Dziekuje Pani doktor Agacie za uratowanie mojego życia... W ostatnim momencie trafiłam do szpitala w Suchej Beskidzkiej,gdzie po 10 dniach błąkania się od lekarza do lekarza nikt nie umiał postawić diagnozy. Z zapaleniem mózgu i rdzenia kręgowego trafiłam w ręce Pani doktor i dzięki Bogu teraz mogę cieszyć się życiem... !! Pani doktor jest aniołem nie człowiekiem. Jest osobą bardzo uprzejmą i zaangażowaną w leczenie pacjenta... Z czystym sumieniem mogę …
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Wadowicka 8W
Nie polecam , pani dr nieuprzejma. W luxmedzie odmówiła przyjęcia dziecka z wynikiem dodatnim na paciorkowiec . Nie polecam absolutnie tego lekarza
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Krakowskie Centrum Endodontyczne Endodent
Skawińska 13
Nie wierzyłam w terapię, zawsze myślałam że sama sobie z wszystkim poradzę. W gabinecie u tej Pani psycholog dowidziałam się dużo o mnie samej. Terapia wcale nie oznacza że jestem słaba. Pani Marcie zawdzięczam naprawdę dużo. Uzyskałam pomoc dokładnie taką jaką potrzebowałam. Polecam wszystkim gorąco.
NZOZ Pielęgniarek Zabiegi
Kronikarza Galla 24/125
Nie polecam tej lekarki. Większość wizyty upłynęła w nie miłej atmosferze oskarżeń pod zarzutem jej byłego męża. Dlaczego ja miałem tego wysłuchiwać? Przecież przyszedłem z ważnym dla mojego zdrowia problemem kardiologicznym, a nie po to żeby słuchać zarzutów pod adresem jakiegoś faceta. To było nieprofesjonalne.
Centrum Medyczne Krowodrza
Wrocławska 53
WŁAŚCIWA OSOBA NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU,Z SERCEM PODCHODZI DO PACJENTA, dokładnie tłumaczy na czym polega choroba i jest bardzo miła
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3
Polecam Pana Doktora Ryszarda Stańczyka pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Duża kompetencja oraz wiedzą . Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby. Świetny dobór środków farmaceutycznych . Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat. Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.
Centrum Okulistyki OCULUS
Zyblikiewicza 5/71
This doctor is THE BEST. Really THE BEST!!!!!! He is not only a perfect specialist but a very very good person. A lot of doctors refused me with my problem but he didn't. Thank you a lot!!!!!!! Tank you!!!!!!!!!!!
Przez wiele lat chodziłam do różnych specjalistow-dermatologow, chirurgów ze zmianami skórnymi. Pan Doktor jest jedyną osobą, która potrafi zająć się przypadkiem takim jak mój. Posiada ogromna wiedzę i doświadczenie, do tego jest bardzo miły, uprzejmy i spokojny. W pełni dba o komfort pacjenta, szczególnie w trakcie wycinania zmian skórnych. Polecam z całego serca! Jestem pacjentka od 6lat.
CENTRUM STOMATOLOGII JUNIORDENT
św. Gertrudy 16
Super fachowiec.Protezka wykonana bez poprawek,pasuje idealnie juz prawie 5lat.Szkoda ze juz Go nie ma na Gertrudy.
Chciałam podziękować osobiście. Proszę o kontakt!!! Chciałam podziękować za pomoc w ucieczce z escape room "lot nad kukułczym gniazdem😉 Był pan jedyną osobą, która chciała leczyć, a nie wiązać i traktować jak zwierzątko w rozbitym viwarium. Miałam wrażenie, że interesuje Pana co myslałam i czułam. Mam wszystko to w głowie, sercu i na papierze. Mogę do pana shareować
Małopolskie Centrum Krioterapii Wodka, Babraj
Wrocławska 1-3
Chciałbym podziękować Pani Doktor za udaną operację usunięcia malformacji przy śliniance przyusznej 06.01.2026, a także podziękować całemu personelowi 5wsk w Krakowie(w tym dr.Pawłowi Cendzie i dr.Indze Magdzie),jestem 3tyg.po operacji i żadnych komplikacji. Jestem także pacjentem onkologicznym(ze wzgledu na wyciętego raka)w innej placówce(NIO Gliwice)i tam sobie chodziłem 3 miesiące na 2xusg,3xnieudane biopsje-mieli czas. W Krakowie pierwsza wizyta u Pani Doktor i już rzeczowy kierunek leczenia,po tygodniu konsultacja z dr.Cendą i szybka …