Poznański Ośrodek specj. Usług
ul.serbska
Bardzo dobry kontakty z pacjentem, traktowanie każdego zgłoszenia bardzo poważnie. Drążenie zgłoszonego przypadku aż do jego rozwiązania.polecam!!!
Medic Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Grochowska 50
To prawdziwy lekarz z powołania. W błyskawicznym tempie pzreprowadziła diagnostykę w szpitalu, a już po uzyskaniu diagnozy (która nie była zbyt wesoła) dobrze pokierowała mnie dalej. Będąc w szpitalu czułam się dobrze zaopiekowana. Polecam wszystkim tą Panią Doktor. A. G.
InviMed Europejskie Centrum Macierzyństwa Poznań
Strzelecka 49
Instytut Mikroekologii
Sielska 6
ulica Szeherezady 81
Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.
Pierwszy lekarz rodzinny, którego mogę nazwać kompetentnym. Kolejki do niej zawsze sa horrendalne, rejestracja graniczy z cudem, opóźnienia w przyjęciach sięgają 40 minut. Dlaczego? Nie patrzy na zegarek, nie "odhacza" pacjentów, z każdym porozmawia, poświęca mu czas. Tłumaczy, co się dzieje, z czego może dany objaw wynikać, z czym to może być powiązane. Wypisuje skierowania na badania. Analizuje. Hmmm... traktuje chorego podmiotowo, nie przedmiotowo. Człowiek od razu wychodzi z gabinetu …
ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u p. dra Adama Nowickiego, atmosfera bardzo miła, bez stresu, Doktor udzielił wyczerpujących informacji, dobrze wytłumaczył chorobę i odpowiednio pokierował, gorąco polecam.
Św. Trójcy 2 A/1
Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.
Onko-Team Diagnostyka
ul. Chwaliszewo 72A/5
Od ponad 10 lat leczyłam się u kilku lekarzy z powodu bardzo wysokiego ciśnienia; niestety, ale bez rezultatu. Dopiero dr Piotr Ziembicki odpowiednio ustawił leczenie i już po dwóch tygodniach ciśnienie unormowało się. Zdecydowanie polecam. Bardzo uprzejmy i życzliwy lekarz.
ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A
LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM