lekarz Cezary Czekalski

Ośrodek Profilaktyki i Lecznictwa Wojnów Sp z o.o.
ulica Strachocińska 83

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Z CAŁEGO SERCA POLECAM!
Opinia dodana przez: MAREK

Marek Szpunar

Chirurg naczyniowy

Rzeszów

Polecam dr Marka Szpunara. Operował mi żylaki w jednej nodze. Operacja przebiegła pomyślnie, brak komplikacji. Z pewnością ma dużą wiedzę, bardzo miły lekarz, zainteresowany pacjentem, także po zabiegu.
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Waldemar Balcerzak

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!!!DO TEGO DOBRY ,SERDECZNY CZŁOWIEK!!!! MISTRZ W USUWANIU TARCZYCY!!!!! Nie spotkałam nawet w opowieściach lekarza,który zainteresował się dlaczego pacjenta nie ma na oddziale a miał być...który operował tak długo ,aż był pewien,że nic nie zostało...który przyjechał o 21.30 ,bo coś się działo niepokojącego po operacji...Przyjechał do mnie!Dodam tylko ,że widział mnie przed tym wszystkim jeden raz kiedy przyszłam z paskudną diagnozą! DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!
Opinia dodana przez: monika

lek. dent. Monika Garecka-Głowacka

Chirurg stomatolog

Zamkowa 14
26-500 Szydłowiec

Pani Monika ? Trudno wyrazić w kilku słowach mój szacunek do tej osoby ,a także opinie, w jednym zdaniu : to najlepszy stomatolog w Szydłowcu,do tego to człowiek który jest człowiekiem dla pacjenta,jest mega profesjonalna w swojej pracy a zarazem ma ludzkie podejście i potrafi zrozumieć ból pacjenta z jakim do niej przychodzi co wizytę stawia na profesjonalnym poziomie ,praktycznie zero stresu . Bardzo pozdrawiam
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Jacek Kuciński

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo uprzejmy i grzeczny pan doktor spokojny opanowany polecam z całego serca byłam parę razy na wizycie konkretny wytłumaczył mi wszystko polecam.

dr Czesław Cielecki

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!

lek. dent. Marcin Ciesielski

Chirurg stomatolog

PRZYCHODNIA
Rokicińska 125
95-020 Andrespol

Pan Marcin to mistrz w swoim fachu, skomplikowana 8 której kilku lekarzy się nie podjęło dla Pana Marcina nie była żadnym problemem. Ogromnie polecam

lekarz Zenon Lewicki

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Ludwika Lewicka Przychodnia Piastowska
Czarnieckiego 24
88-100 Inowrocław

Trafiłam do doktora Z.Lewickiego i lepiej trafić nie mogłam.Całą diagnostykę przeszłam z doktorem.Człowiek z wielką empatią,jak i pani pielęgniarka która jest z doktorem asystowała przy biobsji ogromna dobroć.Dziękuję za opiekę

lekarz Piotr Tosik

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Pan dr Piotr Tosik bardzo empatyczny Czlowiek. Cierpliwie i fachowo odpowiada pacjentowi na pytania. Dzięki jego fachowosci i trosce rana na nodze pięknie się goi. Dłonie pana doktora leczą. Pani pielegniarka pracujaca z panem doktorem przecudowna, pomocna i bardzo zyczliwa.
Opinia dodana przez: Ewa Artychowska

Nikodem Horst

IM. JÓZEFA STRUSIA
ul. Szwajcarska3

Rok temu na skutek zgniłego wyrostka trafiłem na oddziale w szpitalu Strusia na Szwajcarskiej na Pana Doktora Horsta. Kilku lekarzom zawdzięczam to, że teraz mogę sobie znowu robić brzuszki wisząc za nogi na suficie i nadal mam wszystkie jelita. Nie operował mnie Pan Horst tylko jego współpracownicy, również świetni Dr Minkowski i Dr Domańska, co prawda całej ich pracy nie widziałem, bo gdy we mnie grzebali to spałem. Za to …
Opinia dodana przez: Piotr Grześ

lekarz Wiesław Łukasik

Zakład Opieki Zdrowotnej Lekarza Rodzinnego
Dworcowa 6
67-407 Szlichtyngowa

Lekarz kompetentny, miły, że specjalizacją i ogólnie stara się w swoim zawodzie jak może naprawdę można go polecać i ja polecam gorąco!

lekarz Abdul Zeid

ul. Zacisze 10a
56-210 Wąsosz

Bardzo dobry fachowiec. Miałem operację przepikliny pachwinowej. Polecam Pana doktora. Złote ręce. Profesjonalne podejście, zdecydowanie. Oby więcej takich lekarzy. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Marek z Nowej Soli

lek. dent. Lidia Kruczykowska

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Sucha 2/4

Dr Kruczykowska jest lekarzem człowiekiem z powołaniem, Podejście P Dr do pacjenta czyli mnie jest super, mówi do mnie ze zrozumieniem rozstrzyga warianty leczenia czego nie zrobili inni lekarze . Jestem zadowolona że trafiłam na tak wspaniałą kobietę lekarza Polecam Panią Doktor... dziękuję Pani Doktor z całego serca i cieszę się że tak dobrze trafiłam Pozdrawiam serdecznie 🍀 ♥️

lekarz Piotr Kamkow

NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
42-200 Częstochowa

Bardzo przyjazny Lekarz ,godny polecenia .Normalnie można porozmawiać Konkretnie podchodzi do problemu pacjenta Empatyczny 🙂
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Mohammad Omidi

Bardzo fachowa otrzymalam pomoc a jestem duzym tchorzem ale juz mi Pan dr.usunal wielkiego guza na plecach i przyznam szczerze mam jeszcze szwy ale nic nie bolalo i nie boli .Wspanialy lekarz polecam kazdemu kto sie boi ja sie juz nie boje .
Opinia dodana przez: irena
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Torakochirurg
                                       dr n. med. Adrian Tokajuk

dr n. med. Adrian Tokajuk

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5

Wspaniały chirurg płuc Adrian Tokajuk empatyczny doświadczony pomocny. Byłam operowana przez Pana doktora. Godny polecenia.

lekarz Michał Kusiński

Sportowa 8
97-570 Przedbórz

Dziękuję za trafną diagnozę i wyleczenie mnie z nadczynności przytarczycz, moje objawy szybko minęły po operacji.

lekarz Werner Janus

J.Piłsudskiego 105B

Od 7 miesięcy lekarze rozkładali ręce. Dr. Janus wyleczył mnie w ciągu 20 minut. Dziękuję Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: Klaudia

dr Piotr Bańka

Myszków

Kompetentny ,miły i spokojny lekarz. Tłumaczy co pacjentowi jest. Widać ,że zna się na swojej specjalizacji.
Opinia dodana przez: Jakub

Radosław Ciołkowski

Elvita Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Górniczy Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Libiążu
ulica Górnicza 5
32-590 Libiąż

Kompetentny i doświadczony lekarz, uprzejmy, dokładny - byłam u niego usuwać zmiany skórne - bez problemów.