Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37
Moja wizyta u tego lekarza była fatalnym doświadczeniem. Zamiast profesjonalizmu spotkała mnie arogancja i brak szacunku. Lekarz zachowywał się dramatycznie – krzyczał, podnosił głos i miał pretensje, gdy zadawałem jakiekolwiek pytania. W ogóle nie było miejsca na spokojną rozmowę czy wytłumaczenie problemu. Z gabinetu wyszedłem zirytowany i z poczuciem, że nie uzyskałem żadnej realnej pomocy. Zdecydowanie nie polecam wizyt u tego lekarza.
Diaverum Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum w Głubczycach
ulica M. Skłodowskiej-Curie 26/48-100
Głubczyce
Niedelikatny. Do badań używa jednorazowych wzierników wielokrotnie, być może myte tylko wodą. Zdawkowo opisuje chorobę jak i zalecenia w leczeniu i zapobieganiu. Ma się wrażenie że umie słychać.
Zero totalne. Facet żywcem przeniesiony z PRL, nieuprzejmy cham nawet odpowiedzieć dzień dobry ani do widzenia nie potrafi. Na zdjęciu rentgenowskim sprawdzał nie ten staw który powinien chociaż powiedziałem który to a na dodatek zdjęcie było precyzyjnie opisane, dopiero jak pokazałem mu w którym miejscu mnie boli to "pan" a raczej cham doktor łaskawie spojrzał i odkrył że moja ręka jest spuchnięta w miejscu innym niż on sprawdzał na zdjęciu, …
ulica Widok 21A
Nie kwestionuję faktu, że lekarz jest dobrym lekarzem w swojej specjalizacji. Ponawiam apel aby jednak nie interesował się i nie zadawał nieuprzejmych pytań nt. życia prywatnego pacjenta nie dotyczących leczenia, a żeby popracował nad swoim uśmiechem i zwykłym uprzejmym zachowaniem w stosunku do niego. Jest on niegrzeczny i przykry.
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Chciałam wyrazić moje rozczarowanie z powodu podejścia jakie spotkało mnie podczas konsultacji. Moje obawy zostały zlekceważone, co opóźniło diagnostykę i skierowanie na niezbędne badania. Uważam, że większa uwaga oraz wnikliwość w podejściu do pacjenta mogłaby zapobiec niepotrzebnego stresu i niepewności. Brak empatii, dokładności, podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia.
Podejrzanie szybkie terminy okazały się nieprzypadkowe – lekarz jest nieuprzejmy i całkowicie pozbawiony empatii. Pacjenta traktuje z góry i w protekcjonalny sposób. Nie jestem w stanie ocenić jego kompetencji, ponieważ jego zachowanie skutecznie zniechęciło mnie do kontynuowania leczenia w tej placówce. Po takiej „wizycie” zrezygnowałam – szkoda nerwów.
AMT Center
Stanisława Moniuszki 2/24
Przemyśl
Doktor kompetentny i miły. Najlepszy ortopeda u jakiego dotąd byłam. Terapię Orthokine polecam każdemu, kto cierpi z powodu zwyrodnienia stawów. Naprawdę leczy bez skutków ubocznych.Takich lekarzy jak dr Kuczkowski chciałoby się spotykać wszędzie.
Szpital "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ulica Skłodowskiej - Curie 66
Lubin
Po kilkukrotnych wizytach u dr Kaczkowskiego w Poradni MCZ (różne problemy zdrowotne) oceniam go bardzo pozytywnie. Konkretny, pomocny i do tego miły. Polecam bez żadnych wątpliwości.
Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
Tarnów
Pan doktor bardzo pomocny i uprzejmy, wielu powinno się uczyć od pana doktora życzliwości i zainteresowania pacjentem. Pan doktor przyjmuje również bardzo punktualnie. Zdecydowanie polecam!
Przemiły Pan doktor, spokojnie i cierpliwie tłumaczył przebieg zabiegu. W trakcie porozmawiał, zagadał, żeby uspokoić pacjenta. Fachowo przeprowadzony zabieg, profesjonalne szycie - podejrzewam, że nie będzie prawie widać blizny. Ogólnie wrażenie bardzo dobre - i pod względem fachu w ręku, jak i po prostu samego człowieka. Zdecydowanie polecam!
Nie polecam tego lekarza, ponieważ na naderwany mięsień dwugłowy zalecił mi ortezę, która przy takiej kontuzji nic nie pomoga. Mało tego - podał mi nr do swojego kolegi który miałby dla mnie wykonać tę ortezę za 800 zł, co niby miałoby być taniej. Zamiast odpowiedniego leczenie ten lekarz chciał na mnie dodatkowo zarobić.
Jestem zadowolona z dr.Kachnowicza.Za każdym razem gdy trafiałam z dziećmi do chirurga wizyta przebiegała na poziomie i z pełną kulturą.Syn złamał rękę i został dobrze opatrzony.Drugie dziecko było operowane przez doktora i też pełen profesjonalizm.Zawsze miły i uprzejmy.
Działalność Pogotowia Ratunkowego
Księcia Józefa Poniatowskiego 4
Rzeszów
Krzysztof Poszytek - znakomity i przesympatyczny lekarz w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej. Chirurg z powołania, wirtuoz skalpela (i nie tylko) a i w dowcipie też cięty. Doświadczyłem na sobie talentów Pana Doktora i dziś nie tylko chodzę, ale mimo mojej siedemdziesiątki na rowerze jeżdżę tak, że Podkarpacia mi czasami już mało. Panie Doktorze, wielkie dzięki i każdemu polecam w potrzebie! Zdzisław Dziedzic