{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Endokrynolog
                                       lekarz Maria Sawulska-Żmuda

lekarz Maria Sawulska-Żmuda

Endokrynolog, Internista

Gabinet Prywatny - Gabinety Lekarskie "Diagnoza"
Aleje Racławickie 44A
Lublin

Pani Doktor, wbrew w/w opinii jest osobą bardzo miłą i uprzejmą. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z szacunkiem oraz zrozumieniem. Chodzę do niej od dawna i nie zauważyłam nigdy aby w czasie wizyty zajmowała się innymi sprawami czy innymi pacjentami. Na papierosa też wcale nie wychodziła. Mogę ją z czystym sumieniem polecić jako dobrego i oddanego lekarza. Zawsze służy pomocą i radą. Nie zamieniłabym jej na innego lekarza. Jest …

lekarz Jacek Belowski

"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
34-235 Bystra

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.

lekarz Andrzej Puźniak

Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5
20-617 Lublin

Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Jan Zyguła

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.

lekarz Iwona Zięba

Brodatego

Jestem zachwycona, nareszcie trafiłam na wspaniałego lekarza. Pani Doktor jest bardzo cierpliwa , wnikliwa , wyczerpująco i zrozumiale tłumaczy , a przy tym wszystkim jest ogromnie miłą osobą.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Bednarska-Czerwińska

Provita
ul. Żelazna

Bardzo dobra specjalistka od leczenia nieplodnosci. na pierwszej wizycie przeprowadzila dokladny wywiad zlecila komplet badan i na podstawie wynikow zlecila leczenie. Z zaburzeniami miesiaczkowania zmagalam sie od kilku lat, po drastycznym spadku wagi. Do tego doszly zaburzenia hormonalne tarczycy i przysadki. O dziecku moglam zapomniec...Z pomica Pani doktor udalo mi sie wrocic do zdrowia i rozpoczac starania o dziecko. Kompetenta, z dobrym podejsciem do pacjentki, zaangazowana w lecznie, godna zaufania.
Opinia dodana przez: Lulu

dr Danuta Rekowska

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
43-100 Tychy

Byłam pierwszy raz na kasę chorych, jestem miło zaskoczona ,miła ciepła kompetentna. Uzyskałam profesjonalny wykład na temat tarczycy Hashimoto,a nawet więcej Chciałbym mieć wszystkich takich lekarzy. Pani doktor niech się pani nie zmienia. Dziękuję.🌹🌹🌹🌹♥️

lekarz Aneta Czarnik-Orska

Szpital Wojewodzki
Oddział Endokrynologii Szpital Wojewódzki w Opolu
Opole

Trafić na dobrego lekarza, to jak wygrana na loterii. Pani Doktor jest Niesamowita. Nigdy na swojej drodze nie spotkałam tak świetnego lekarza. Jest Bardzo Miła,Ciepła, Kompetentna ma doskonałe podejście do pacjenta. Podczas rozmowy potrafi prześwietlić pacjenta i postawić diagnozę w punkt. Nie zbywa, a wręcz przeciwnie. Przeprowadza szczegółowy wywiad. Ogólnie unikam lekarzy wielkim łukiem. Natomiast do Pani Doktor mogłabym przyjeżdżać każdego dnia. Lekarka z powołaniem i oddaniem. Polecam
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Monika Lenart-Lipińska

Diabetolog, Endokrynolog

PROVIVO Specjalistyczne Centrum Medyczne
Jutrzenki 10/6A
20-538 Lubliniec

Jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji Pani dr. Lekarka - Anioł. Wyprowadza mnie z przewlekłej choroby, leczonej dotychczas mało skutecznie. Dopiero Pani dr znalazła sposób na leczenie. Może wrócę do całkowitego uzdrowienia. Z całego serca dziękuję Pani dr. Polecam chorym na cukrzycę, tarczycę.
Opinia dodana przez: Bogdan

dr n. med. Ewa Drozd

enel med

Z czystem sumieniem poleciłabym Pania Doktor kazdemu pacjentowi.

lekarz Dorota Szczeblowska

ulica Kwartowa 26/46

Pani doktor jest osoba kompetentną, poważną, a przy tym przyjazną pacjentowi. Patrzy na chorego jako na całość, potrafi doradzić i zastosować skuteczne leczenie. Jest lekarzem godnym polecenia, piszę to jako pacjentka lecząca się już od kilku lat.

lekarz Tomasz Skweres

Laboratorium Analityczne Gdynia
Derdowskiego 7
81-369 Gdynia

Serdecznie polecam doktora Tomasza Skweres on jeden niezbagatelizowal moich problemów , on jeden nie powiedział mi , że przy dwóch poronieniach to normalne i czekamy zwykle do trzech . Rzetelny człowiek zajął się mną i mężem odrazu zlecając różne badania w celu wyjaśnienia co mogło być przyczyną wcześniejszych poronień . Po dluchich badaniach zaszłam w trzecią ciążę i on jeden pomógł mi ją utrzymać i to on jeden swoją wiedzą …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Lucjan Drożdż

szpital wojskowy
Z.Starego
44-100 Gliwice

Nie znam lepszego lekarza, poświęca tyle czasu co żaden lekarz jeśli jest potrzeba nawet poświęci 2h na prawdę. Lekarz się rany przyłóż warty każdej minuty czekania i czas który nie raz trzeba wyczekać jest zrozumiały ponieważ nie da się wyliczyć i przewidzieć ze z jednym pacjentem będzie siedział 1.5 h, a z jednym 50 min. Leczę się u Pana Lucjana od 2017 i nigdy nie spędzałam na wizycie mniej niż …
Opinia dodana przez: Kasia

prof. dr hab. n. med. Tomasz Romer

Niemcewicza 26 lok. 115

Prof. Romer leczył, skutecznie, moją córkę z niskorosłości związanej z hashimoto, gdy inni lekarze endokrynolodzy dziecięcy, nawet konsultanci wojewódzcy, najpierw nie widzieli sensu leczenia (córka w wieku 13 lat , z zaawansowanym dojrzewaniem, przestała rosnąć przy wzroscie 142 cm), a potem odmawiali zapisania i podjęcia leczenia hormonem wzrostu. Pan Profesor zadziałał błyskawicznie i dosłownie wyciągnął mi w niespełna trzy lata dziecko ze 142 cm na prawie 154 centymetry! Wspaniały , …

dr n. med. Krystyna Suchecka-Rachoń

Gabinet Dr n. med. Krystyna Suchecka-Rachoń
Hryniewickiego 6C, gabinet nr 8
81-340 Gdynia

Lekarz jak z "Na dobre i na złe" w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu. Wysoka kultura osobista. Ciepłe i pełne empatii podejście do pacjenta. Dokładnie i zrozumiale wytłumaczone - schorzenie, sposób leczenia, dalsze postępowanie, zasady przyjmowania leków oraz postępowania w przypadku pogorszenia samopoczucia. Lekarz nie patrzy na zegarek bada, pyta i tłumaczy. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: HK

lekarz Hanna Pieprzny

Dermatolog, Endokrynolog

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Dr .Hanna Pieprzny,,przemila,kompetentna...mnie pomogla,,jestem jej bardzo wdzieczna!!!..wiecej takich lekarzy jak ona zyczylabym. Owszem dlugie kolejki..to tez o czyms swiadczy!!!..ze jest b.dobrym lekarzem!..polecam!
Opinia dodana przez: danuta

dr n. med. Anna Gonerska-Szadkowska

Kościuszki 8
95-100 Zgierz

Lekarz o ogromnym doświadczeniu. Zna się na swojej pracy bardzo dobrze. Nie zamienię na zadnego innego

lekarz Tomasz Wańczyk

Jagiellońska 36 lok. 9
10-271 Olsztyn

Polecam, doświadczony ale nie zmanierowany .................................................................................................................................................................

dr n. med. Anna Szramek-Urbaniak

Wapienicka 476
43-384 Jaworze

Bardzo polecam Panią Szramek - Urbaniak. Leczę się u niej od 13 lat i zdecydowanie jest to najbardziej profesjonalny i uprzejmy lekarz, z jakim miałam styczność.
Opinia dodana przez: barka56

dr n. med. Jacek Daroszewski

endokrynologia
Nauczycielska 2

Po wielu miesiącach męki Pan dr uratował mi życie stawiając diagnozę. Gdyby nie On to bym albo jeszcze dalej chodziła od lekarza do lekarza albo bym już nie żyła. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Natalia P.