OPTO-MED S.C. NZOZ
ulica Orla 6/77
Ząbki
Zabiegi praktycznie bezbolesne, przeprowadzone sprawnie i dokładnie, poprzedzone szczegółowym wywiadem. Zainteresowanie pacjentem, a także poziom usług jak i kultura osobista godne polecenia!
tyuiyi
Powstańców Śląskich 8/10
Grodków
Na temat lekarza chirurga ortopedy Wojciecha Kleczewskiego niewiele można przeczytać w necie.A szkoda,bo to najlepszy lekarz jakiego znałam.Dobry lekarz nie potrzebuje reklamy i o reklamę nie zabiega i tak jest własnie w tym przypadku.To wspaniały lekarz,bardzo miły,otwarty i wyrozumiały.Posiada świetny kontakt z pacjentem.Ogromna znajomość ludzkiej psychiki sprawiła,że czułam się spokojna,otwarta,bezpieczna i dobrze nastawiona do leczenia.Nie zdarzyło się,aby mnie wypuścił z "kwitkiem".Od pierwszej po ostatnią wizytę zawsze miły,ciepły i wspaniały.I tylko …
Przychodnia
Władysława Jagiełły 23
Zduńska Wola
Pani Domika to Anioł dla naszej rodziny. Super podejście do dzieci.Moje pociechy ją uwielbiają, wręcz cieszą się jak idą do dentysty. Polecam! Jestem pacjentką od15 lat.:-)
Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
Tarnów
Bardzo dobry specjalista, bezboleśnie wyrywa zęby, tworzy bardzo przyjemną atmosferę, świetnie tłumaczy proces leczenia.
Tomasz Chudy SPECJALISTA STOMATOLOGII ZAHOWAWCZEJ Z ENDODONCJĄ
Marcinkowskiego 4
Nysa
Doskonały specjalista, ogromna precyzja w wykonywaniu zabiegu. Potrafi uspokoić pacjenta z odruchem wymiotnym. nauczyć właściwego oddychania i współpracy podczas zabiegu. Zawsze musiałam przed wizyta do stomatologa brać tabletki uspokajające żeby zmniejszyć stres i odruch wymiotny a u doktora Tomasza Chudy obyło się bez takich leków. Podążałam dokładnie za jego spokojnym głosem i wykonywałam dokładnie wtedy oddech kiedy on o tym w danym momencie mówił. Posiada niezwykłą precyzję w palcach i …
ul. Jacka Malczewskiego 8B/1
Pewnego dnia nadszedł czas, udać się do gabinetu dentystycznego i wyleczyć dwa dziurawe zęby, które coraz bardziej nie dawały mi spokoju i przeszkadzały mi w normalnym spożywaniu posiłków. Lęk przed dentystą( wiertłami, igłami, dźwiękiem urządzeń dentystycznych itp.) był ogromny i wynikał z złego leczenia zęba w przychodni, parę ładnych lat temu. Pani Dagmara w profesjonalny sposób wyleczyła moje zęby (leczenie kanałowe),dodatkowo mój lęk oraz obawa przed wizytą u dentysty całkowicie …
Przychodnia Lekarska "Żaczek"
10 Lutego 15
Siedlce
Dr Stanisław Jeziernicki jest najlepszym chirurgiem! W szpitalu w Łosicach ocalił mojemu tacie nogę, którą w szpitalu w Siedlcach przygotowywali do amputacji i mówili, że nie da się jej uratować. Minął prawie rok od operacji (bardzo ciężkiej) a noga taty jest dobrze ukrwiona. Nawet inni lekarze mówili, że to jest cud.
Gabinet Chirurgii Dziecięcej Jacek Rogoń
Goplańska 100
Przemiły lekarz, wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył i uspokoił a co najważniejsze ma super podejście do małego pacjenta . 4-latka która potrafi zrobić u lekarza niezły cyrk u tego Dr-a nawet nie pisnela . Wyszła z uśmiechem na twarzy
Ta Pani jest osobą dokładną w swoim fachu, zęby naprawia na długie lata. Miałem przypadek, że inni stomatolodzy leczyli mi zęba co rok na to samo. U niej zapomniałem o tym problemie, już od siedmiu lat nic się nie dzieje. Ponadto zajmuje się paradentozą. Naprawdę polecam!
Klinika Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych
Dębinki 7 bud. 25
Pań Profesor to wybitny specjalista,ogromna życzliwość,wsparcie i pełen profesjonalizm! Ogromne zaangażowanie! DZIEKUJE ZA WSZYSTKO Z CAŁEGO SERCA! Bardzo serdecznie Pozdrawiam. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
Tychy
Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
mialem problem z czworką, obruszała mi sie, dentysci z gabinetu implantologicznego chcieli mnie naciągnąc na kase i gadali ze nic sie nie da zrobic. Pani Barbara razem z kolezanką ich wyśmiała i naprawiła mi zęba w 3 wizyty. Miałem płacic za imlant 6 tys zł a zapłacilem za naprawe 600zł. Wszystkim polecam panią Basie bo jest bardzo dobra i ceny nie są kosmiczne. A tych ciuli z imlantologicznego zaraz skomentuje
PRAKTIDENT Medical Clinic
Grabiszyńska 89
Profesjonalizm, empatia i zrozumienie widoczne już od samego wejścia do kliniki. Przesympatyczna pani doktor (oraz cały personel z którym się zetknęłam ) szczegółowo omówiła możliwości oraz plan leczenia po czym przystąpiła do pracy. Sprzęt profesjonalny, wykonanie bardzo staranne. Polecam wszystkim.
Unident Gabinet Stomatologii
Piłsudskiego 4
Radom
Bardzo polecam pana doktora ze to, że ma w sobie takie opanowanie i ciepło. Za wytłumaczenie postępowania po ekstraktacji zęba ósmego. Dziękuję Panu Doktorowi i Pani Asystentce.
CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1
Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.