dr n. med. Edward Chorążka

Szpital MSW
Opole

Pan Dr Edward Chorążka pomógł mi wielokrotnie.W związku z moją skłonnością do pękających naczynek włosowatych - od dawna stosuje skleroterapię , likwidując regularnie pajączki na obydwóch nogach.Miałam równieź dwa razy usunięte żylaki , dzięki czemu moje nogi ponownie wyglądają bardzo dobrze.Pierwszą operację Pan Doktor przeprowadził 12 lat temu, drugą miesiąc temu.Obydwie przebiegły pomyślnie, nie było jakichkolwiek komplikacji. Lekarz otoczył mnie odpowiednią opieką i wykazywał duże zaangażowanie . Myślę, że nie …
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Oksana Jędryszczak

Ozimska 22
45-057 Opole

Super Pani doktor, godna polecenia. Sympatyczna, wszystko powoli wytłumaczy i przedstawi plan działania. Dzięki niej nie boję się chodzić do stomatologa, każdemu polecam!
Opinia dodana przez: Pacjent

lek. dent. Jolanta Smertycha - Chimowicz

Ortodonta, Stomatolog

ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
45-062 Opole

Trafiłam do Pani doktor około trzy lata temu z mega widoczną wadą uzębienia tzn. Moje zęby były obrócone o 180°. Pani Jola szczegółowo wytłumaczyła na czym będzie polegać leczenie i jak będzie wyglądać sytuacja już po zakończeniu leczenia. Dzisiaj po trzech latach ciężkiej pracy Pani doktor, jej zaangażowaniu i determinacji mam piękny, zdrowy uśmiech. Szczerze polecam 😊
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Joanna Gronek-Ludynia

Prywatny Gabinet Dentystyczny
Luboszycka 36
45-215 Opole

Pani doktor jest ładną, miłą i kontaktową osobą. Ludzie posiadający fobię dentystyczną, jak najbardziej się jej pozbędą w dość szybkim czasie. Niestety, nie mogę polecić Pani doktor. Pomby trzymały się krótko. Ceny średnie, jednak w świetle tego, że należało poprawić każdy ząb - to wyrzucone pieniądze...

lek. dent. Bożena Mrowiec-Aleksandrowicz

Gabinet Stomatologii Estetycznej Prestiż Bożena Mrowiec-Aleksandrowicz
Katedralna 10/4A
45-007 Opole

To bardzo przyjazne miejsce. Począwszy od recepcji można poczuć profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor Bożena precyzyjnie planuje kolejne etapy leczenia a każdy etap jest omówiony wyczerpująco i zrozumiale. Mogę zdecydowanie polecić ten gabinet, bo korzystam z niego luż wiele lat. Miałam założone plomby 8 lat temu, a wcześniej leczyłam zęby kanałowo. Dotej pory wszystko jest wporządku.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Andrzej Operacz

gabinet prywatny
Czaplaka 1 B
45-055 Opole

Doktor ma złote ręce! Rwał mi 3 zęby trzonowe, zawsze fachowo, szybko i po ludzku w sensie ludzkiego stosunku do pacjenta. Polecam w 100%

lek. dent. Tomasz Kozarski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Kozarskiego. Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromny profesjonalizm, wiedzę, oraz doświadczenie. Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił, cierpliwie odpowiadał na każde pytanie i przedstawił jasny plan leczenia co dało mi poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Zabieg został przeprowadzony bardzno sprawnie z najwyższą starannością. Mimo stresu czułam się zaopiekowana a podejście lekarza było spokojne, empatyczne i pełne szacunku do pacjenta. Rekowalescencja przebiegła bez komplikacji. Na szczególne uznanie zasługuje …
Opinia dodana przez: Alina

Renata Popiołek

Chirurg dziecięcy

Gabinet Chirurgii Dziecięcej
Kielecka 12/16
45-319 Opole

Z calego serca dziekuje Pani doktor za uratowanie życia mojej córeczce, która trafiła do szpitala z przepuklina przeponowa. Super fachowe podejscie do sprawy, dowwiadczenie i wielkie serce Pani doktor uratowalo moje dziecko. Wraz z żoną i córką Marysia będziemy Pani wdzieczni do końca życia.
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Stanisław Chruszczyk

Oleska 3
45-052 Opole

Mistrz Chirurgii a mało niestety takich.🏆🥇 Miło jestem zaskoczony i to na NFZ. Warto było czekać 👍 Polecam.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Wojciech Praski

Dental Care Gabinet Stomatologiczny
1 Maja 30A
45-355 Opole

Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Wojtka. Zawsze profesjonalne podejście. Miły, sympatyczny. Na pewno nie zmienię tego dentysty na innego. Przez lata chodziłam do innego doktora, troche się u niego zastałam. Po pierwszej wizycie u Pana Praskiego, wiedziałam że juz nie wróce do tamtego. Naprawde polecam
Opinia dodana przez: Katka

Przemysław Jędraszko

Niemodlińska 19 lok. 26
45-710 Opole

W związku z tym, że nie ma tu meza tej pani -p.Przemysława Jędraszko pozwolę sobie wystawić mu opinie na jej koncie, gdyż razem prowadzą gabinet stomatologiczny. Zacznę od tego, że szczerze odradzam usługi p.Przemyslaw Jedraszko, gdyż nierzetelnie podchodzi do wykonywanej pracy a zaczęły się liczyć już tylko pieniądze. 3 lata temu ten pan wyrywał mi zęba- była to 6, zęba rwał mi 4 godziny (nie przesadzam-musiał odmówić wszystkie wizyty po …
Opinia dodana przez: niezadowolony klient

lekarz Anna Bielec-Michałowska

Oleska 13 lok. 1
Opole

Gorąco polecam. Wizyta przebiegała bez wstydu, mimo badania na fotelu ginekologicznym zero skrępowania. Anoskopia mimo niemiłych dolegliwości bezbolesna. Wdrożone leczenie pomogło, przy wizycie kontrolnej było już po problemie. Bardzo korzystna cenowo

lek. stom. Mirosław Olchowski

Praktyka prywatna
Rzeszowska 14
Opole

Najlepszy dentysta w Opolu . Cała moja rodzina tam leczy zęby . Jesteśmy w 100% zadowoleni . Polecam ;)
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Małgorzata Szymoszek - Majgier

Ks. Czaploka 1A
45-055 Opole

bardzo profesjonalne podejście, zawsze doradzi kiedy tylko trzeba. Bardzo zaangażowana w pracę osoba, polecam.
Opinia dodana przez: E.K

lek. dent. Beata Jagodzińska

Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Tańczak i S-ka"
Orląt Lwowskich 51/1
45-371 Opole

Najwspanialsza pani dr.jaka spotkałam.Wspaniale podejście do pacjenta.Bylam wyrwać zęba 7 u p.doktor tak na prawdę z ulicy i nie było problemu z przyjęciem .Bardzo szybko i bez bólu wyrwała mi pani dr tego zęba a że byłam bardzo przestraszona przed zabiegiem więc pani dr.rewelacyjnie mnie zrelaksowała.Po wszystkim wyszłam zadowolona i szczęśliwa i umówiłam się na kolejną wizytę.Dziekuje serdecznie za wspaniałe podejście i pomoc.

lek. dent. Magdalena Ludyga

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Opole

Przesympatyczna i niezwykle kompetentna pani Doktor. Świetnie wykonała leczenie kanałowe dwóch zębów (a były to bardzo skomplikowane zabiegi) oraz arcytrudną ekstrakcję dolnej szóstki, której kilku innych stomatologów nie chciało się podjąć. Polecam także przy wyrywaniu ósemek (usuwała mi dwie) - również zakończone sukcesem. Lekarz od trudnych zadań. Polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Jolanta Jarka

Ortodonta, RTG

Nysy Łużyckiej 26/34
45-034 Opole

Bardzo konkretne podejście do pacjenta, RTG na miejscu, szybkie terminy konsultacji, jesteśmy zadowoleni z efektu leczenia. Polecamy!

lekarz Agnieszka Kania

Panaceum
Opole, Pużka 9
45-272 Opole

28 kwietnia bieżącego roku moje dziecko przeszło leczenie zębów w znieczuleniu ogólnym. Miałam pewne obawy co do tej placówki, gdyż przed umówieniem wizyty przeczytałam kilka niepochlebnych recenzji. Postanowiłam "zaryzykować" bo problem z zębami był poważny. Po pierwsze próchnica była rozległa, po drugie zęby zaczęły jeden po drugim dawać o sobie znać, po trzecie była to nieliczna placówka w której terminy oczekiwania na wizytę i na zabieg są naprawdę niedługie. A …
Opinia dodana przez: Mama Antka

dr n. med. Justyna Grzybowska-Substelna

Ortodonta, Stomatolog

Armii Krajowej 16a lok. 2
45-071 Opole

UWAGA - zdecydowanie NIE POLECAM Przez pierwsze miesiące pani doktor wydawała mi się bardzo sympatyczną osobą, niestety są to tylko pozory, które bardzo sprawnie ta ,,lekarka" stwarza. Przeprowadziłam się do innego miasta i nie byłam w stanie dojeżdżać do p.Substelnej, gdyż przyjmuje jedynie od poniedziałku do czwartku. Poprosiłam więc o wydanie dokumentacji, abym mogła dokończyć leczenie w moim nowym mieście. Pani doktor, aby całą winę za ewentualne niepowodzenie w leczeniu …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Kinga Bralich

Fieldorfa 12 lok. 103
45-273 Opole

Polecam wszystkim panią doktor! Zna się na rzeczy pracę wykonuje fachowo i bezboleśnie