lekarz Gani Zeka

Lekarz rodzinny

3,6
3,5

Lekarz masakra kiedy tylko weszłam do gabinetu i powiedziałam dzień dobry nakrzyczał na mnie że nikt mnie nie prosił o odżywanie się. Miał problem żeby mnie w ogóle zbadać krzyczał był arogancki i naprawdę niemiły. Proszę wystrzegać się tego lekarza!!!

Lekarz bardzo nieuprzejmy i arogancki. Gdy weszłam do gabinetu, to zapytał mnie, po co tu przyszłam ("bo pacjenci przychodzą i mówią, czego chcą"). Chciałam tylko, aby mi pomógł. Zero empatii dla chorego. Jak taki ktoś może być w ogóle lekarzem? Kto go dopuścił do wykonywania tego zawodu? Totalna porażka. Nie polecam w ogóle.

Lekarz bardzo nie uprzejmy i arogancki od razu na wejściu mowi że nie wystawia L4 jakby tylko o to chodziło byłem z bólem gardła wystawił receptę i kiedy nie pomogło po kilku dniach poszedłem drugi raz to było wielkie oburzenie dodam że miałem gorączkę 39.4 i ból gardła nie ustąpił i wysłał mnie do swojego lekarza. Nie polecam lekarza

Serdecznie nie polecam. Lekarz godny pożałowania, który minął się z powołaniem, nie umie nawet zdiagnozować bostonki, a z jej objawami przyszłam. Stwierdził, że to tylko afty i próbował zrobić ze mnie narkomankę.

Podejrzewa każdego o wyłudzanie L4, dosłownie! To chyba jakaś obsesja. Nie powinien zostać lekarzem bo się do tego nie nadaje. Moją mamę (83 l!) odesłał bez badania do domu, na drugi dzień u innego lekarza nocnej iświątecznej opieki zdiagnozowano zapalenie płuc. Tkże tego, tyle w kwestii zaufania i wiedzy.

Lekarz, który niestety charakteryzuje się niegrzecznym podejściem, brakiem kompetencji i brakiem empatii. Zdecydowanie nie polecam korzystania z jego usług.

Przyszłam do pana z ostrą biegunka tłumacząc że dostałam zwiekszona dawkę leku od mojej pani psychiatry i biegunkę mam od 4 dni pan zaczął krzyczeć dlaczego ja przyszłam z jakiej racji w dodatku wyprosił narzeczonego z budynku i kazał zamknąć drzwi po czym zaczął się wydzierać więc na spokojnie wytłumaczyłam że krwawię po czym ,, lekarz'' o ile można go tak nazwać stwierdził bez badań że mam hemoroidy 🤷 siedziałam z napadem paniki gdzie musiała przyjść pielęgniarka aby mnie uspokoić:)) zaczął się wypytywać o strefę prywatną czyli o rodzinę gdzie uważam że takiego lekarza to nie powinno obchodzić chciał wysłać mnie do szpitala bo stwierdził że nie będę stosować się do zleceń gdzie koniec końców przepisał mi czopki maść i stoperan 🫡 dziś byłam wykupić leki dobrze że zapytałam pani w aptece bo mogło się to skończyć tragicznie żadnych hemoroidów nie ma a lekarz prawie zrobił mi krzywdę NIE POLECAM NAPRAWDĘ

Lekarz jest specyficznym człowiekiem, gdy czekałam na przyjęcie, słyszałam jaki ma ton głosu i aż bałam się wejść-)ale chwila rozmowy i okazało się,że świetny człowiek ,dużo w życiu przeżył,dużo widział i jednak zna się na swojej pracy.Bylam na SOR drugi raz,ponieważ zmiany bardzo mnie niepokoiły,lekarz był w szoku,że odrazu nie dostałam szczepionki na tężec.Dzień po szczepieniu jest o niebo lepiej.Także oceniam bardzo pozytywnie.Pozdrawia dziewczyna z Grecji-)

Dr Zeka nie powinien pracowac z ludzkimi, jest arogancki, wulgarny (potrafi brzydko krzyczeć na pacjentów), nie potrafi podejsć z empatią. Wizyta u niego to przykre przezycie, coś strasznego. Synowi postawił diagnozę angina, na szczęście coś mi n ie grało i dziecko na drugi dzień trafiło do prawdziwego lekarza, gdzie okazało się, że nie ma żadnej anginy ani nawet nic o podobnych objawach.

Byłam u tego lekarza już jakiś czas temu. Lekarz kompletnie nie doświadczony ,arogancki o wysokim mniemaniu .Można pomyśleć ,że bez jakiegokolwiek fachu. Nie przyjrzał się mojemu problemowi ,wyśmiał mnie , nie zlecił żadnych badań ,potraktował mnie z wielką pogardą i tak na prawdę w niczym mi nie pomógł. Jedyne co uzyskałam to jeszcze bardziej obniżoną samoocene i dodatkowy stres. Przyszłam do tego lekarza z powodu drętwienia buzi ,szyi, opadał mi prawy kącik ust ,miałam problemy z wykonywaniem podstawowych czynności. a zaczęło się wszystko od problemu z uszami. Lekarz podważył diagnoze lekarza laryngologa mówiąc "nie ma Pani tego".Wyśmiewał się z tego ,że przyszłam z mamą ,a miałam do tego prawo.Każdy ma prawo, a ja akurat tego potrzebowałam. Oprócz tego powiedział "ładni ludzie najczęściej cierpią " i oburzył się jak powiedziałam do niego na" Pan" a nie" doktor". Tylko że ten lekarz jest zwykłym lekarzem rodzinnym, a do tytułu "doktora" daleko.Stracony czas. Jestem teraz po antybiotykoterapii,po bardzo silnych antybiotykach, w poniedziałek idę do poradni laryngologicznej na dokładne badania. Lekarz postawił już wstępną diagnoze. Możliwe ,że będzie potrzebny szpital. Powątpiewam w wiarygodność dobrych opinii na tej stronie .Jeżeli ktoś ma możliwość wyboru lekarza to tego Pana odradzam. Jestem takiego zdania ,że jest w stanie "nie zauważyć " nawet najgroźniejszych dla życia chorób.Nie pozdrawiam ,nie warto.