Konkretny lekarz o bardzo dużej wiedzy. Diagnoza postawiona przez doktora była w 100% trafiona, a terapia sluteczna. Pozdrawiam
Trafiłam na owego Pana na nocnej opiece medycznej w niedzielę. Od wejścia Pan krzycząc dał do zrozumienia, że mnie nie przyjmie. Miałam zapalenie krtani jak co roku o tej samej porze. Pan chyba wyczytał w gwiazdach, że mam Covid i mam sobie iść do apteki po test. Kiedy go zapytałam, czy nawet mnie nie osłucha - powiedział, że nie. Powiedziałam, że zadzwonię na policję jeżeli odmawia przyjęcia chorego pacjenta. Za chwilę wyszedł kolejny raz z pretensjami, czy mam zamiar się w końcu zarejestrować. Przyjął mnie do swojego gabinetu. Osłuchał tylko na plecach, zatkał oba uszy, zajrzał do gardła mówiąc, że jest czyste. Zmierzył temperaturę w buzi, co jest dla mnie śmieszne. I kazał brać Gripex. Zrobić test na covid jak wyjdzie dodatni to on przepisze odpowiednie leki, gdzie każdy inny lekarz mówi, że nie ma leków na covid. Pielęgniarki pracujące na nocnej opiece w Bytomiu przy szpitalu górniczym zastraszone, nie były w stanie stanąć po stronie pacjenta. Omijać tego człowieka wielkim łukiem!!!!
Niestety, moje doświadczenie z tym lekarzem było bardzo rozczarowujące. Czułem, że mój problem został zbagatelizowany, a wizyta była prowadzona w pośpiechu, bez dokładnego zbadania sytuacji. Brakowało mi również empatii i zrozumienia – miałem wrażenie, że moje obawy nie zostały wzięte pod uwagę. Na każde moje pytanie otrzymywałem krótkie, lakoniczne odpowiedzi, co sprawiało, że czułem się jeszcze bardziej zagubiony. Nie polecam tego lekarza i na pewno nie skorzystam ponownie z jego usług.
Trafiłam do tego lekarza z dzieckiem już drugi i mam nadzieję że ostatni raz ! Wredny, arogancki, opryskliwy człowiek bo lekarzem to on napewno się nazwać nie może! Nie daje dojść do słowa, nie slycha a nawet dobrze nie bada ! Lepiej iść do sklepu warzywnego z chorobą niż do niego ! Nie polecam, strata czasu !
Ten pan nie powinien nazywany być lekarzem . Odnawia pomocy choremu będąc przy tym nieuprzejmym , złośliwym i aroganckim. Wszystkie opinie są właśnie takie a jedyna pozytywną to chyba wystawiona przez tego pana samemu sobie bo uważa się za Boga medycyny.
Nie polecam, brak wiedzy, bardziej interesuje go życie prywatne pacjentów niż z czym do niego przyszli. Porażka
Z racji tego że mam zoperowana nogę w gipsie poprosiłam siostrę aby udała się na pogotowie z moją 15-letnią córką którą strasznie bolało ucho.Na szybko napisałam upoważnienie które było przyjęte z krytyką , córka zalewała się łzami oczywiście z bólu a lekarz wypytywał i krytykował wygląd i nie tylko mojej córki.Zapytal się jak się uczy gdy odpowiedziała że średnio to powiedział że będzie całe życie sprzątać.Gdy siostra zwróciła się do lekarza Per-Pan owy lekarz powiedział że Pan sprzedaje marchewki a on jest doktorem....napomknął również że na kopalni pracują debile jakby to było w danym momencie bardzo istotne.Ogólnie lekarz był nieprzyjemny, gdybym była tam osobiście z córką to nie wiem czy bym to wytrzymała.Mimo wszystko mam ochotę spotkać się z tym cudownym lekarzem osobiście aż mi się w to nie chciało wieżyc dopóki nie przeczytałam opinii...te lepsze opinie musiały pana doktora kosztować... masakra...
Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Po moich ostatnich, strasznych doświadczeniach z lekarzami, ten bardzo pozytywny. Szybka, trafna diagnoza. Lekarz pełen empatii do pacjenta. W pierwszej chwili może sprawiać wrażenie aroganckiego, ale to tylko pozory. W rzeczywistości bardzo miły i życzliwy człowiek.
Lekarz arogancki, wyzywa, brak kompetencji i brak empatii dla chorego. Lekarzem jest chyba za karę. Nie polecam!!!!! Nigdy już nie skorzystam z jego porady.
Najlepszy doktor z klasą wysokim poziomem oraz ogromną wiedzą. Zawsze służy dobra rada oraz pomocą. Szybko zdiagnozowana choroba odpowiednio dobrane leki i odrazu czlowiek staje na nogach.