NZOZ "Eskulap" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 700-lecia PU 15
Żory
Jest to lekarz z powołania i dla pacjenta. Osoba potrafiąca nawiązać kontakt z pacjentem w ciepły i przyjazny sposób. Wyczuwa pacjentów lekceważących leczenie. Zorganizowana, cierpliwa, kompetentna i uczciwa wobec pacjenta. Z trudem szukać kogoś tak pochłoniętego obowiązkami. Zawsze jest na czas, zawsze pamięta, doradzi i wytłumaczy. Neurologia to zakres chorób które nie mijają pstryknięciem. Jako lekarz, ma coś więcej do przekazania pacjentom i trudno szukać innej takiej osoby w Jastrzębiu. …
Rewelacyjny stomatolog! Uratował moje zęby, którym nikt nie dawał już szans. Jeśli problem jest złożony, jasno przedstawia dostępne możliwości leczenia, robi tomografię na miejscu. Leczenie naprawdę nie boli. Dotychczas nie zdarzyło się, żeby jakikolwiek ząb wyleczony u niego wymagał ponownej wizyty. Pan Grząśko jest niezwykle spokojny, uprzejmy i punktualny. Polecam każdemu, zwłaszcza osobom, które mają przykre doświadczenia stomatologiczne.
Nasza pani doktor zawsze stawia słuszne diagnozy, jeżeli nie jest pewna to kieruje pacjenta do specjalisty, a nie leczy na własną rękę. Zawsze ma czas, jest uprzejma, życzliwa, ale zarazem stanowcza i konkretna. Jeszcze nigdy nie odmówiła przyjęcia małego pacjenta, nawet po godzinach swojej pracy! Gorąco polecam! K.
Pan Doktor "prowadził" moją ciąże. Dlaczego "prowadził"? Podstawowe badania takie jak morfologia i badanie moczu, które są w ciąży bardzo ważne miałam robione tylko 3 razy (w 10 tygodniu, 5 miesiącu i koniec 7 miesiąca). Zawsze od pana doktora słyszałam, że jest bez zastrzeżeń, a jakichkolwiek pytań bałam się po prostu zadawać, bo pan doktor sprawiał wrażenie, że jak ja w ogóle moge o takie oczywiste rzeczy pytać?! Kontakt - …
Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory
Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Alfa-Med - Żory
ulica Promienna 1
Żory
Bardzo rzetelny lekarz . Jeszcze nigdy nikt mnie tak dokładnie nie zbadał i to za każdym razem. Pokazała i wytłumaczyła mi z płyty z rezonansem gdzie jest problem. Szczerze i bardzo drobiazgowo odpowiedziała na pytania, które jej zadałam
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Krzysztof Jop - GAWEŁ Poliklinika - Gabinety Lekarzy Specjalistów
Żory
Życzyłbym sobie spotykać na swojej drodze tylko takich lekarzy. Świetna atmosfera na pierwszy badaniu, kompleksowość, wszelkie wątpliwości wytłumaczone i rozwiane. Zdecydowanie lekarz godny polecenia!
Żory
Zdecydowanie odradzam wizytę u tego specjalisty. Moje doświadczenie wskazuje na brak kompetencji merytorycznych oraz podejście skrajnie nieetyczne, nastawione wyłącznie na zysk, a nie na dobro pacjenta. Lekarz wypowiada się z dużą pewnością siebie w kwestiach, które wykraczają poza jego specjalizację lub są niezgodne z aktualną wiedzą medyczną. Przekazywane informacje były chaotyczne i sprzeczne z opiniami innych specjalistów. Przestrzegam wszystkich przed ufaniem opiniom tego Pana/Pani bez ich wcześniejszej weryfikacji u prawdziwego …
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp.z o.o.- PORADNIE
Bankowa 2
Żory
JAK CENICIE WŁASNE ZDROWIE, CZAS, PIENIĄDZE I NIE CHCECIE STRACIĆ WIARY I NADZIEI W LEKARZY OSTRZEGAM NIE IDŹCIE NA WIZYTĘ DO DR DECA!!!!!!!!!!!!!! Omijajcie tę Klinikę a w szczególności Dr J. Deca szerokim łukiem, on nie leczy, nie szanuje pacjentów brak mu empatii to bezwzględny typ, który weźmie pieniądze (za nie wykonanie pracy ) i nie pomoże pacjentowi w powrocie do zdrowia potraktuje was jak śmieci to kłamca i oszust …
Pan Doktor to niezwykle profesjonalny i empatyczny chirurg. Zabieg korekty uszu przebiegł bezproblemowo, a cały proces – od konsultacji po wizyty kontrolne – dawał poczucie pełnego bezpieczeństwa. Lekarz cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i dokładnie wyjaśniał każdy etap leczenia. Efekt zabiegu przerósł moje oczekiwania. Z pełnym przekonaniem polecam.
Efekty leczenia są super - córka normalnie jeździ na obozy sportowe, chociaż wcześniej nie mogła, bo leki zapisywane przez innych lekarzy nie pomagały. Fakt, że pani dr. bywa czasem chłodna, ale chyba nie o to chodzi, żeby lekarz był straszliwie miły, ale dobry. Nie mam jej profesjonalizmowi nic do zarzucenia. Trzeba przyznać, że leczenie drogo wychodzi, bo wizyta 90 zł plus leki, ale dziecko funkcjonuje przez to normalnie.
Leżałam w szpitalu po terminie tydzień. Lekarz mówił mi co i jak, po badaniu wiedziałam czy mam rozwarcie czy nie. Co wyszło z badan tez mi powiedział. Lekarz jak lekarz ma pełno pacjentek, którymi musi się zająć. Miałam wrażenie że w szpitalu przebywa prawie 24h na dobę bo bardzo dużo go widywałam na wizytach. Jest stanowczy i bardzo konkretny. Powie co ma powiedzieć i tyle. Ja polecam :-)
Żory
Dzień dobry, ja niestety jestem przerażona i zniesmaczona, nie wiem jakie kompetencje ma Pani doktor, ale dla mnie to nieempatyczna, nieuprzejma osoba. Lekarka, która chyba nie wie co to przysięga Hipokratesa. W dniu dzisiejszym podeszłam do pokoju lekarskiego, na Oddziale Chirurgii Ogólnej Szpitala nr 1 w Sosnowcu, Zegadłowicza, gdzie dyżur miała dr Pawełczyk. Miesiąc temu przeszłam poważną, 7h, operację jamy brzusznej w Katowicach, w obrębie rany operacyjnej zrobił się guz …
Żory
Bardzo dobry chirurg. Miły, spokojny. Usunął mi 2 kaszaki tak, że nawet nie ma po nich śladu. Polecam.
Pani Doktor pełna empatii ,troski bardzo dobry lekarz neurolog ,rewelacyjnie prowadzi oddział neurologi w Jastrzębiu jako pacjentka czułam się zaopiekowana od samego pocztu do końca pobytu w szpitalu .Pani Doktor zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły jest bardzo konkretną dużo wymagającą od siebie osobą .Oddział neurologi w Jastrzębiu Zdroju będę kojarzyła zawsze z rewelacyjna opieka i bezpieczeństwem .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MULTI-MED" Sp. z o.o.
Żory
A ja tam polecam Pana doktora. Szybkie terminy nie trzeba czekać po 3 4 miesiące jak w innych przychodniach. Zazwyczaj ok 2-3 dni i miałam wizytę. Za każdym razem wszystko wytłumaczył, zbadał, przepisał leki które pomogły w danym problemie.