Vivadental Centrum Stogi
Dr Ewa Semetkowska-Jurkiewicz - diabetolog
ul.Rajska 10 lok.63
Centrum Medicover Grunwaldzka
al. Grunwaldzka 472 A
Bezinteresowna pomoc wykraczająca poza normalne obowiązki lekarskie, uprzejmość, fachowość. Gorąco polecam.
Stomatologia Medicover - Gdańsk
Grunwaldzka 472e
Pan Doktor Ireneusz Haponiuk jest to wspaniały człowiek i lekarz. Kompetentny lekarz z powołania, bardzo wnikliwie słucha zdania pacjenta, szuka jak najlepszej opcji dla swojego podopiecznego. Pan doktor nie postępuje szablonowo i prowadzi pacjenta w leczeniu tak jak członka swojej rodziny, co jest najbardziej odpowiedzialnym podejściem i sprawia, że Doktorowi Ireneuszowi można zaufać w stu procentach.
Dental Med Clinic
Marii Konopnickiej 10/2,
Super lekarz z mega poczuciem humoru, bardzo polecam. Dziękuję doktorze za mega wsparcie, gdy rozrywało mi klatkę piersiową z bólu. Jestem po kyfoplastyce kręgu, postawiona na nogi, za co bardzo, bardzo dziękuję. I te wsparcie humorystyczne przy stawianiu pierwszych kroków po zabiegu. Doktorze jest pan WIELKI!!!
GastroDent Gabinet Gastroenterologiczny z Pracownią Endoskopową Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Nowak
Cietrzewia 15
Chciałabym podziękować dr. Tomaszowi Nowakowi za empatię i wyrozumiałość podczas badania w Kwidzynie,a pani asystence za magiczne ręce,które koily ból. Jesteście wspaniałym duetem. Wasz profesjonalizm spowodował,że potrafiliście zapanować nad lękiem największego cykora pod słońcem. Dziękuję serdecznie i zachęcam wszystkich strachliwych.
Szpital im. Mikołaja Kopernika
Nowe Ogrody 1-6
Pan Doktor operował u mnie skomplikowanego guza mózgu, glejaka. Guz został usunięty w całości, bez żadnych powikłań. Pan Piotr ma ogromną wiedzę, empatię i cierpliwość do pacjenta. W trakcie leczenia czułem się w dobrych rękach, po kilku dniach od operacji byłem już w domu. Dziękuję i z całego serca polecam.
NZOZ Laguna Medical - Gdańsk Poradnia i Szpital Okulistyczny
Kartuska 4/6
Chcę zdecydowanie polecić Pana Doktora! Choruję na przewlekłą chorobę i w końcu wiem, że dotarłam we właściwe miejsce. Zostałam wysłuchana, Pan Doktor odpowiedział mi na moje liczne pytania i rozwiał wątpliwości. Wszystko w słowach zrozumiałych dla laika.
Z pomocy Profesora Sworczaka korzystam już 6 lat i zawsze jestem niezmiernie zadowolony z wizyt. Jest to po prostu profesjonalista, potrafi zadbać o pacjenta i najnormalniej w świecie go leczyć/wyleczyć. Zawsze jest miły i cierpliwy, wysłucha pacjenta i sam zapyta o wszystkie dolegliwości lub sprawy, nie tylko te z dziedziny endokrynologii. Jest to przesympatyczny i wielce pomocny człowiek, życzyłbym sobie i innym, aby wszyscy lekarze tacy byli, wówczas może społeczeństwo …
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
Dębinki 7
Wspaniały człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu. Nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana i wysłuchana przez żadnego lekarza a tym bardziej że to była wizyta na NFZ. Otrzymałam skierowania na bardzo drogie badania żeby wykluczyć przeżuty. Dał nam nadzieje której wcześniej nie otrzymałam. Nie wiem jak będzie z moją mamą ale to wspaniały lekarz. Cieszę się że pojechałam do niego na wizytę z Warszawy. Nie przekreślił mojej mamy. Dziękuję Panie Doktorze …
Wiele dobrego słyszałam o Pani dr Barbarze Szafran więc postarałam się aby właśnie Ona zoperowała mi zaćmę w Centrum Medycznym KARDIOTEL w Sopocie. Zarówno cała obsługa placówki medycznej KARDIOTEL, jak i Pani dr spisała się na 6. Bardzo profesjonalna obsługa i pełna empatii kochana dr. Polecam każdemu, kto nie wie, gdzie usunąć zaćmę.
Przystań zdrowego życia
Dietetyka i dieteterapia online
Polecam. Pani Katarzyna jest bardzo dobrym specjalistą. Ma dużą wiedzę z dziedziny psychodietetyki i dzięki temu pomogła mi zmienić moje nawyki żywieniowe. Podczas współpracy czułam się bardzo dobrze, a posiłki były proste i pyszne. Jestem wdzięczna za udzielone wsparcie.