{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dietetyk

lek. med. Justyna Okupniak

Dietetyk, Internista

Poznański Ośrodek specj. Usług
ul.serbska

Bardzo dobry kontakty z pacjentem, traktowanie każdego zgłoszenia bardzo poważnie. Drążenie zgłoszonego przypadku aż do jego rozwiązania.polecam!!!

lekarz Barbara Strzyżewska

Medic Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Grochowska 50

To prawdziwy lekarz z powołania. W błyskawicznym tempie pzreprowadziła diagnostykę w szpitalu, a już po uzyskaniu diagnozy (która nie była zbyt wesoła) dobrze pokierowała mnie dalej. Będąc w szpitalu czułam się dobrze zaopiekowana. Polecam wszystkim tą Panią Doktor. A. G.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Igor Jeremicz

VASOMED
Na Szańcach 11a

Wizyta u pana Doktora na NFZ,ale zaopiekowanie pacjenta,troska i zaangażowanie na poziomie VIP,gorąco polecam.Wspaniały człowiek a do tego lekarz.Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jerzy Karol

lekarz Piotr Dudlik

ulica Mottego 11/12

dr hab. n. med. Andrzej Wykrętowicz

ulica Szeherezady 81

Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.

lekarz Patrycja Wysocka

Szewska 5/6

Pierwszy lekarz rodzinny, którego mogę nazwać kompetentnym. Kolejki do niej zawsze sa horrendalne, rejestracja graniczy z cudem, opóźnienia w przyjęciach sięgają 40 minut. Dlaczego? Nie patrzy na zegarek, nie "odhacza" pacjentów, z każdym porozmawia, poświęca mu czas. Tłumaczy, co się dzieje, z czego może dany objaw wynikać, z czym to może być powiązane. Wypisuje skierowania na badania. Analizuje. Hmmm... traktuje chorego podmiotowo, nie przedmiotowo. Człowiek od razu wychodzi z gabinetu …
Opinia dodana przez: M.

lekarz Adam Nowicki

Hematolog, Internista

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u p. dra Adama Nowickiego, atmosfera bardzo miła, bez stresu, Doktor udzielił wyczerpujących informacji, dobrze wytłumaczył chorobę i odpowiednio pokierował, gorąco polecam.

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

lekarz Paweł Mularczyk

Pro Fizjo
Wyspiańskiego 10

Bardzo dobry lekarz,jest bardzo uprzejmy,miły i ma wyjątkowy szacunek dla pacjentów.Bardzo rzadko spotyka się tak kompetentnego i taktownego lekarza.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Św. Trójcy 2 A/1

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

lekarz Piotr Ziembicki

Gastroenterolog, Internista

Onko-Team Diagnostyka
ul. Chwaliszewo 72A/5

Od ponad 10 lat leczyłam się u kilku lekarzy z powodu bardzo wysokiego ciśnienia; niestety, ale bez rezultatu. Dopiero dr Piotr Ziembicki odpowiednio ustawił leczenie i już po dwóch tygodniach ciśnienie unormowało się. Zdecydowanie polecam. Bardzo uprzejmy i życzliwy lekarz.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Michał Sokólski

ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A

LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Jerzy Wierzchowiecki

Słoneczna 23a

Kompetentny specjalista, konkretny empatyczny miły i uprzejmy człowiek Tak bardzo brakuje właśnie takich lekarzy