Lekarz bardzo rzetelny, cierpliwy, skupiony na Pacjencie. Wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam Marek G.
Pan dr Zeka jest niesamowitą osobą i lekarzem z powołania. Byłam z synem u kilku lekarzy, nikt nie potrafił nam powiedzieć co synowi dolega. Dr Zeka przeprowadził wszystkie niezbędne badania, wytłumaczył konieczność dalszej diagnostyki. Z wizyty wyszliśmy z pełną wiedzą i uspokojonymi nerwami. Całe szczęście wyniki kolejnych badań są dobre i potwierdziły wstępną diagnozę doktora. Były to powikłania po ugryzieniu kleszcza. Dziękujemy z całego serca.
Wylądowaliśmy z dzieckiem na nocnym dyżurze. Na wizytę u naszego pediatry musielibyśmy czekać 2 dni… Wizyta małego (prawie 2,5 -letniego) dziecka u doktora odbyła się w przyjaznej atmosferze, z dużą dozą wyrozumiałości dla jego paniki i naszej oczywiście nie mniejszej. Udało się przeprowadzić wszystkie badania, co było niemałym wyzwaniem. Konkretne zalecenia, duże zaangażowanie ze strony tego lekarza.
Lekarz z powołania, pełen empatii i zrozumienia. Człowiek, który powinien być stawiany jako przykład innym lekarzom. Dziękuje za pomoc Panie doktorze.
Nie rozumiem skąd negatywne opinie o doktorze. Leczę się u dr Zeki już 7 lat i z ręką na sercu mogę stwierdzić, że to lekarz z powołania z rozległą wiedzą.
Dawno nie trafiłam na tak kompetentnego lekarza!!! Wszędzie odsyłali mnie z kwitkiem i źle dobierali diagnozę oraz leki. Sprawa była bardzo poważna, bo miałam zaskarżenie po użądleniu osy gdzie jestem uczulona na jad. Lekarz konkretny, sympatyczny od razu wiedział co robić. Nawet nie chcę myśleć jak by się to skończyło, jak bym do niego nie trafiła! Bardzo dziękuję za pomoc!!!
Dla mnie super lekarz! Byłem w niedzielę z bólem klatki piersiowej po tym jak odmówiono mi pomocy w innym szpitalu. Doktor mnie zbadał, wypytał i wystawił opinię oraz terapię. Jak się okazało w punkt!
Byłam u dr Zeki z synem, wysoka gorączka, objawy przeziębienia, itp. Jak tylko dr widział syna, stwierdził, że najprawdopodobniej jest to covid. Zalecono nam zrobienie testu i przy wyniku pozytywnym teleporadę. Przy teście okazało się, że rzeczywiście syn ma covida. Od dr dostaliśmy e-receptę, syn wszystko brał zgodnie z zaleceniemi i już po dwóch dniach czuł się znacznie lepiej, cztery dni pózniej test był juz negatywny! Bardzo dziekuję doktorowi.
Bardzo dziekuję doktorowi.
Z doktorem mialem stycznosc kilka razy, na dyzurach w Gliwicach i moge z reka na sercu powiedziec, ze za kazdym razem bylem zadowolny z fachowej pomocy. Niektore komentarze, ktore tu przeczytalem zaczely nabierac sensu dopiero, gdy bylem swiadkiem sytacji gdzie pacjentka krzyczala i nie chciala opuscic gabinetu doktora, bo "nie chce tych lekow, ma wypisac pan te ktore chce!". Widocznie niektorzy nadal mysla, ze lakarz jest od spelniania ich osobistych zyczen i zachcianek.
Konkrety lekarz o bardzo dużej wiedzy. Diagnoza trafiona w 100%, a terapia skuteczna, jak ręką odjął. Pozdrawiam