Estetica – Klinika Medycyny Estetycznej i Laseroterapii
ul. Powstańców Śląskich 56a/2
Serdecznie polecam Panią Doktor Agnieszkę Burkacką. Wiedza, fachowość, ogromne doświadczenie mimo młodego wieku, uśmiech i spokój. Przejechałem ponad połowę Polski z nadzieją że jadę we właściwe miejsce i się nie zawiodłem. Sama pierwsza konsultacja kwalifikująca do zabiegu obrzezania utwierdziła mnie w przekonaniu że jestem w dobrych rękach. Byłem już u kilku innych lekarzy i niestety nie pomogli. Przypadek, jak sama Pani doktor Agnieszka stwierdziła jest ciężki ale do wyprowadzenia. Zabieg …