dr n. med. Agata Skorek

Centrum Zdrowia Psychicznego Feniks Sosnowiec
Jana Sobieskiego 29
41-200 Sosnowiec

Cudowny, wspaniały lekarz i człowiek. Przez wiele lat mnie leczyła i wcale nie prywatnie, ale z NFZ-etu. Profesjonalna, cierpliwa, serdeczna i życzliwa. Dziękuję Pani Doktor za leczenie i pomoc. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Maryla

dr n. med. Beata Miaśkiewicz

ulica Wojska Polskiego 7
98-300 Wieluń

Chciałabym podzielić się moją opinią o Pani Profesor, która przeprowadziła moją operację foniatryczną. Od początku czułam się bardzo zaopiekowana – zarówno pod względem medycznym, jak i emocjonalnym. Pani Profesor to nie tylko wybitny specjalista, ale również cudowny człowiek, który poświęca pacjentowi tyle uwagi, ile potrzeba. Jest tak miła, że nigdy wcześniej nie spotkałam tak serdecznej, empatycznej osoby. Jej profesjonalizm, empatia i cierpliwość sprawiają, że nawet najtrudniejsze procedury stają się mniej …
Opinia dodana przez: Natalia

dr n. med. Barbara Dąbrowska-Szmulik

Gabinet Psychiatryczny
Emilii Plater 22 lok.7
Suwałki

Czytam te opinie po wizycie u Pani doktor w przychodni. Uważam, że wszystkie<prawie> chyba są napisane przez pacjentów przyjmowanych prywatnie. W przychodni Pani pokazuje gdzie ma pacjentów. Jest bardzo nie miła, brak szacunku do pacjenta. Mam wrażenie, że powinna już iść na emeryturę. Nie ma kontaktu z pacjentem.
Opinia dodana przez: Marika

Arkadiusz Mikulski

Morelowa 16
Koszalin

Spełnił moje oczekiwania (wykluczył guzki śpiewacze, którymi straszyły mnie +specjalistki+ z mojego miejsca zamieszkania). Kompetentny. Uprzejmy - wpuszcza pacjenta przed sobą do gabinetu. Poświęcił mi (chyba) więcej czasu niż było na mnie przwidziane. Wszystko wytłumaczył, wyjaśnił oraz zaprezentował zdjęcia krtani. Wzbudza zaufanie - przy rozmowie patrzy w oczy. Polecam wszystkim. a do tego jak piszą wszyscy miły, sympatyczny i przystojny...

lekarz Beata Sznurowska-Przygocka

FONAMED
Kościuszki 20 lok. 1

Pani Doktor jest lekarzem wyjątkowym: jej fachowość, empatia, troska o pacjenta, niesamowita dociekliwość gwarantują uzyskanie pomocy na najwyższym poziomie. Od wielu lat korzystam z wizyt u niej, zawsze efekt leczenia jest satysfakcjonujący.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Barbara Jarzemska

Karłowicza
Bydgoszcz

Lekarz otwarty na pacjenta, z dobrym podejściem do pacjenta, bardzo wnikliwy, z pewnością godny polecenia.

lekarz Małgorzata Nowaczyńska

"Nowy Słuch" Ośrodek Diagnostyki Niedosłuchu - Aparaty Słuchowe
ulica Polna 16 C/D
22-400 Zamość

Z czystym sumieniem polecą Panią doktor. Antybiotyki przepisuje tylko kiedy to konieczne, przed przepisaniem wykonuje wymaz z gardła. W ciągu dwóch wizyt zrobiła więcej niż po 6 wizytach u lekarza rodzinnego, który przepisywał nietrafione antybiotyki lub leki przeciwhistaminowe i sterydy na alergię, której nie mam. Ma nieszablonowe podejście do każdego pacjenta. Przede mną jeszcze długa droga do pełnego wyzdrowienia, ale zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Krystyna Szufnarowska

NMP 14
59-220 Legnica

Pani doktor jest osobą miła i umie podejsc do pacjeta.Ja polecam Pania doktor jako lekarza foniatrę i otolaryngologa .
Opinia dodana przez: auha

lekarz Marek Zatoński

Gminny Ośrodek Zdrowia w Olszynie
ulica Wolności 21
59-830 Olszyna

Bardzo ciężko ocenić mi Pana doktora, ponieważ jest bardzo uprzejmy, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę i sposób leczenia, jednak nie przeprowadził żadnych badań oprócz badania słuchu. Nie skierował mnie też na inne badania, zarzucam więc brak odpowiedniej kompetencji i kompleksowego podejścia.
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Zyta Szumlańska

Alergolog, Audiolog

Przychodnia "Narutowicza"
Narutowicza 24
88-100 Inowrocław

Wspanialy lekarz. Rzetelna, życzliwa, sympatyczna i przyjazna. Wiele lat jestem pacjentką Pani doktor i zawsze chętnie do Niej wracam z problemem laryngologicznym. Lekarz z powolania. Gorąco polecam. Agnieszka

dr n. med. Elżbieta Teresińska

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

Pani Teresińska jest bardzo niekompetentną lekarką. Byłam u Niej kilkukrotnie z dzieckiem 2,5 roku z objawami tj. zatkany nos ( jedna dziurka), zielona i smierdząca wydzielina z nosa. Zbadała dziecko, zajrzała do nosa i diagnoza - "bakterie z kału w nosie" dlatego smierdzą- jestem mikrobiologiem, dla mnie to bzdura, ale chcialam dziecku pomóc i pomyślałam, że nie jestem lekarzem laryngologiem, może takie cuda sie zdarzają. Faszerowała dziecko antybiotykami zwykłymi i …
Opinia dodana przez: MAGDA

lekarz Danuta Żabicka

al. Niepodległości 59
Inowrocław

W mojej opinii dobry lekarz. Zaangażowana i poświęca wiele czasu nad chorym. Nastawiona pozytywnie.

prof. Maria Hortis-Dzierzbicka

GABINET LARYNGOLOGICZNO-FONIATRYCZNY
ul. Walecznych 14/4

Pani Profesor - bardzo oryginalna persona, z poczuciem humoru i dystansem do siebie i swiata, ale przede wszystkim super kompetentna i uważana. Świetny specjslista i fajny człowiek. Bez wàtpienia zna sie na tym czym siè zajmuje! polecam absolutnie!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Krystyna Trafna

Szeroka 25
Toruń

Nie miła obsługa, I brak efektów "leczenia" strata czasu. Nie polecam. Jak można w 5 minut zbadać pacjenta nie rozmawiając i siedząć przy biurku? Po 2 wizytach i kilku skierowaniach na różne badania stwierdza że wszystko w normie, jednak dolegliwości nie ustąpiły.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr hab. n. med. Kazimierz Niemczyk

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Mam pytanie do innych pacjentów prof. Niemczyka. Bardzo zależy mi na tym, by mój tata trafił pod jego opiekę - ma schorzenie wymagające zabiegu. Słyszałam, że czas oczekiwania na przyjęcie na oddział na Banacha jest bardzo długi. Czy prof. Niemczyk u kogoś przyspieszył leczenie po wizycie prywatnej? Przypadek taty jest dość powazny
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Ewa Zyguła

Audiolog, Foniatra

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Skandaliczne zachowanie "lekarki" i zupełny brak kultury osobistej. Zupełnie nie zainteresowała się problemem pacjentki i przez cały czas na nią krzyczała. Na pytanie, z czego wynika takie zachowanie, lekarka odpowiedziała, że ma zły humor. Skarga została już wysłana do szpitala. Serdecznie odradzam wizytę u tej żałosnej kobiety.
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr n. med. Anna Bogusławska-Wilczyńska

Foniatra, Laryngolog

Lubuskie Centrum Laryngologii LCL Ośrodek Diagnozy, Leczenia i Rehabilitacji Zaburzeń Głosu, Słuchu i Mowy Anna Bogusławska-Wilczyńska, Ewa Kotwicka-Ulbrych
Gen. Mariana Langiewicza 37
65-740 Zielona Góra

Jestem zachwycona podejściem do pacjenta i profesjonalizmem p. doktor. Przekonałam się także, że to przede wszystkim "dobry człowiek".
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Marta Szałapata-Kraśniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TRIMED
KAZIMIERZA WIELKIEGO 118/4

Jestem bardzo zadowolony z wizyt u Pani laryngolog. Podczas badań okresowych medycyny pracy inny laryngolog stwierdził, że potrzebna jest pilna wizyta prywatna i konieczność zabiegu prostowania przegrody nosowej. Gdy faktycznie po pewnym czasie zaczęło mi się trochę gorzej oddychać przez nos, postanowiłem udać się na wizytę do laryngologa. Miałem to szczęście, że właśnie trafiłem do Pani Marty (i to w ramach NFZ w stosunkowo krótkim terminie). Pani Marta oceniła, że …
Opinia dodana przez: Kamil

dr n. med. Mirosław Wojtkowski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Nie polecam dr Wojtkowskiego! Nie miałam jeszcze do czynienia z tak aroganckim i nieprofesjonalnym zachowaniem lekarza. Na pierwszej wizycie przed przystąpieniem do badania, nawet nie zdezynfekował rąk, mimo że wcześniej pisał przy mnie na klawiaturze komputera i korzystał z telefonu, nie założył też rękawiczek. Ponadto, wizyta związana była m.in. z moimi problemami ze słuchem, i jak nie dosłyszałam, co powiedział lekarz i poprosiłam o powtórzenie, to się widocznie zirytował rzucając …

lekarz Beata Skrzydlewska-Kaczmarek

Krośnieńska 2a
58-560 Jelenia Góra

Najgorszy ‘’lekarz’’ laryngolog, foniatra. Beatę można określić trzema słowami BEZNADZIEJA BEZNADZIEJA i jeszcze raz BEZNADZIEJA. Od samego wejścia do gabinetu odnosi się wrażenie że Beata siedzi tam za kare a człowiek przenosi się do PRLu, nie zakłada rękawiczek do badania a dało się zauważyć nieczystości pod paznokciami . Gabinet jak i sprzęt którym operuje Beata jest pewnie starszy od niej i tez jakoś nie można być przekonanym co do jego …