dr n. med. Andrzej Ratajczak

Bolesława Krzywoustego 114

Nie mam słów wdzięcznosci dla Pana Doktora za przeprowadzoną operacje, po której chce mi się żyć... Miałam bardzo duże przepukliny pooperacyjne, brzuch 7,8mc ciąży, brak pępka, zrosty.. Doktor się napracował, ale efekt przeszedl moje oczekiwania. Nikt inny nie zrobiłby tego lepiej. Pan Doktor został mi polecony, a teraz ja będę dr polecać... Wspaniały, życzliwy człowiek o wielkim sercu dla pacjenta.. Jestem teraz pozytywnie nastawiona na przyszłość i szczęśliwa.. Dr nie …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Marcin Grochowalski

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Dr.GROCHOWALSKI Marcin jest bardzo dobrym lekarzem i spcjalista, leczy mnie 8 lat jestem bardzo zadowolona.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Łukasz Gmerek

dr n. med. Łukasz Gmerek

Chirurg ogólny, Proktolog

Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje spotkać !!! Byłem u doktora w ciągu miesiąca na operacji torbieli oraz drugim mniejszym zabiegu wycięcia zmiany skórnej . Przejechalem poł polski po prywatnych gabinetach gdzie zostałem przyjmowany gorzej jak na sorze …. Dopiero po opiniach trafiłem do doktora ☺️ Już przy pierwszej wizycie doktor mnie uspokoił wszystko omówił i tak jak mnie zapewniał tak było ☺️Zero jakiegokolwiek bólu !! Kontakt w każdej chwili z …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Renata Kędziora-Bartkowska

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Na prawdę dobra pani doktor. Pełna informacja stanu zdrowia dziecka. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania, wszystko tłumaczy. Dziecko po operacji bardzo szybko wróciło do formy.

lekarz Janusz Wasiewicz

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

4 operacje (jelito grube usunięcie nowotworu,wyłonienie a póżniej usunięcie stomii,przepukliny) Super fachowiec,wielkie serce dla pacjentów.Uratował mi życie .Dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Elżbieta Bartosz-Sondowska

Olszynka 9/1

Polecam tylko adres jest zły p.dr przyjmuje na ul.Poniatowskiego 24a w Luboniu.Gabinet wyposażony w nowoczesny sprzet w tym komputerowe znieczulenie. profesjonalny, przemiły personel zwłaszvza p.dr Sondowska.

lekarz Tomasz Poprawka

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Katowicka 35/120

Lekarz z dużą empatią, zrozumiale wytłumaczył przebieg operacji konieczność zabiegu. Miłe podejście do pacjenta. Bardzo dziękuję za uratowanie życia.
Pani doktor Małgorzata Pobudek to doskonała dentystka, za każdym razem wykazuje się dokładnością, starannością, jak również wykonuje swój fach niezwykle delikatnie, nigdy nie doświadczyłam w jej gabinecie nic przykrego. Dodatkowo udziela profesjonalnych porad, jak należy dbać o zęby już po zabiegu, zawsze uśmiechnięta i empatyczna wobec każdego człowieka.

lek. dent. Paulina Buczkowska-Puślecka

ulica Pamiątkowa 2/15

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani doktor. Ból zęba bardzo szybko minął. Pełen profesjonalizm i bardo duża dokładność. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Bartłomiej Gałęcki

dr n. med. Bartłomiej Gałęcki

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Wielkopolskie Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii
ul Szamarzewskiego 62 Poznań

Chciałabym serdecznie podziękować mojemu lekarzowi prowadzącemu za wspaniałą opiekę i pełne zaangażowania podejście. To wyjątkowy specjalista, który nie tylko posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, ale również potrafi okazać empatię, zrozumienie i wsparcie w trudnych momentach. Czułam się zaopiekowana i spokojna, wiedząc, że jestem w dobrych rękach. Moje leczenie przebiegało podczas pandemii i nie miałam nikogo bliskiego koło siebie ale miałam Pana Doktora, który zawsze poświęcał chociaż chwilkę na pocieszenie. Wspierał …
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Marek Budrewicz

POZNAŃSKIE CENTRUM IMPLANTOLOGII ASKODENT
Sieradzka 8 B

Świetny stomatolog, posiada rewelacyjne podejście do pacjenta. Przy tym jest uprzejmy, cierpliwy i staranny. Przed rozpoczęciem leczenia w sposób jasny wyjaśnił mi wszystkie wątpliwości i ustalił plan leczenia. Leczenie było bezbolesne i bezstresowe dlatego z całego serca polecam !.
Opinia dodana przez: Iwona Z.

dr n. med. Robert Matuszewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

GABINET ORTOPEDYCZNY
KÓRNICKA 24

Dziękuję Panu Doktorowi za zdrowie o które bardzo bałam się!!! Zadbał, udzielił porad, odpowiednie leczenie , uprzejmy miły a stres potrafi minąć!!! Dziękuję z serducha!!!
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Aleksander Niziołek

dr n. med. Aleksander Niziołek

Bolesława Krzywoustego 114

Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
Opinia dodana przez: Agnieszka Wierzbicka

lekarz Jacek Brzeziński

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

Ogólnie biorąc pod uwagę wcześniejsze wizyty u innych specjalistów w Polsce i za granicą mam negatywne podejście do lekarzy, gdyż za każdym razem trafiałam albo na niekompetentne osoby, lub takie, które chciały mnie szybko zbyć i zakończyć wizytę. Po konsultacji u pana doktora Jacka Brzezińskiego jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że prawdziwi lekarze z powołania jednak istnieją. Otrzymałam rzetelne i fachowe odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Podczas wizyty wspierała mnie również …
Opinia dodana przez: Wioleta

dr n. med. Jan Wybieralski

Chirurg szczękowo twarzowy

Sosnowa 26

Ósemka w położeniu poprzecznym, uciskająca siódemkę. Rwanie w 100% bezbolesne i jestem w szoku jak sprawnie Panu doktorowi to poszło. Znieczulenie, przygotowanie zęba i DWA ruchy, po czym ząb w całości wyrwany. Najlepszy specjalista jakiego spotkałem i polecam każdemu. Wklejam tę opinię wszędzie, żeby ludzie mogli oddać się w dobre ręce ze swoim uzębieniem.
Opinia dodana przez: MKP

lek. dent. Andrzej Chmielecki

Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17

Serdecznie polecam Pana Doktora nawet największym tchórzom! Leczenie jest bezbolesne i co najważniejsze skuteczne. Mój ząb był leczony i innym gabinecie przez kilka miesięcy i ciągle coś bolało, został wyleczony w ciągu dwóch dłuższych wizyt i nic już się nie dzieje. Na pewno wrócę!
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Piotr Bera

os. Stefana Batorego 82 b/lok. 1

Polecam tego chirurga, oprócz tego, że zna się na rzeczy, będąc dobrym fachowcem jest zwyczajnym człowiekiem. Otwartym na pacjenta, nie wywyższającym się, po prostu ludzki. Młodzi lekarze powinni u takich jak on zaczynać swoją przygodę zawodową.
Opinia dodana przez: Rafal

lekarz Lechosław Namysł

Chirurg onkolog

Kopczyńskiego 14

Szybko rozpoznany problem na skórze. Sprawne chirurgiczne usunięcie. Troskliwy nadzór nad procesem gojenia. Czuje się wieloletnie doświadczenie i kompetencję. Jestem zadowolony iż problem rozwiązany. Polecam
Opinia dodana przez: BO

dr n. med. Marek Nowik

Chirurg ogólny, Proktolog

WCM Remedium
Os. St. Batorego 80A/B/D

Jestem właśnie po operacji pęcherzyka żółciowego u dr, z każdym dniem czuję się coraz lepiej. Lekarz od początku odpowiadał na wszystkie moje zapytania, rozwiewał wątpliwości, a lista nie ukrywam była długa. Czułam, że wie co robi, byłam przez to spokojna. Polecam wszystkim. I jeśli ktoś ma też ochotę na spokojny, przyjazny, odgadujący w mig potrzeby pacjenta, tłumaczący i miły personel w cichym szpitalu to polecam oddział w Chodzieży. Jeszcze raz …

dr n. med. Tomasz Synowiec

MSWiA

Bardzo dobry ,kompetentny specjalista dla mnie najwyższej klasy.Życzę Panu doktorowi dużo zdrowia i wytrwałości w tak trudnym zawodzie.
Opinia dodana przez: Kazimierz Sz.