Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Poradnia Stomatologiczna
Mieczysława Niedziałkowskiego 25
Bardzo dobra Pani stomatolog,Pełen Profesjonalizm i nic nie boli😀 Polecam! .. .........
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Co roku powinienem robić kontrolnie MR stawu kolanowego z kontrastem. Lekarz wystawił mi skierowanie na RTG. Pytanie czy lekarz z tytułem DOKTORA nie potrafi tego rozróżnić???
Gabinet Stomatologii Rodzinnej
Przebudzenia Wiosny 9
Zalesie Górne
Ogólnie udzielam się w komentarzach tylko wtedy kiedy źle oceniam ludzi taka natura nie chce się pisać dobrych komentarzy jednak pierwszy raz spotkałem człowieka który w wieku mojego taty ok 65 lat racjonalnie potrafi ze mną porozmawiać. Człowiek jest empatyczny człowiek zna się na życiu , 10 % ludzi normalnych, Pozdrawiam
Przemiły Pan doktor, spokojnie i cierpliwie tłumaczył przebieg zabiegu. W trakcie porozmawiał, zagadał, żeby uspokoić pacjenta. Fachowo przeprowadzony zabieg, profesjonalne szycie - podejrzewam, że nie będzie prawie widać blizny. Ogólnie wrażenie bardzo dobre - i pod względem fachu w ręku, jak i po prostu samego człowieka. Zdecydowanie polecam!
Sportowa 1/31
Chojnice
Pani doktor jest miła. Każdy zabieg omawiała wpierw ze mną, pacjentem, wyjaśniając całą procedurę. Zawsze miała na względzie zdrowie pacjenta. Jedynym minusem może być pani asystentka, która czasami potrafi być niezbyt miła. Ale jako dentystka,doktor Darwish jest bardzo kompetentna i wykonuje swoją pracę dokładnie. Poleciłbym każdemu, tym bardziej, że zabiegi w tym gabinecie nie są wygórowane cenowo względem ich jakości.
Nie polecam wizyty bardzo nie miła pani stomatolog źle podejście do pacjenta uważa że ona jest ponad pacjentem i pacjent nie ma nic do gadania nigdy więcej do niej nie pujde i odradzam wszystkim .poszłem do pogotowia stomatologicznego niedalego przychodni na puckiej i obsługa niebo w porównaniu do wizyty na schopena przyjęli bez problemu super lekarz atmosfera i przede wszystkim podejście do pacjenta polecam bardzo
Jestem zadowolona z dr.Kachnowicza.Za każdym razem gdy trafiałam z dziećmi do chirurga wizyta przebiegała na poziomie i z pełną kulturą.Syn złamał rękę i został dobrze opatrzony.Drugie dziecko było operowane przez doktora i też pełen profesjonalizm.Zawsze miły i uprzejmy.
Działalność Pogotowia Ratunkowego
Księcia Józefa Poniatowskiego 4
Rzeszów
Krzysztof Poszytek - znakomity i przesympatyczny lekarz w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej. Chirurg z powołania, wirtuoz skalpela (i nie tylko) a i w dowcipie też cięty. Doświadczyłem na sobie talentów Pana Doktora i dziś nie tylko chodzę, ale mimo mojej siedemdziesiątki na rowerze jeżdżę tak, że Podkarpacia mi czasami już mało. Panie Doktorze, wielkie dzięki i każdemu polecam w potrzebie! Zdzisław Dziedzic
Prywatna Przychodnia Lekarzy Specjalistów "MEDYK" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Długa 13
Miastko
Świetny lekarz, bardzo dobry fachowiec. Gabinet i jego wyposażenie - XXI wiek. Zawsze gotowy nieść pomoc, zwłaszcza pacjentom bólowym. Godny polecenia.
SALMED Przychodnia Specjalistyczna
Królowej Elżbiety 84
Świebodzice
Leczę zęby u pani Żak,-Sokół od ponad 20 lat i mam jak najlepsze zdanie o jej pracy. Zawsze uśmiechnięta, uprzejma i wyjaśni co będzie robiła i dlaczego. Nigdy nie zdarzyło się abyśmy byli niezadowoleni z jej usług.
Pierwsza plomba nie można było nią zagryzać i przykry zapach . Druga plomba lekka poprawa ale pojawiający się brzydki zapach i wypadła . Trzecia wykonana w ramach gwarancji ale to samo co druga . Zapłaciłem za dwie plomby a efekt nie do przyjęcia . Za każdą wizytą namolne i nachalne namawianie do wykonania mostku tylko że najpierw jak się bierze pieniądze to trzeba umieć wykonać plombę . Ciekawe jak na …
ulica Częstochowska 21/2
Kalisz
Polecam serdecznie. Zaangażowanie w pomoc dla pacjenta i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Wszystko dobrze wyjaśnione, dobór leczenia, bardzo dobry kontakt
ul. Tytusa Chałubińskiego 26
Koszalin
Pani doktor bardzo miła i stanowcza osoba 8 lat temu trafiłam do Pani doktor z 3 letnia córka z chorą nóżką gdzie wcześniej byliśmy w Gdańsku tam wogule nie pomogli mojej córce a tylko ja skrzywdzili Pani doktor podjęła się leczenia i zrobiła operacje córka ma końską stopę szpotawa groziło jej nie chodzenie na tej nodze Pani Szymańska mimo wszytko chciała jej pomóc i tak zrobiła dziś córka ma 11 …
ul. Sebastiana Klonowica 45/2
Dobro pacjenta przedkłada ponad wszystko, ponad kasę, własny czas po godzinach przyjęć, niesamowite i obecnie niespotykane. Cierpliwie i spokojnie omawia problemy pacjenta i tok leczenia, nie ukrywa prawdy przed pacjentem, traktuje go autentycznie podmiotowo. Ceny zabiegów są adekwatne do realiów, w których żyjemy a nie do tytułu naukowego z zakresu nauk medycznych. Jestem bardzo wdzięczna za zdecydowane działanie i szybką pomoc. Oby jak najwięcej osób potrzebujących pomocy trafiło właśnie do …
Al. 1000-lecia Państwa Po 1
Konstancin-Jeziorna
Miłe profesjonalne podejście bez owijania w bawełnę. Życzliwy profesjonalista. Mój problem został rozpoznany i dostałem wyjaśnienie oraz zalecenia. Zabieg przeprowadzony bezboleśnie. Po paru tygodniach nie pozostał żaden ślad na skórze. Zdecydowanie polecam.