dr n. med. Jolanta Warzycha

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Z całą pewnością nie polecam! Bardzo niemiła i nieuprzejma, nie można uzyskać od niej żadnych informacji na temat stanu zdrowia dziecka.
Opinia dodana przez: Paulina

Janusz Adamkiewicz

Gabinet prywatny
Stefana Starzyńskiego 6
42-224 Częstochowa

Żona poleca z całego serca prowadzi ciąże na pełnym poziomie wszystko wytłumaczy co potrzeba. Polecam
Opinia dodana przez: Konrad

lekarz Anna Ludwiczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry i oddany pacjentom lekarz. Osoba niezwykle zdolna i empatyczna. Trafna diagnoza postawiona mojemu ojcu. Bardzo dziękuję ❤️
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Agnieszka Ziemba

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Po 25 latach chodzenia do wielu specjalistów pani Doktor jest w pełni kompetentna ,pełna wiedzy i dokładnego obrazowania przyczyny ale na wielu płaszczyznach nie tylko stricte medycyny głównego nurtu ale też ujęciu interdyscyplinarnym polecam .
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Andrzej Wnęk

Wolności 10/26
42-200 Częstochowa

Byłam raz na prywatnej wizycie u dr Wnęka w Sieradzu. Nie rozumiem, jak kardiolog pracujący w certyfikowanej placówce mógł potraktować mnie tak lekceważąco ignorując moje objawy. Do doktora zgłosiłam się po drugim zasłabnięciu i pobycie na SORZE, lecząc się na serce od dwóch lat (Przewlekła wieńcówka stabilna) mój stan zdrowia bardzo mnie niepokoił, przyszłam na wizytę z bólem w klatce , dusznościami, zawrotami głowy, omdleniami, zlewnymi potami, roztrzęsieniem, nierówną pracą …

lekarz Anna Bryzik

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą
ulica Sobieskiego 7A
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Magdalena Malczewska

ul. Ruska 32A
42-200 Częstochowa

Pani Malczewska jest osobą niekompetentna w swoim fachu, opiera swoją diagnozę w oparciu nie na kontakcie z pacjentem a na zmanipulowanym przez rodzinę opisie sytuacji. Nie polecam!!!
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Dorota Grochulska

Radiolog

Przychodnia Specjalistyczna "DIAGNOMED"
Joselewicza 1
42-200 Częstochowa

Pani doktor Dorota Grochulska bardzo nie uprzejma. Przez całą wizytę siedziała w telefonie, jedynie go odłożyła na czas badania USG które wykonywała. Zero informacji o wynikach badania, dostaliśmy tylko kartkę z wynikami badań. Zero empatii, zero pomocy, jej pacjent był osobą niepełnosprawną poruszającą się na wózku inwalidzkim to tylko pośpieszała by szybciej się przenieść na łóżko do badania.
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Piotr Gut

Gabinet Piotr Gut
Łódzka 33
Częstochowa

Ordynarny, brak zaangażowania i jakiejkolwiek empatii. To że na NFZ to nie warto się postarać wysłuchać pacjenta. To po co przynajmniej w przychodni jak nie jest dla pacjentów.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Agata Jadowska

Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
42-200 Częstochowa

Znam Panią Doktor od kiedy jako dziecko leczyła mnie, doświadczony lekarz, trafne diagnozy, zawsze pomocna. Bardzo polecam Panią Doktor :)
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Aneta Korzeniowska

Mireckiego 27 lok. 59
42-200 Częstochowa

Jesteś chory ? Masz silne objawy ? To dobrze radzę omijaj ten gabinet szerokim łukiem . Pani doktor to lekarz z długoletnim doświadczeniem taki był opis którymi się kierowałam dodatkowo opinie tu jak i na innych platformach . Rzeczywistość jednak ma inne odzwierciedlenie . Jeżeli ktoś ma czas na to by stać w miejscu z chorobą a nie ją leczyć polecam to miejsce i lekarz sprawi że będziesz cierpieć a …
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Bronisław Morawiecki

Pediatra, Pulmonolog

Częstochowa

Jak każdy ma swoje humory, ale dla mnie to wyjątkowo dobry lekarz z szerszym podejściem do choroby, szuka przyczyny.

lekarz Krzysztof Polczyk

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Ten pan nie powinien zajmować się ludźmi. Brak zainteresowania chorym i opryskliwość wobec rodziny jest przerażającym faktem. Z przykrością stwierdzam, że tacy ludzie decydują się na tak odpowiedzialny zawòd.

lekarz Robert Koper

Neurochirurg

al. Wonośći 1/3/5
42-200 Częstochowa

Zupełna porażka TYLKO, ŻEBY WYCIĄGNĄ Ć OD PACJENTA PRYWATNIE, ILE SIĘ DA!!!! Nawet w naprawdę poważnym stanie chorobowym nie uzyskasz tu szybkiej i konkretnej pomocy Najpierw musisz swoje zostawić włącznie z wykonaniem badań specjalistycznych typu rezonans /do operacji /za własne pieniądze, po zwolnienie do lekarza rodzinnego bo ten lekarz nie wystawia L4 i nie obchodzi go, że pracujesz, a twój stan czyni cię nie zdolnym do pracy!!!! PÓŹNIEJ z łaski …

lekarz Tomasz Nawrot

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Pan doktor wykonał u mnie operację przepukliny w ramach NFZ. Jest osobą kompetentną, uprzejmą. Na wszystkie pytania udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi. Jest lekarzem godnym polecenia.
Bardzo polecam Panią Doktor. Uratowała mnie! 5 lat temu zaczęłam bardzo źle się czuć. Gorączkowałam, męczył mnie uporczywy kaszel, miałam problemy z mówieniem. Przez 1,5 miesiąca chodziłam do różnych lekarzy i nie wiadomo było co mi jest. Sama z siebie postanowiłam zbadać hormony tarczycy. Wyniki były niepokojące. Częstochowy endokrynolodzy wyznaczyli odległe terminy prywatnych wizyt. Moja mama przypomniała sobie o Pani Doktor u której kiedyś była ze mną, gdy byłam dzieckiem. …
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Andrzej Słabikowski

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Szymanowskiego 9 lok. 34
42-200 Częstochowa

Z pewnością nie polecę tego lekarza. Trafiłam na jego oddział bo prowadzący mnie lekarz skierował mnie na cc. Tu zaś przygotowano mnie do cięcia łącznie z lewatywą i dezynfekcją brzucha. I wtedy pan dr stwierdził że nie ma żadnych wskazań lekarskich do tego sposobu rozwiązania porodu. Nie lekarz a wszechwiedzący znachor, który nie zbada, nie zrobi usg, nie zainteresuje się moją dokumentacją a już na oko wie, że nie ma …

lekarz Małgorzata Moszyńska

al. Kościuszki 13 lok. 18
42-200 Częstochowa

U Pani doktor byłam na wizycie w związku z bardzo silnym bólem kręgów szyjnych, barku, drętwieniem prawej dłoni. Dostałam leki przeciwbólowe, skierowanie do poradni leczenia bólu oraz skierowanie na tomograf. Poprosiłam o kilku dniowe zwolnienie z pracy. Pracowalam w tym czasie fizycznie i ból mi odmawiał jakiekolwiek czynności w pracy. Pani doktor odmówiła kierując się zdaniem że "nie ma podstaw" Poszłam do pracy na kolejny dzień po czym wylądowałam na …

lekarz Mariusz Janta

al. Pokoju 14 lok. 36
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz .Polecam.Godny zaufania kompetentny.Jeszcze raz polecam tego lekarza,jest dobry w swym fachu.
Opinia dodana przez: WOJTEK

lekarz Bożena Tarkowska

Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
42-200 Częstochowa

Pani Doktor jest bardzo empatyczną osobą. Widać, że jest fachowcem w swoim zawodzie i naprawdę przykłada uwagę do tego co robi.