Słupsk

lekarz Janusz Szewczuk

pl. Stary Rynek 7 lok. 28
76-200 Słupsk

Najlepszy!!!:) Polecam!! Nie ma takiego drugiego. Dokladny, nie zbywa pacjenta i nie jest zachlanny. Wsrod lekarzy slupskich to rara avis
Opinia dodana przez: Demelza

lekarz Wojciech Wernecki

Anestezjolog, Neurolog

ul. Armii Krajowej 37
76-200 Słupsk

Bardzo dobry lekarz, uprzejmy, sympatyczny, kompetentny polecam serdecznie naprawdę godny polecenia

lekarz Karol Kołatka

76-200 Słupsk

Rzadko spotykam lekarzy z tak kulturalnym i empatycznym podejściem do pacjenta. Podczas wizyty szczegółowy wywiad, badania, stawianie diagnozy. Zawsze poświęci czas pacjentowi i stara się pomóc.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Konrad Raniszewski

Miejska Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna w Słupsku
ulica Tuwima 37
76-200 Słupsk

Bardzo miły i uprzejmy lekarz, a co najważniejsze fachowiec i wie jak pomóc człowiekowi,oby więcej takich lekarzy w naszym kraju.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. dent. Marta Płowaś

Kosynierów Gdyńskich 10/12
76-200 Słupsk

Niesamowicie wyrozumiała i bardzo Empatyczna pani doktor. Leczenie kanałowe (Cztery kanały za jednym razem) trwające dwie godziny było aż przyjemnością😂

lek. dent. Piotr Bieńkowski

ul. Kotarbińskiego 12/2
76-200 Słupsk

Profesjonalna opieka nad pacjentem. Zgrany zespół medyczny. Doktor dokładnie tłumaczy etapy leczenia. Leczenie bez stresu, bez bólu. Z pełnym przekonaniem polecam gabinet i doktora Piotra.
Opinia dodana przez: Jerzy

lek. dent. Mariusz Synak

ul. Zygmunta Krasińskiego 5
76-200 Słupsk

Wyjątkowy stomatolog. Bardzo konkretny i profesjonalny. Od razu wykrył przyczynę bólu prawej strony szczęki i usunął podczas pierwszej wizyty. Miłe nastawienie, poczucie humoru. Z pozoru nieprzyjemną wizytę zmienia w mile spędzony czas. Polecam. Potem końmi nie zaciągną Was gdzie indziej.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Jerzy Barlik

Chirurg dziecięcy

Obrońców Wybrzeza
76-200 Słupsk

Pan doktor 28 października przeprowadzał operację naszemu synkowi.Doktorze dziękujemy za udaną operację za poświęcony czas za podejście do nas i Alvinka,oraz za wspaniałą opiekę jest Pan cudownym człowiekiem i wspaniałym lekarzem.Zdjecie na pamiątkę zostawione niestety nie było dziś Pana na dyżurze.
Opinia dodana przez: Alvinek

lekarz Hanna Hałas

Szafranka 10 / U2
76-200 Słupsk

Bardzo Fajna Pani Doktor naprawde bardzo delikatnie robi panicznie boje sie dentystow ale nie tej Pani chodze z checia i bez strachu polecam z calego serca ❤️
Opinia dodana przez: Edyta

lek. med. Marek Markiewicz

Sołdka 1 lok. 29
76-200 Słupsk

Jestem osobą "mocno pełnoletnią", doktora "odwiedzam" od lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku.W mojej ocenie empatia,fachowość,zaopiekowanie pacjentką na najwyższym poziomie.Jest to lekarz bez barier.Oby więcej takich.Serdecznie polecam.

dr n. med. Paweł Byrdziak

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
76-200 Słupsk

Lekarz na medal! Pełny profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Bada dokładnie i wszystko tłumaczy. Polecam.

lek. dent. Michał Cieliński

ul. Gdańska 3
76-200 Słupsk

Szczerze polecam wizytę u dr Cielińskiego.Czuje się pewnie, spokojnie i komfortowo na każdej wizycie. Dr jest kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. To bardzo konkretny i uprzejmy człowiek. Odkąd trafiłam do doktora Michała nie wyobrażam sobie zmiany na jakiegokolwiek innego stomatologa podobnie jak mój mąż i syn.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Jacek Nacewicz

Neurochirurg

Jana Pawła II 1/42
Słupsk

Doktor bardzo profesjonalny Operował metodą ALIF Od operacji brak bólu, żyje normalnie, bez tabletek Dziękuję
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Maciej Nikodemski

Lekarz medycyny ratunkowej

Oddziały i inne komórki opieki szpitalnej
Hubalczyków 1
76-200 Słupsk

Świetny lekarz, pełen empatii i zaangażowania. Poświęca pacjentowi uwagę w stu procentach. Rzeczowy, stara się wszystko wyjaśnić i odpowiada na wszystkie pytania. Człowiek z powołania.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Rafał Iwaszko

ul. Filmowa 3B
76-200 Słupsk

Bardzo dobry lekarz uprzejmy ,miły,godny zaufania, cierpliwy, kompetentny .Kontakt z lekarzem nawet między wizytami nie jest problemem zawsze odpisze pomoże. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku bardzo sie cieszę , że trafiłam wkońcu na odpowiedniego lekarza który tak dużo mi pomógł. Niedługo mam laparoskopie i to ten wspaniały lekarz bedzie mnie operował zrobił wszystko żebym nie musiała czekać latami na wizytę. Polecam z całego serca

lekarz Jarosław Nyż

Neurochirurg

szpital wojewódzki
76-200 Słupsk

Lekarz godny polecenia miły, uprzejmy, zawsze uśmiechnięty. Kompetentny.Po operacji bardzo dba o pacjenta.Polecam z całego serca.Dziekuje Panie Doktorze. Mirosława K.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Jacek Laskus

Stary Rynek 5
76-200 Słupsk

Pan Doktor- godny polecenia. Czlowiek , ktory zna sie na tym co robi. Wspiera czlowieka, tlumaczy i podtrzymuje na duchu. Liczy sie dla niego dobro pacjenta i ma dla niego zawszu czas. Zostalam objeta wspaniala opieka , pomoca i wsparciem w tym trudnym dla mnie czasie. Operacja przebiegla prawidlowo i okres ten wspominam w miare mozliwosci dobrze. Polecam z calego serca Dr Jacka Laskusa , podchodzi do pacjenta "po ludzku" …
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Elżbieta Barcikowska

76-200 Słupsk

Pani Stomatolog ma w sobie ważną zaletę, gdy tylko zasiądziesz na jej gabinetowym fotelu od razu zapominasz o bólu i zastanawiasz się czy to na pewno ząb Cię boli
Opinia dodana przez: zygmunt

lekarz Mirosław Barcikowski

76-200 Słupsk

Nie polecam tego lekarza. Jakiś czas temu tak załatał mi dziurę w zębie że długi czas chodzilam z bólem, dzwoniąc tam jego asystentka poinformowała mnie że to na pewno nie od tego zęba który mi robił. Nie przyjęła na wizytę kontrolną. Poszłam do innego lekarza bo żadne środki przeciwbolowe nie działały a on musiał już zrobić kanałowe leczenie. Dzieki temu lekarzowi mam martwego zęba!!!

lekarz Jarosław Jańczuk

RTG, USG

Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
76-200 Słupsk

Lekaż jak za dawnych czasów, miły,uprzejmy, ale ma dużo pacjentów, więc na rozmowę o chorobie nie ma czsu, on jest tylko diagnostkiem więc nie liczmy na poradę w sprawie lecznia.