lekarz Zofia Machyńska-Bućko

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Lekarz przez bardzo duże L. Zaangażowana i kompetentna. Ale najbardziej u Dr. Bućko podoba mi się to, że doskonale tłumaczy przebieg schorzenia i leczenia, i co najważniejsze jest konkretna, stanowcza ( potrafi "opieprzyć" 😉 jak ktoś wychodzi ze swoimi pomysłami). Mam stopę po wypadku, ale przeszczepy skóry zrobiła po mistrzowsku . Życzyłbym każdemu takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Piotr

dr Andrzej Gracz

Chirurg onkolog

centrum medyczne hcp sp.z o.o.
ul.28 Czerwca1956 nr.194

Wspaniały lekarz, wysokiej klasy fachowiec, a przy tym skromny i miły człowiek. Pełen profesjonalizm i niespotykane w dzisiejszych czasach zaangażowanie w sprawy pacjenta. Polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem dobrego chirurga onkologa. Wdzięczna pacjentka Eugenia N.
Opinia dodana przez: Eugenia

lekarz Jacek Duszkiewicz

TERMEDICA
os. B. Chrobrego 101

Max profesjonalista ale pełen empatii. Wszystko zawsze dobrze wyjaśnione: problem i zaproponowane rozwiązanie. Zawsze odpowiada na zadane pytanie i nie goni na "akord". Polecam bez żadnych uwag.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Katarzyna Zieleśkiewicz

PORADNIA STOMATOLOGICZNA "KÓRNICKA"
Kórnicka 24, Poznań

Pani dr. Kasia jest bardzo uprzejmą, pomocną osobą. Wzbudza zaufanie, zawsze przyjmie i pomoże gdy boli ząb. Bardzo polecam dr. Zieleśkiewicz. Profesjonalne podejście, najlepszy stomatolog u którego byłam 😊. Chodzimy tam całą rodziną.

lekarz Marta Pawuła

Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!

Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.

lek. dent. Anna Pernak

Nałkowskiej Zofii 8 A

Super dentysta. Byłam u pani dr już kilka razy i jestem zachwycona. Bardzo profesjonalne podejście z dużą empatią. Poleciłam już paru osobom i oni także są bardzo zadowoleni. Naprawdę super specjalista

lek. dent. Małgorzata Stuwe-Kaczmarek

os. Czecha 73

Leczyłem u doktor Stuwe zęba kanałowo. Podczas pobytu w Niemczech trafiłem z sąsiednim zębem na leczenie kanałowe pod mikroskopem. Po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskigo tamtejszy dentysta pytał się czy ten ząb obok też był leczony pod mikroskopem i nie mógł uwierzyć że nie. Doktor Stuwe jest świetna.

dr n. med. Marcin Warot

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35

Pan Doktor kompetentny, empatyczny i godny polecenia, proponuje nowoczesne metody leczenia, które dają rezultaty

lekarz Krzysztof Rędziński

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Pan Doktor posiada wszystkie cechy, które powinien mieć każdy lekarz. Połączenie wiedzy, doświadczenia i empatii dla pacjenta. Polecam i dziękuję za opiekę...
Opinia dodana przez: Arleta

Joanna Perek

Stomatolog, Medycyna estetyczna

PERDENT
Os. Przyjaźni 127

Pani doktor bardzo konkretnie podchodzi do pacjenta. To świetna specjalistka.

lek. dent. Agnieszka Kolanowska

ul. Zakopiańska 91

Kompleksowa obsluga, duza komunikatywnosc, wyjasnienie i opis wszystkich ubytkow i sposobu leczenia, bezbolesne leczenie, mila atmosfera, serdecznie polecam

Ryszard Stawicki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Słowackiego 8/10

Właśnie jestem po zabiegu endoprotezy biodra, który wykonywał Pan dr.Ryszard Stawicki.Operacja była trudna technicznie z powodu nie wykształconej panewki i zanim trafiłem w ręce Pana doktora zwiedziłem kilku specjalistów. Podejście do pacjenta to pełen profesjonalizm jak również umiejętność motywacji do działania. Jestem nieprawdopodobnie zadowolony z operacji ,która przebiegała w bardzo komfortowych warunkach tak by nie mieć żadnego stresu, a co najważniejsze super efekt był już po pierwszym dniu. Bez bólu …
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Wojciech Turkiewicz

Chirurg ogólny, Flebolog

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Bamberski Dwór"
ul. św. Wawrzyńca 11

The doctor is racist I am suffering from przepuklina and can’t even stand on my feet and the doctor was not even intrested to have a look on my gastroscopy report
Opinia dodana przez: Bikram

lekarz Mikołaj Kubasik

Chirurg plastyczny

Med-Polonia
Obornicka 262

Super człowiek i super lekarz wszystko dokładnie tłumaczy co i jak nie kryje przed pacjentem ewentualnie możliwych komplikacji i przede wszystkim nie przesadza z rozmiarem.Pan doktor stara się zrobić taki rozmiar piersi aby jak najlepiej pasował do sylwetki kobiety. Jeśli jeszcze kiedyś zdecyduje się na jakiś zabieg to tylko u Pana Doktora. Zadowolona pacjentka .

Nikodem Horst

IM. JÓZEFA STRUSIA
ul. Szwajcarska3

Rok temu na skutek zgniłego wyrostka trafiłem na oddziale w szpitalu Strusia na Szwajcarskiej na Pana Doktora Horsta. Kilku lekarzom zawdzięczam to, że teraz mogę sobie znowu robić brzuszki wisząc za nogi na suficie i nadal mam wszystkie jelita. Nie operował mnie Pan Horst tylko jego współpracownicy, również świetni Dr Minkowski i Dr Domańska, co prawda całej ich pracy nie widziałem, bo gdy we mnie grzebali to spałem. Za to …
Opinia dodana przez: Piotr Grześ

lek. dent. Barbara Biedziak

Ortodonta, Stomatolog

Szamarzewskiego44d/2

Byłam na wizycie u Pani Dr.Barbary Biedziak i niestety zdecydowanie odradzam usługi u tego lekarza. Na wizycie Pani Doktor postawila diagnozę, że mam problem ze zgryzem i noszenie aparatu nie będzie mozliwe póki nie zmienię sposobu zamykania się zębów w buzi.Mam przyjść za 4 miesiące, podczas których cały czas mam kontrolować jak zamykam zęby.Pani Dr. pomimo wielokrotnych moich zapytań w jaki sposób mam tego dokonać, skoro to czynność nieświadoma, sama …
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Krzysztof Miarzyński

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Franklina Roosevelta 18

Lekarz był niezwykle profesjonalny i otwarty na potrzeby pacjenta. To, że dokładnie wyjaśnił każdy etap i odpowiedział na wszystkie moje pytania, znacznie zredukowało moje obawy. Bardzo sobie cenię takie podejście.

dr n. med. Jerzy Harasymczuk

Chirurg dziecięcy

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

Guzy tarczycy Uważam Pana doktora za wysokiej klasy specjalistę w swoim fachu. Profesjonalnie podszedł do syna, umie doradzić i porozmawiać szczerze z pacjentem jak i z jego rodziną. Jest bardzo kontaktowym człowiekiem a przy tym bardzo miłym. Na kontroli z synem (starszym ) byłem kiedyś a i młodszy się przyplątał to mało że starszemu przeprowadził kontrolę po operacji usunięcia tarczycy, to i młodszego nie wypuścił bez badania. Jest naprawdę świetnym …
Opinia dodana przez: Bogusław

lek. dent. Katarzyna Chudzińska-Otulakowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny
Wybickiego 12a/2

Pani Kasia jest rewelacyjnym stomatologiem i na pierwszy rzut oka widać, że pracę swoją wykonuje z powołania! Szłam do Niej jak na skazanie, ale już przed wejściem do gabinetu (sic!) okazało się, że jest tak mega sympatyczna, że nie mogłam wyjść z podziwu! :) Pani Kasia jest rzetelnym i kompetentnym stomatologiem, w dodatku ma rewelacyjne podejście do pacjenta - każda wizyta u Niej jest kompletnie "na luzie" :) Prawdziwa i …

lek. dent. Jacek Kopciuch

Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2

Najlepszy stomatolog u jakiego w życiu byłem. Zaangażowanie, profesjonalizm oraz doskonały kontakt z pacjentem. Pan Jacek jest bardzo uprzejmy, poza tym ma ogromną wiedzę i widać, że stomatologia to jego pasja. Holistyczne podejście do tematu leczenia. Wizyty u pana Jacka to zupełnie inny poziom doświadczenia stomatologicznego, które zazwyczaj do najprzyjemniejszych nie należy. U pana Jacka jest zupełnie inaczej. Bardzo polecam. :)
Opinia dodana przez: Jarosław