Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
Olsztyn
Pani doktor to "Kobieta anioł". Niesamowity człowiek. Empatyczna, troskliwa, bardzo delikatna, poświęcająca czas pacjentowi. Naprawdę zaangażowana w swoją pracę. Mimo wielu trudów dnia codziennego uśmiechnięta i bardzo pozytywna 😃
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
chciałam bardzo podziekowac pani dokor ze dzięki niej jej wrazliwosci zosalam przyjeta do szpitala chcialal jej powiedzieć Dziekuje pani dokor pacjentka
Dr Kotniewicz nie powinien w żadnym wypadku "odsłaniać" problemów zdrowotnych jednego pacjenta przed drugim pacjentem!!!Byłam dzisiaj tego świadkiem w jego gabinecie!! ...Jest wykształcony...ale gdzie wyczucie taktu, delikatności.... o Rodo oraz ochronie prywatności już nawet nie wspomnę...Miejmy nadzieję,iż doktor wyciągnie wnioski i w przyszłości będzie bardziej uważny pod tym względem...Poza tą uwagą dr Kotniewicz jest dobrym lekarzem.
Gabinet Ortopedyczny
Bazylijska 39
Zgierz
Wspaniały lekarz i człowiek. Empatyczny , oddany pacjentom. Super zorganizowany . Polecam z całego serca.
ulica Piłsudskiego 21a
Działoszyn
Jesteśmy u Pani doktor po raz kolejny. I zawsze pomoże synowi. Jest Bardzo miła, kompetentna i dobrze tłumaczy co się dzieje i jak trzeba leczyć 🤗. Chciałbym również napisać kilka słów na temat Pani która zapisuje pacjentów na wizyty do Pani doktor. Jest to przemiła Pani, bardzo pomocna , życzliwa i wyrozumiała 🤗 Życzę dużo zdrówka dla obu Pań 😍
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Lekarka bardzo konkretna, odznacza się dużą wiedzą w swojej dziedzinie, dokładnie bada, zawsze odpowiada wyczerpująco na wszystkie zadane jej pytania
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
Częstochowa
Polecam . Dobrze wykorzystany czas dla pacjenta godny polecenia . Dobrze tlumaczy Slucha pacjenta Jestem bardzo zadowolona z wizyty
NZOZ GYNEKA- Filia
Słoneczna 17
Cerkwica
Zaangazowana dr Judym juz 20 pare lat sluzaca swoja wiedza i zangazowaniem malej spolecznosci Cerkwicy i okolic.
Całkowity brak szacunku wobec pacjenta, lekceważąca postawa i usposobienie nie godne jakiegokolwiek lekarza. Pani po spóźnieniu bezpodstawnie oskarża pacjentów, wmawiając, że nie stawili się w momencie "odczytywania", nawet jeśli byli na miejscu 0,5h przed czasem i czekali na nią 3 h. Do tego panią doktor cechuje nieuzasadniona agresja względem ludzi, najwyraźniej bardzo lubi wrzaski skierowane w ich stronę. Dochodzą też pretensje w stronę pacjenta o nieprzygotowanie się do wizyty, kiedy …
Moniuszki 11 lok. 1
Nysa
U doktora J. Miarki leczę się od blisko 2 lat Po wielu nieprzyjemnych i mało fachowych lekarzy na jakich trafiałam tylko pan doktor był w stanie postawić diagnozy i mi pomóc Męczące mnie bóle głowy zelżały Doktor pomógł mi też przy zapaleniu oskrzeli których nikt nie słyszał Każdorazowo robi ekg i mierzy ciśnienie Mało tego ma renteg w oczach Za każdym razem trafia z diagnoza zanim otrzyma wynik Wprawdzie leczę …
Chełmińska 15/2
Toruń
Wizyta prywatna kosztowała 300 zł, niestety jestem bardzo rozczarowana podejściem lekarza. Podczas konsultacji czułam się potraktowana przedmiotowo i w pośpiechu. Lekarz praktycznie nie odpowiadał na moje pytania, ograniczył kontakt do spojrzenia na wyniki i wypisania leków. Zabrakło rozmowy, wyjaśnienia leczenia i zwykłej empatii wobec pacjenta. Najbardziej nieprzyjemna była sytuacja pod koniec wizyty, kiedy wróciłam do gabinetu po dodatkowe zaświadczenie dotyczące choroby. Zostałam potraktowana z pretensją, usłyszałam, że „wszystko jest napisane …
FEMINA Centrum Medyczne
Różana 10
Polecam panią profesor, zawsze bardzo miła i pogodna, w mojej chorobie bardzo mi pomogła za co jestem bardzo wdzięczna, wszystkie badania i wizyty u lekarzy dodatkowych organizuje klinika którą nadzoruje i wszystko zorganizowane jest bardzo dobrze, nie trzeba się martwić i samemu chodzić, stać w kolejkach i wyszukiwać specjalistów do wykonania danego badania. Naprawdę polecam.
Szpital Specjalistyczny im. Gabriela Narutowicza
ul. Prądnicka 35-27
Niestety nie mogę polecić tego lekarza. Musiałam zmienić kardiologa, ponieważ mój nie był chwilowo dostępny. Wybrałam dr Stojka że względu na opinie w Internecie. Pan doktor podczas wizyt (byłam parę razy) dziwnie się zachowywał, śmiał się do siebie i był nieuprzejmy. Przepisał mi dodatkowy lek, po którym źle się czułam. Poinformowałam go o objawach i powiedział, że gdyby jego kolega kardiolog nie miał takich objawów, to by mi nie uwierzył. …