Płacimy podatek i ubezpieczenie zdrowotne aby mógł zarabiać człowiek, który nie powinien leczyć ludzi. To była wizyta która skończyła się awanturą. Mam pretensje do siebie, że dałem się sprowokować. Ktoś powinien zweryfikować tego człowieka kwalifikacje. Piszę człowieka a nie lekarza. Placówki, które go zatrudniają nie powinny mieć świadomość, że kompromitują ich.
Rzeczowy, kulturalny i bezpośredni. Bardzo empatyczny lekarz. Wywiady człowiek.. Świetny fachowiec. Bardzo polecam
To była koszmarna wizyta. Z takim chamstwem się nie spotkałam. Pan mnie nawet nie zbadał (oprócz temperatury i gardła). Lekarz opryskliwy, nieuprzejmy, brak empatii i kultury. Z wielką łaską wypisał mi zwolnienie L-4, traktując mnie jak naciągaczkę. Zagroził, że jeżeli nie wykupię leków, to cofnie L-4. Już wiem, dlaczego wolę pojechać do mojej lekarki 20 km dalej. Nigdy w życiu z własnej woli nie pójdę do tego miejsca.
Unikać!!! Lekarz stwierdził zaburzenia psychiczne i nadużywanie alkoholu na podstawie bólu brzucha.
Unikać!!!
Co ciekawe, wcześniej było tu mnóstwo negatywnych opinii, a teraz nagle pojawił się wysyp samych pozytywnych, wszystkie w krótkim czasie. Wygląda to na sztuczne zawyżanie ocen przez samego lekarza lub jego znajomych. Nie polecam i na pewno nie wrócę. Moje doświadczenie z tym lekarzem było bardzo rozczarowujące. Wizyta odbyła się w pośpiechu, bez dokładnego zbadania mojego problemu. Brakowało empatii i zrozumienia. Lekarz zachowywał się w sposób agresywny, miał pretensje że przyszedł pacjent...
Lekarz zachował się bardzo niekulturalnie, wykazując brak kompetencji i jakiejkolwiek chęci udzielenia pomocy pacjentowi. Jego diagnoza była niezgodna z faktycznym stanem zdrowia, co zostało potwierdzone przez innego specjalistę zaledwie pół godziny później w innym szpitalu... Interesuje go bardziej życie prywatne pacjenta. Lekarz bezpodstawnie sugerował, że palę papierosy, mimo że nie mam z tym nic wspólnego.
Wizyta na nowej opiece zaskakująco pozytywna. Konkret, badanie i dobra diagnoza oraz leki. Kiedy zdarzało mi się trafiać na nocną wcześniej, najczęściej kończyło się na przepisaniu antybiotyku na chybił trafił i do widzenia. Do tego Doktor ma dobre poczucie humoru (nieco czarne, ale na poziomie;), co pomaga mi w takich sytuacjach na pewno.
Wizyta na nowej opiece zaskakująco pozytywna.
Niekulturalny, niekompetentny, nie wykazujący chęci pomocy pacjentowi. Wydał opinię na temat stanu zdrowia nie zgodną ze stanem faktycznym, po ok. 30min inny lekarz w innym szpitalu wydał ją zgodną ze stanem faktycznym. Agresywny, unoszący się o zwracanie się jako,,Panie Doktorze" chociaż nie jestem pewien czy doktorat w ogóle widzial na oczy. Pozdrawiam
Doktor na pewno jest konkretnym człowiekiem i nie łatwo się z nim dyskutuje, ale wiedzę posiada ogromną, co przekłada się na dobro pacjenta. Doktor leczy mnie oraz całą moją rodzinę i nigdy nie było powodu do narzekań
Mieszkam w Anglii, ale leczę się u doktora od 5 lat. Nieoceniony fachowiec, niestety w Anglii nie mam co liczyć na kompleksowe traktowanie.