lek. dent. Katarzyna Przybył-Bażant

Górnośląska 64/lok. 7
62-800 Kalisz

Bardzo dobra dentystka. Chodzę do niej od lat i leczenie jest na wysokim poziomie. Miałam leczenie kanałowe i do dzisiaj (5 lat) jest ok. Polecam

lek. dent. Mariusz Cięciara

Protetyk, Stomatolog

Kondratowicza 31/11

Zdecydowanie odradzam! Zakładając plomby pan Cięciara piłuje mnóstwo tkanek zęba, a mimo to założone przez niego plomby wytrzymują nie dłużej niż kilka miesięcy. Lekarz nie potrafi odbudować ani naturalnego kształtu zęba, ani dobrać koloru (tak by ten się nie odróżniał), ani nie potrafi odbudować właściwych, naturalnych punktów stycznych, a pomiędzy zębami pozostawia wielkie przestrzenie. Tego samego zęba lekarz potrafi leczyć kilkakrotnie. Pan Cięciara nie potrafi przyznać się ani naprawić swoich …
Opinia dodana przez: wn

lekarz Ewa Wojcieszak

OPIFER
Pawliczka 20
41-800 Zabrze

Pani Wojcieszak bardzo fachowo i sprawnie podcięła wędzidełko języka u 2 miesięcznego niemowlaka. Syn praktycznie nie zorientował się, że miał zabieg. Pani doktor bardzo zaangażowana i z dobrym podejściem do małego pacjenta. Polecam panią doktor Wojcieszak z całego serca
Opinia dodana przez: Michał
{'id': 11384, 'name': 'Rabka-Zdrój'} Ortodonta
                                       lek. stom. Wanda Szurmiak

lek. stom. Wanda Szurmiak

Ortodonta, Stomatolog

Przychodnia Stomatologiczna "V-AN-DENT"
Orkana 18E/26
34-700 Rabka-Zdrój

Lecze sie od lat jak i cala moja rodzina w gabinecie stomatologicznym Pani Doktor Wandy Szurmiak i nigdy nie spotkalam sie z niemilym i nieprofesjonalnym podejsciem do pacjenta.Zawsze przemila,usmiechnieta tryskajaca humorem co jest bardzo wazne zwlaszcza u"dentysty".W tym wlasnie gabinecie poznalam ze wizyta i kontakt z Pania Doktor to uczta duchowa i wszystkich niezdecydowanych zachecam do odwiedzenia tego gabinetu. Zycze Pani wszystkiego najlepszego w zyciu zawodowym i osobistym i samych …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Robert Klęk

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Witam Państwa wizyta u owego niby lekarza była bardzo irytująca. Po wypadku w Danii (prawie obcięty palec) chciałem dalsze leczeni odbyć w Polsce z powodu że poziom medycyny jest u nas dużo wyższy. Jedynym błędem z mojej strony było to ze nie miałem przy sobie papierka z duńskiego szpitala, w jaki sposób zostałem tam zaopatrzony gdzie było tylko napisane, że został założony mi opatrunek i zalecony antybiotyk bez żadnych szczegółów. …
Opinia dodana przez: TOMASZ

lek. dent. Ewa Żukiert-Grosz

Gabinety Stomatologiczne Denticus
Bolesława Śmiałego 28

Bardzo miła Pani Doktor z poczuciem humoru a przede wszystkim profesjonalnie podchodzi do pracy. Bezboleśnie i fachowo poniewaz korzystam z usług od dłuższego czasu wiec zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Kazimierz Sucheta

ul.Topolowa
32-500 Chrzanów

Lekarz bardzo uprzejmy, z dużym poczuciem humoru, zabieg bez żadnych komplikacji, rzetelny, polecam!,
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Tomasz Gwiazda

Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66

Ocena tylko na jedną gwiazdkę bo nie można dać mniej. Brak wiedzy, brak kompetencji, brak uprzejmości. Pracę traktuje jak zło konieczne a pacjentów jak intruzów. Przez złą diagnozę konieczne było długie leczenie u innego lekarza Nie polecam !

lekarz Barbara Radzikowska

Traugutta 17
Siedlce

Zadufana w sobie i zapatrzona w siebie kobieta, od której czuć jakby zjadła wszystkie rozumy i była najmądrzejsza na świecie...

Ewa Owczarzak

Wasilkowska 79
15-118 Białystok

Miło, uprzejmie, tylko co z tego? Zle zrobione leczenie kanałowe, temat odezwał się po latach i w efekcie jestem w trakcie ratowania tego zęba u innego specjalisty.

lek. dent. Marta Cieślicka

NZOZ Kardiologia
Podwisłocze 22A
35-309 Rzeszów

A ja się nie zgodze z opiniami poprzedników. Wspanuała, profesjonalna, nawet nie wiem.kiedy i 8 zostala usunieta. Kilka sekund bez bolu. Dodam, ze poszlam z polecenia i polecam dalej!

lekarz Paweł Orzechowski

Leszka Czarnego 21/79
97-500 Radomsko

Z przykrością muszę podzielić się negatywnym doświadczeniem związanym z lekarzem Pawłem Orzechowskim, który pełni funkcję chirurga w Szpitalu Powiatowym w Radomsku. Zachowanie tego lekarza budzi poważne wątpliwości co do jego kompetencji i etyki zawodowej. Osoba bliska została przewieziona karetką do szpitala z poważnym urazem – złamaniem stopy z przemieszczeniem. Jest to przypadek wymagający natychmiastowej interwencji, zarówno z powodu silnego bólu, jak i ryzyka powikłań medycznych. Niestety, doktor Orzechowski polecił czekać …
Opinia dodana przez: Teresa

Marek Ludwikowski

NZOZ LUMO-MED
41-303 Dąbrowa Górnicza

Fantastyczny pan doktor. Kompetentny i pomocny! Taki lekarz dziś to rzadkość! Nastawiony na pacjenta a nie zysk! Polecam wszystkim bardzo serdecznie!
Opinia dodana przez: Oktawia

lek. dent. Marcin Giebułtowski

Centrum Stomatologii Rodzinnej w Jaśle
ulica Szajnochy 43F
38-200 Jasło

Najgorszy dentysta jaki może być , poszłam do niego na wizytę NFZ , popatrzył na zęby powiedział że trzy są zepsute ale że on ich na NFZ nie będzie leczył, powiedział żeby iść sobie z nimi prywatnie . .Ta sprawa nadaje się do sądu , ten dentysta powinien zostać zwolniony , bierze pieniądze państwowe a nie robi kompletnie nic , odradzam !

lek. dent. Anna Kicińska

Niepubliczny ZOZ Przychodnia Medycyny Rodzinnej s.c.
św. Jadwigi Królowej 7
39-451 Skopanie

NIE. Periodontolog nie powinien zabierać się za usuwanie zębów. Agresywna, bezmyślnie przeprowadzona ekstrakcja, a po niej podrażnione nerwy trójdzielny i błędny, uszkodzony staw skroniowo-żuchwowy, ból, trauma i dodatkowe, niemałe koszty na terapię czaszkowo-krzyżową u terapeuty specjalizującego się w powikłaniach po zabiegach stomatologicznych. Z wiarą, że wszystko jest i będzie OK.

lekarz Piotr Gaweł

Pułaskiego 3
Rzeszów

Lekarz jest znudzony chyba swoim zawodem ledwo co mówi jest takiz nudzony chyba byl u niego mój syn to jak przyjdzie mlodu osobnik to niema szacunku tylko tzw odwala wizyte i bo mlodemu moze nawciskac co tylko chcce i zero jakiegos pocieszenia i usmiechu u doktora także na wizyty publiczne niepolecam prywatnie pewnie usmiechniety od ucha do ucha ale co zrobić.Pozdrawiam

Danuta Giernalczyk-Wrona

Protetyk, Stomatolog

Komandorska 53E / 2

Nie polecam ponieważ p.dr leczyła zęba kanałowo kiedy był złamany korzeń i bardzo się dziwiła że mam inne korzenie,ale to dopiero wyszło kiedy poszłam do innego stomatologa.Chyba nie umie odczytać zdjęcia rtg-zęba.Ale zainkasowała 1000zł.NIE POLECAM
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Jerzy Droszkowski

Chirurg stomatolog

Kopernika 8A
83-140 Gniew

Pan doktor ma na pewno duże doświadczenie,ale u mnie wyjątkowo wyszły pewne komplikacje. Słuchałam się zaleceń. Natomiast od wewnątrz na policzku (gdzie był dodatkowy zastrzyk w sam policzek) - narosła ropa. Tak jak mi kazano mam nic nie naruszać. Mam nadzieję, że wszystko dojdzie do normy.
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Marzena Lachowska-Misiak

ul. Szkolna 1
05-090 Raszyn

Nie polecam i to bardzo. Pani owszem bardzo uprzejma i miła jednak zupełnie leczenie ortodontyczne do powtórki.
Tak jak w komentarzach poniżej , gdy się idzie z wynikiem nawet panu lekarzowi się nie chciało powtórzyć badania deoppler USG( co było robione w innym miejscu ) u innego chirurga okazało się że wszystko jest w porządku bez refluksu 3 stopnia i niewydolności żyły odpiszczelowej. Pan lekarz aby " kuknał" za biurka na żyłę obejrzał z bliska, od razu zaproponował operacje gdzie ta operacja nie jest potrzebna tak jak …
Opinia dodana przez: Xxxx