Pan Doktor Tomasz Papierz,był moim lekarzem prowadzącym w szpitalu Barlickiego. Przeprowadził u mnie trudny i skomplikowany zabieg na mózgu . Specjalista ,pan Doktor posiada ogromną wiedzę medyczną, którą wykorzystuje w leczeniu pacjenta . Człowiek o wysokiej kulturze osobistej. W sposób profesjonalny ale i prosty , żeby pacjent zrozumiał tłumaczy i odpowiada na pytania pacjenta. Pan Doktor ma w sobie ogromne pokłady cierpliwości i wyrozumiałości . Empatyczny. Niewątpliwie Doktor uratował mi …
Opinia dodana przez: Andrzelika
polecam, naprawdę bardzo dobry pediatra

lekarz Katarzyna Połatyńska

11 Listopada 63/36

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor to osoba kompetentna, dokładna, kulturalna, traktuje pacjenta indywidualnie, a nie masowo, ma świetne podejście do nastolatków. Widać, że lubi swój zawód - właściwy człowiek, na właściwym miejscu - polecam!
Opinia dodana przez: Magda F.

Stanisława Maczuga

Pulmonolog

przychodnia
Pojezierska 2/6

Lekarz z prawdziwego zdarzenia ... dla pacjenta, niewiarygodna serdeczność i indywidualne podejście do człowieka (w publicznej placówce). Polecam :)
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Monika Kontowt

Limanowskiego 67/3

Bardzo dobry lekarz. Profesjonalizm, trafne diagnozy, skuteczna w leczeniu, konkretna w działaniu. Oby takich lekarzy więcej
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Jarosław Gajewski

ul. Warszawska 110

Od wielu lat jestem pacjentką Pana Doktora, za każdym razem wykazuje się życzliwością, indywidualnym podejściem do pacjenta, profesjosjonalizmem godnym naśladowania dla innych lekarzy. Dzięki zaangażowaniu i świetnej intuicji Pana Doktora udało mi się przejść przez Covid. Serdecznie DZIĘKUJĘ
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Kinga Krawczyk-Rusiecka

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Moja ocena jest jednocześnie opinią . W całości zgadzam się z opiniami Kariny , Patrycji i Wiktora. Dziekuję
Opinia dodana przez: Marian

dr n. med. Piotr Dejak

Kardiolog

Piotrkowska 204/210

Pan Doktor to wybitny specjalista i wspaniały człowiek, przeprowadził operacje mojego taty, który trafił do szpitala w trakcie zawału, efekt świetny, a dodatkowo bardzo szczegółowe informacje o samej operacji i zalecenia o dalszych krokach, przekazane w jasny i miły sposób. Gorąco polecam

lekarz Lilianna Żebrowska

Lekarz rodzinny

Gabinety lekarzy rodzinnych
al. Piłsudskiego 155 (NZOZ)

Przemiła i kompetentna Pani dr,zawsze trafne diagnozy i leczenie przynosi efekty.Nie zamieniłbym Pani dr na innego lekarza
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Elżbieta Augustyniak-Brudz

Dermatolog

al. Śmigłego-Rydza 42 lok. 11

Dobry lekarz, empatyczne i konkretne podejście do pacjenta. Wrażliwa na chorobę jaką przechodzi pacjent.Polecam
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Ortopeda dziecięcy
                                       dr n. med. Zbigniew Lipczyk

dr n. med. Zbigniew Lipczyk

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

ul. Tatrzańska 109 (BiLMED, wejście od ul. Tatrzańskiej na przeciwko D.H. PIONIER)

Jestem rozczarowana przebiegiem wizyty i podejściem do dziecka i rodzica. Nigdy jeszcze nie usłyszałam tyle gorzkich słów od lekarza. Po wizycie moje dziecko podłamało się. Ja też potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie. Moim zdaniem lekarz jest tylko nastawiony na zysk i na ilość pacjentów. Nie polecam tego lekarza.
Jestem 4 m-ce po operacji guza jajnika.Guz na szczęście okazał się łagodny.Obecnie czuję się dobrze bez powikłań pooperacyjnych.Operacja wykonana w Klinice Ginekologii w Łodzi fachowo,staranne i estetyczne.P.Prof.K.Szyłło wg mojej oceny jest to lekarz ginekolog konkrety,rzeczowy,opanowany i wzbudzający zaufanie o miłym i spokojnym dla pacjętki usposobieniu .Tylko jak dla mnie trochę skąpy w słowach.Na pierwszej wizycie dostałam skierowanie do szpitala i nie miałam dane do zrozumienia ,że mam za to zapłacić.Koszt …
Opinia dodana przez: Lucyna 65 l.

dr n. med. Andrzej Święs

Urolog

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Niezwykły człowiek i lekarz! Lekarz, który, gdy inni nie chcieli, bezinteresownie zajął się leczeniem mojej mamy. Poznałyśmy Doktora w styczniu 2019 roku w Poddębickim Centrum Zdrowia, gdy pojawiłyśmy się ze skierowaniem do szpitala na oddział Urologii, bo w innym miejscu zrobiono nam trudności i przykrości związane z przyjęciem. Od lutego 2019 roku moja mama była 4 razy na bloku operacyjnym z jego udziałem, a zaangażowanie i ogromny wysiłek jaki Doktor …
Opinia dodana przez: J i S Dominikowskie

dr n. med. Joanna Narbutt

Dermatolog

Medax
Zielona 29

Kontakt z panią Profesor odbieram pozytywnie, na wszystkie wątpliwości i pytania otrzymałam satysfakcjonujące mnie podpowiedzi, jednocześnie dziękuję za uczciwe podejście do mojej sytuacji.

dr n. med. Robert Rokicki

Lekarz sportowy, Ortopeda

Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113

Dr Robert Rokicki naprawił mi rękę po zerwaniu troczków prostownika środkowego palca prawej ręki,. Nie obiecuje złotych gór... efekt jak się udała operacja będzie widoczny po kilku miesiącach ale już widze ze jest ok.... operacja wykonana bardzo dokładnie i dającą sporo optymizmu ... człowiek bardzo spokojny , słowny ... jestem wdzięczny za jego pomoc i opiekę.

dr n. med. Piotr Blimel

Chirurg naczyniowy

Szpital im Pirogowa

Wspaniały lekarz, super podejście do pacjenta, przed zabiegiem udziela wszystkich informacji, po operacji praktycznie nie używałem tabletek przeciwbólowych. Miły i traktujący pacjenta jak człowieka, polecam i dziękuję!!!
Opinia dodana przez: Robert

dr n. med. Dariusz Jaskólski

Neurochirurg

Zespół długoterminowej opieki domowej
Sienkiewicza 137/141

Wspaniały lekarz i specjalista w swojej dziedzinie. Operator najwyższej klasy. Miły, uroczy i wspierający pacjenta. Dziękuję panie Profesorze za uratowanie życia.
Opinia dodana przez: Krystyna

prof. dr hab. n. med. Michał Nowicki

Nefrolog

Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22

Pan Profesor Michał Nowicki to wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec. Leczy mnie z poważnej choroby nerek , w sytuacji gdzie inni lekarze niestety okazali się nieskuteczni. Z całego serca Polecam profesora , szybkiej reakcji w niesieniu mi pomocy nie zapomnę do końca zycia ! Zdecydowałam się napisać opinię z poczucia ogromnej wdzięczności i szacunku do Pana Profesora, Jednym slowem- najlepszy nefrolog pod sloncem!!! Pełen profesionalizm ! Jestem 3 …
Opinia dodana przez: Małgosia

dr Rafał Purpurowicz

Urolog, USG

Medi-Med
Sienkiewicza 33 / 3

Na wypisach ze szpitala fałszuje rzeczywistość. Nie opisuje jakie były podane leki, że było sie przygotowywanym do zabiegu 3 razy po czym każdy odwoływany, bo noe zrobili tego bo nie zrobili tamtego. Na wypisie brak i formacji o podanych lekarz przeciwzakrzepowych , jakie kroplówki przed zabiegowe. Jedynie leczenie zachowawcze. Lekarz odklejony od rzeczywistości. Brak szacunku do człowieka

dr n. med. Marcin Domżalski

SPORTO
Żeromskiego 52

Serdecznie POLECAM! Mój przypadek był bardzo trudny, odwiedziłem wielu lekarzy w tym kilku uznawanych za renomowanych na warszawskim rynku a i jeden ze Szwajcarii zdalnie oglądał badania. Wszyscy proponowali podobne do siebie rozwiązania, bardzo inwazyjne i jak się okazało błędne. W najlepszym wypadku szczerze mówili, że nie potrafią pomóc. Prof. dr hab. n. med Marcin Domżalski postawił właściwą diagnozę i przeprowadził DOSKONAŁY zabieg. Sprawa dotyczy zerwania ACL i 3 rekonstrukcji …
Opinia dodana przez: Michał