lekarz Małgorzata Hellmann

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5

To najlepsza Pani Doktor która mnie leczy od 25 lat i dzięki Pani Małgorzacie Siekierskiej Hellmann żyję. Mój przypadek to akromegalia.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Przybysława Kaczmarek-Kusznierewicz

ul. Józefa Wassowskiego 2

SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Jerzy Grzybowski

lekarz Anna Wnorowska-Klimek

Biwakowa 5 pok. 15

Moja ocena powyższych elementów mówi sama za siebie. Od wielu lat jestem pacjentem Pani doktor i nigdy nie spotkałem się z cieniem zniecierpliwienia. Polecam wizyty u Pani doktor Anny Wnorowskiej-Klimek.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Łukasz Rojek

Bardzo dobry lekarz, kompetentny, uprzejmy. Od dłuższego czasu jestem pod opieką poradni gastroenterologicznej UCK w Gdańsku pod opieką pana Doktora i jestem bardzo zadowolona z przebiegu leczenia. Irena Polak
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Marta Gruchała-Niedoszytko

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!

lekarz Marta Oller

Hematolog, Internista

Oddziały Szpitalne
al. Zwycięstwa 31/32

Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Maja Sławińska-Morawska

dr n. med. Maja Sławińska-Morawska

InVivo
Wita Stwosza 58

Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Tomasz Rogacki

Centrum Badań Klinicznych PI-House
Na Zaspę 3

Panie doktorze, dziękuję za pomoc i trafne rady związane ze stanem mojego zdrowia. Życzę sił, zdrowia i odwagi w realizowaniu swojego powołania.
Opinia dodana przez: Doris

lekarz Anna Pazdyga

uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego

Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …
Opinia dodana przez: SŁAWOMIR

lekarz Julita Dudzińska- Gehrmann

Profesjonalna obsługa, fachowa diagnostyka. Natychmiastowa pomoc w razie konieczności. Asystentka kardiologii pani technik kardiologii pedantyczna w zakresie swoich obowiązków, bardzo miła dla pacjentów. Polecam.
Opinia dodana przez: Lech

lekarz Monika Kuligowska-Jakubowska

Diabetolog, Internista

Pani doktor nie ma czasu na picie kawy i jedzenie drożdżówek. Czasami pacjent potrzebuje poświęcenia większej ilości czasu. A pani Monika jest i kompetentna i bardzo dobrze potrafi rozmawiać z pacjentami a nie tak jak napisano "pieprzy głupoty" Ja chodzę do pani doktor od pewnego czasu i jestem zadowolony z pomocy którą mi świadczy. Dziękuje Pani Moniko :)
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Irena Bąbol

Diabetolog, Internista

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Od 26 lat nieprzerwanie leczę u Pani doktor cukrzycę i nie mam żadnych powikłań. Chyba nic nie trzeba dodawać bo to nie jest opinia po kilku wizytach.
Opinia dodana przez: Mieczyslaw
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Hematolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jacek Górski

prof. dr hab. n. med. Jacek Górski

Hematolog, Internista

InVivo
Wita Stwosza 58

W dniu dzisiejszym miałam wizytę u Profesora Jacka Górskiego.Bardzo jestem zadowolona z wizyty.Uprzejmy kompetentny.Wyjasnil wszystkie Moje wątpliwości.Polecam bardzo.

lekarz Ireneusz Pepłowski

Nadmorskie Centrum Medyczne
ul. Gdyńska

Dzisiaj byłam na Świętokrzyskiej w Przychodni z bardzo silnym stanem uczulenia na twarzy . Twarz czerwona ogniskowa, palący ból nie do opisania pan doktor Ireneusz od razu po zbadaniu szybko zareagował już po godzinie było dużo lepiej ból ustał a uczulenie znika ,pełen profesjonalizm dawno nie spotkałam się z tak cudownym wybitnym lekarzem zabrakło by słów by chwalić pana dr ślicznie panu dziękuję jestem niezmiernie szczęśliwa i zadowolona że trafiłam …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Adam Owerczuk

Specjalistyczny Szpital Zakaźny
Smoluchowskiego 18

Pan Dr.,godny polecenia bardzo jestem zadowolony ze trafilem do Pana dr.byl to czysty przypadek moj lekarz pierwszego kontaktu odmowil mi skierowania do specjalisty postanowilem zrezygnowac z tego lekarza i zaproponowano mi dr Owerczuka w moim przypadku nie moglem lepiej trafic .pelna profesjonalnosc kompetencja uprzejmnosc bardzo dobre podejscie lepiej nie moglem trafic na tak dobrego lekarza Bardzo Polecam sami sie przekonacie.
Opinia dodana przez: Zdzislaw

lekarz Hanna Czaja

Mam 68 lat jestem pacjentką p. Doktor. Uważam, że jest to jeden z najlepszych lekarzy w Gdańsku. Wszystkie diagnozy są trafne w100%.Sympatyczna, mnóstwo empatii, spokojna wyrozumiała. Po prostu wzór lekarza. Szkoda tylko, że zawsze kolejki. Niestety jeśli z jakiegoś powodu nie trafię do p. doktor, to w końcu i tak muszę wrócić, bo niestety moje dolegliwości ciągną się w nieskończoność.

lekarz Ilona Ozimek-Jurkowska

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "COR-GYN"
ulica ulica Legionów 60

Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Opinia dodana przez: Hanna
Wspaniały, konkretny specjalista kardiolog. Bardzo polecam i jestem wdzięczna za prowadzenie mnie w chorobie. Dziękuję.

lekarz Katarzyna Wojtowicz

ul. Pólnicy 32/3

Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor. Profesjonalna - zebrała szczegółowy wywiad, zbadała, dała skierowanie na badania. Zasugerowała kolejną wizytę następnego dnia jak będą wyniki, ale kiedy powiedziałam że trudno będzie się umówić to znalazła inne rozwiązanie. Wytłumaczyła dokładnie zalecenia. Byłam przejęta, że w ciąży będę musiała brać antybiotyk, ale mnie uspokoiła i wytłumaczyła, że ten który zaleca jest najbezpieczniejszy. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tego lekarza. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Diana

lekarz Łukasz Cieszyński

ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5

Bardzo dobry specjalista. Udziela odpowiedzi na zadawane pytania i służy radą .Dobre podejście do pacjenta. Godny polecenia.