na wizycie lekarz na początku robi przegląd, zębów, po zgłoszeniu bólu zęba przy gryzieniu lekarz stwierdziła, że owszem jest plomba pęknięta (plomba miała 7 lat), ale że nie wymaga wymiany, Przy wizycie u następnego dentysty lekarz natychmiast stwierdził, że plomba jest nieszczelna i wymaga wymiany (ból przy gryzieniu w końcu ustąpił). Doktor Pamuła nie zwróciła także w ogóle uwagi na cały przebarwiony na brązowo ząb po leczeniu kanałowym. Inny dentysta …
Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10
Byłem omówiony na wizytę i nie mogłem się pojawić. Pani Doktor sama z siebie zaproponowała nowy termin i żeby nie lekceważyć przepukliny. Bardzo fachowo podeszła do stanu mojego zdrowia. Miła, kulturalna i pełna profesja.
Pan doktor jest bardzo sympatyczny, ale mnie zawiódł. Byłam na spotkaniu z badaniem gastroskopia żołądka. Wynik wykazywał stan zapalny, jakieś zmiany i występowanie żółci. Pan doktor całkowicie zignorował fakt występowania żółci. Nie starał się ustalić przyczyny jej występowania a akurat mam usunięty woreczek żółciowy i jak się okazuje będę z tym już zawsze miała problem. I nie zapisał mi żadnych leków a takie leki są niezbędne i są celowane właśniena …
ul. Wyścigowa 49/2
Lekarz godny polecenia Otwarty na pacjęta,pełen empatii, zawsze życzliwy i pogodny Polecam z całego serca
Kartezjusza 2 lok.307
Nie trafiłam na lepszego lekarza stomatologa. Pani Doktor wyleczyła mi wszystkie zęby, przygotowała pod założenie aparatu ortodontycznego i objęła opieką po zdjęciu aparatu. Jest precyzyjna. Ma ogromną wiedzę, doświadczenie i empatię. Leczę się już u Pani kilka lat i wszystkim mocno polecam.
Słowackiego 98 (Medyk)
Piotrków Trybunalski
Naprawdę jeden z najlepszych lekarzy stomatologów jakich znam w kraju. Oprócz pomocy na gruncie dentystycznym potrafi, także doradzić lepiej niż nie jeden specjalista w innych dziedzinach lekarskich.
Żeromskiego 37c gabinet nr 3
Szczytno
Bardzo dobry lekarz, zajął się mną kompleksowo, pomimo iż diagnoza wykraczała poza Jego specjalizację, postawił trafna diagnozę. Dziękuję Panu doktorowi bardzo uprzejmie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
Żory
Bardzo dobry chirurg. Miły, spokojny. Usunął mi 2 kaszaki tak, że nawet nie ma po nich śladu. Polecam.
Północna 6A zapisy telefonicznie
Płońsk
Do Pani doktor udałam się z bólem zęba mądrość. Pani doktor bardzo kompetentna i miła, wszystko dokładnie wytłumaczyła i przede wszystkim wyleczyła. Naprawdę szczerze polecam, duże doświadczenie, zamiłowanie do wykonywanego zawodu i ludzi sprawiły, że wizyta odbyła się bez strachu i w miłej atmosferze!
Ćwiklińskiej 8
Leszno
pani Doktor leczyła ząb przez 3 miesiące ponieważ był trzykrotnie zatruwany, co za każdym razem wiązało się z bólem, nie znam się na medycynie ale mam wrażenie że ta lekarka leczy tylko doraźne problemy, twierdzi że zębów z "niewielkimi dziurkami" nie warto leczyć bo lepiej poczekać.. chyba do czasu aż zaczną boleć