dr n. med. Beata Wiśniewska-Spychała

Chirurg stomatolog

Gabinet Stomatologiczny Beata Wiśniewska-Spychała
Swoboda 2/4

Bałem się stomatologa od zawsze. Pewnie dlatego zaniedbałem zęby do tego stopnia, że pozostały mi tylko implanty. Ale implanty nie są dla każdego. Jeśli tak długo jak ja nie robi sie nic, to potem juz nawet warunków na implanty nie ma. Jestem po mozolnym procesie odbudowy kości, która wcześniej mi się zapadła. Pani Doktor zrobiła to z pieczołowitością. Poświęciła mi więcej czasu i uwagi, niż mógłbym się spodziewać po standardowym …
Opinia dodana przez: Stanisław
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg plastyczny

lekarz Piotr Gross

Chirurg ogólny, Proktolog

Gabinet Chirurgii Laserowej Piotr Gross
Rubież 14 b

Przyszłam do doktora z hemoidami, po zabiegu laserem nie było żadnej poprawy , guzki są na zewnątrz, teraz jeszcze krwawią. Na kontroli gdy powiedziałam, że swędzi odbyt wymyślił grzybicę. Leczy to co nie musi, gdyby to nawet była grzybica to chyba inny lekarz tym się zajmuje . Wymyśla inne choroby a nie zajmuje się tym co trzeba. Nie rozumiem dlaczego mi zablokował skierowanie przecież mogłam iść do innego lekarza
Opinia dodana przez: Zara
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       lekarz Artur Gromadziński

lekarz Artur Gromadziński

Chirurg onkolog, Chirurg plastyczny

Gromadziński Zespół Medyczny
ul. Falista 4a/12n

Wspaniały lekarz i miejsce. Dobra, profesjonalna opieka i wykonanie. Komunikacja i informacje bezbłędne. Super.
Opinia dodana przez: Gosia
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Piotr Nowaczyk

dr n. med. Piotr Nowaczyk

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wielkopolskie Centrum Onkologii
ul. Garbary 15

Dziękuję Panu dr za opiekę i przeprowadzenie operacji . Pan dr to miły ciepły człowiek cieszę się że do Pana trafiłam jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Wieslawa

dr n. med. Piotr Magnowski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Polna 33

Witam Na wstępie chciałabym wszystkim Paniom polecić Dr Piotra Magnowskiego. Jest to wspaniały lekarz, ale przede wszystkim dobry psycholog. Trafiłam do Pana Doktora przez przypadek. Szukałam lekarza w mojej (nowej -od 3 miesięcy) okolicy. Szukałam placówek, które są partnerami mojego ubezpieczenia, znalazłam ją nawet w tej samej miejscowości, w której teraz mieszkam. Bardzo bałam się wizyty kolejnej u kolejnego ginekologa, ponieważ czułam się ciągle lekceważona. Inni lekarze nie brali pod …
Opinia dodana przez: JOanna
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Michał Pawlak

dr n. med. Michał Pawlak

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr Michał Pawlak
Jeleniogórska 7A/U10

Miałam wielkie szczęście być operowaną przez pana doktora, dzięki jego zaangażowaniu dokonał rzeczy,która miała być niewykonalna. Wizyty profilaktyczne są traktowane bardzo poważnie i z wielką dbałością o komfort oraz rzetelną informację. . Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam !

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg naczyniowy
                                       prof. Michał Stanisić

prof. Michał Stanisić

ANGIODIABETICA
Przemysłowa 46a

Bardzo kompetentny i dokładny specjalista naczyniowy. Leczę u pana doktora zakrzepicę, i nie wyobrażam sobie innego lekarza prowadzącego. Mocno polecam
Opinia dodana przez: Beata
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Ortopeda
                                       dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

Ortopeda, Traumatolog

Kross
ulica Grunwaldzka 74

Znakomity ortopeda!! Jestem 15 lat po artroskopii kolana, od 10 lat trenuje zawodowo kulturystykę, nigdy nie poczułem najmniejszego dyskomfortu z tym związanego! Polecam z czystym sumieniem!!
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Maciej Zieliński

dr n. med. Maciej Zieliński

Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna
Na Szańcach 11a

Absolutnie nie polecam. Zgadzam się z opiniami większości pacjentów i sądzę, że te , pochlebne nie są prawdziwe! Z roku na rok doktor wypala się i powinien już zawiesić działalność i wziąć się za siebie, z powodu ogromnej otyłości, co utrudnia mu poruszanie się. Do pacjentów niemiły, robi łaskę, że przyjmuje, trudno z nim rozmawiać. Jeśli ktoś przychodzi tylko na kontrolę, na NFZ, to można to stolerować, w przypadku poważnej …

dr n. med. Jacek Lis

Chirurg ogólny, Proktolog

Grochowska 50

Dr. Jacek Lis jest bardzo dobrym lekarzem, sumienny, zainteresowany pacjentem. Usuwał mi tarczycę. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam.
                                       lek. med. Leszek Lipiński

lek. med. Leszek Lipiński

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Świetny chirurg. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego lekarza. Sympatyczny, świetnie tłumaczy. Pacjent czuje, że jest pod dobrą opieką. Serdecznie polecam.
                                       prof. dr hab. n. med. Jacek Szmeja

prof. dr hab. n. med. Jacek Szmeja

Chirurg ogólny, Gastrolog

Centrum Medicover Kolorowa
Kolorowa 2

Osoby wystawiające poztytwne opinie zapewne miały do czynienia z ta osoba dawno temu.Ten pan nie ma pojęcia o diagnostyce gastroenterologicznej, być może jest świetnym chirurgiem ale nie gastroenterologiem. Dwie wizyty trwały w sumie 20 minut, te same pytania zadawane dwukrotnie w ciągu jednej, krótszej wizyty, zapisane leki, które inny lekarz kazał odstawić, skierowanie na badanie bez związku z historia dolegliwości. Pora na emeryturę, być może zasłużoną, zanim jakiś pacjent zejdzie.
Opinia dodana przez: Marek
                                       dr Ilona Osadowska

dr Ilona Osadowska

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Klinika Poznań
ul. Morawskiego 2C

Zdecydowanie polecam klinikę Pani Doktor Osadowskiej. Przed wizytą czytałam wiele opinii w internecie i szczerze mówiąc, negatywne opinie zupełnie nie zgadzają się z rzeczywistością. Od momentu umawiania wizyty aż po sam zabieg wszystko było w pełni profesjonalne. Otrzymałam dokładne informacje na każdym etapie, spotkałam się z ogromną wyrozumiałością i troską, a efekty serii zabiegów odmładzających są naprawdę spektakularne!!! Dodatkowo ceny są zdecydowanie niższe niż w innych miejscach. Już umówiłam się …

dr n. med. Robert Spławski

Chirurg ortopeda

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

lekarz Jerzy Nazar

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda