dr Dariusz Jagiełło

swissmed

Trafnie dobrane leki na zapalenie pęcherza i probiotyki . Bardzo duża ulga , jestem wdzięczna , lekarz miły i pomocny
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Aleksandra Derewianko-Wołoszyn

Ginekolog położnik, Ginekolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy
Grunwaldzka 68

Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek i już po pierwszej wizycie, jeszcze za nim zdążyłam opisać pozostałe objawy, Pani Doktor wiedziała jakie hormony sprawdzić podejrzewając przyczynę i od razu skierowała mnie do neurologa bym uzyskała rezonans głowy i okulisty wiedząc jak szeroki wpływ może mieć ewentualna zmiana, dzięki czemu przy dalszych szybkich działaniach dowiedziałam się o dość sporej torbieli. Bardzo długo szukałam przyczyny moich objawów, gdzie inni lekarze nie byli …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Małgorzata Kotajny

Centrum Medyczne VII Dwór Gdańsk
ul. Abrahama 25 80-306 Gdańsk

Bardzo profesjonalnie. Sama jestem medyczką i wiem jak czasem wyglada badanie okulistyczne . Polecam, cena faktycznie przystępna a do tego czas oczekiwania szybki. Odbiór okularów również. Pozdrawiam serdecznie Panią doktor i Pana optyka również.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Rafał Mrozowski

mswia

Wspaniały lekarz, doskonały w swojej dziedzinie. Minął zaledwie tydzień od mojej operacji, lecz już teraz wiem że właśnie ten lekarz jest godny polecenia oraz zaufania.... Uważnie mnie wysłuchał i bez problemu odpowiedział na moje wszystkie pytania oraz wątpliwości. Do tego bardzo sympatyczny....

lekarz Hanna Krefta

Internista, Reumatolog

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Bardzo dobry lekarz pierwszego kontaktu, kompetentna, wnikliwa. Nie myśli rutynowo, dlatego jej dociekliwość uratowała mi życie.

lekarz Radosław Januszewski

ulica Kartuska 4/6

Wizyta już druga u tego lekarza. Pan dr miły. Nie ocenia po wyglądzie. Skierowania na badania kompleksowe. Szuka przyczyny dolegliwości a nie zwala na nadmierne kilogramy. Polecam.

dr n. med. Piotr Szlązak

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Przychodnia studencka
ul. Zwycięstwa

Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Merytoryczne podejście do problemu. Pełne omówienie problemu oraz zalecona kompleksowa terapia. Z silnego rzutu łuszczycy wyprowadził mnie w ciągu tygodnia intensywnego leczenia. Bardzo polecam.

lekarz Mariusz Czaja

ul. Ryszarda Wagnera 30A

Powiem tak ma specyficzny sposób bycia i czasami jak rzuci jakimś tekstem , to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Jednak z całą pewnością to dobry fachowiec z dużą wiedzą medyczną i to się bardzo liczy.

dr hab. n. med. Krystyna Raczyńska

Wyczółkowskiego 63

Wyjątkowa osoba, spokojnie i rzeczowo tłumaczy. Ogromna wiedza i doświadczenie. Przy tym pełna empatii Profesor. Bardzo przystępna cena konsultacji. Wspaniale zoperowała moje górne powieki. Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Iwona Maćkowiak

ul. Pilotów 23E/1

Pani Doktor bardzo kompetentna. Zawsze można liczyć na Jej życzliwość, rozległą wiedzę i doświadczenie. Czuć, że to lekarz z powołania. Dziękuje za pomoc i polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Donia

dr n. med. Zenobia Czuszyńska

Reumatolog

Rajska 10

Leczę się u Pani Dr w UCK od ponad roku. Jest to pierwszy lekarz z którym spotkałam się od 6 lat szukając pomocy na postawienie doagnozy,który wykonał szereg skomplikowanych badań krwi,żeby dowiedzieć się co mi jest. Pani Doktor podjęła probę leczenia,przypisała lek,który na razie jest skuteczny i przynosi już rezultaty. Dodam,że nie jest to antybiotyk połączony z sterydem,jak pisali poprzednicy. Pani Dr poświęca pacjentowi dużo czasu w trakcie wizyty. Szczegółowo …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jacek Owczarczak

Dentaurus
Opolska 5

Nie wiem czy Pan doktor ma rzeczywiście takie kompetencje, jakie wypisują na stronie Dentaurusa. Często mam kanałowe leczenie i niestety dla Pana doktora mam z czym porównywać. Czy zabieg był bezbolesny? Samo podanie zastrzyku było mega bolesne. Igła wbita jak w śliwkę, a nie człowieka. Do tego siłowanie się z kanałami do tego stopnia, że zostałam uderzona w twarz i to nie jeden raz. Palec wkładany w oko, lusterko do …
Opinia dodana przez: Niezadowolona

Anna Urbaniak

Ortodonta, Stomatolog

al. Jana Pawła II 4a lok. 6

Pani doktor kompletnie nie słucha co się do niej mówi. Po zdjęciu aparatu mam problem z pochylającymi się do przodu dolnymi zębami przez brak wystarczającej ilości miejsca (mimo że cały czas noszę retainer). Doktor Urbaniak powiedziała mi, że to przez niepoprawne ułożenie języka. Tłumaczyłem, że trzymam język na podniebieniu, tak jak powinno być, ale pani doktor kompletnie nie przyjęła do siebie tej informacji i twardo pozostawała przy swoim. Z kolei …

lekarz Iwona Filipczuk-Hurynowicz

ul. Złota Karczma 17C/23

Najlepsza doktor!!!!!!Zawsze pomocna z dobrym sercem i podejściem do pacjenta. Jesteśmy już u Pani doktor 18 lat.
Opinia dodana przez: Beata Sz.

lekarz Barbara Opielowska-Nowak

Zakład Opieki Zdrowotnej Medycyny Pracy SW w Gdańsku
Kurkowa 12

Całym sercem polecam Panią doktor ! Uprzejma , sympatyczna z dobrym podejściem do pacjenta . Rzetelnie wszytko wytłumaczyła oraz poinstruowała co robić dalej. Uspokoiła
Opinia dodana przez: Daria

dr n. med. Maria Pirski

Chirurg ogólny, Traumatolog

Paneckiego 12

Wspaniały człowiek, zawsze oddany pacjentowi o dużym poziomie wiedzy lekarskiej. Bardzo zaangażowany. Polecam!

lekarz Edyta Artemiuk

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Niezastąpiona, kompetentna, empatyczna, z ogromną wiedzą i zaangażowaniem, trafna diagnoza zawsze na 100% jeszcze przed potwierdzonymi badaniami. Wiedza ze wszystkich specjalizacji. Jedyna w swoim rodzaju - DZIĘKUJĘ ZA OPIEKĘ NAD 3 POKOLENIAMI mojej RODZINY

lekarz Maciej Zając

ulica Kartuska 4/6

Fajny, empatyczny człowiek. Na SOR trafiłam w sytuacji zagrożenia życia, zupełnie nieświadoma, że jest aż tak źle. Doktor mi tego nie uświadomił (i bardzo dobrze !), ale bez wahania podjął decyzję o pozostawieniu mnie na oddziale. Operowana byłam niecałe 48 godzin później. Żyję, mam się świetnie. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Mirka

lekarz Małgorzata Malec-Zaniewska

ulica Kartuska 4/6

Pani doktor jest wspaniała z empatią pdchodzi do pacjętów. Zawsze stara się maksymalnie zdiagnozować i zapewnić wysoki poziom leczenia.
Opinia dodana przez: Ryszard
Leczę się uPani Doktor wiele lat i każdemu choremu życzę tak dobrego, wnikliwego lekarza. Wizyty są bardzo przyjemne a leki zawsze bardzo dobrze dobrane. Absolutnie nie rozumiem dlaczego ludzie wypisują jakieś głuoie bzdury pod adresem Pani Doktor.
Opinia dodana przez: wieloletni pacjent