Prywatny Gabinet Stomatologiczny
w bud. Telekomunikacji
Konin
Zawdzięczam pani doktor zdrowie zębów moich i mojej rodziny. Dzieciaki zawsze wracają do niej na badanie i leczenie, mimo że od dawna nie mieszkają na stałe w Koninie. Mam do niej pełne zaufanie!
Centrum Medyczne Multimed
Wojska Polskiego 33
Konin
Ja u tej pani doktor chodzę i jest bardzo dobra pod tym względem, że nie lekceważy pacjentów. Każdemu chce pomóc i odszukać przyczyny poszczególnych dolegliwośći . :)
Chyba jedyny lekarz jakiego mogę polecić bo do tych nie mam szczęścia. 3 lata temu wylądowałem w szpitalu z ostrym wysiękowym zapaleniem spojówki, leczyli mnie 3 tygodnie nie wiedzieli co mi jest a mój stan to się polepszał i zaraz mocno pogarszał. Po wypisaniu na żądanie leczyłem się u dr. Dreli. Co prawda i on nie wiedział co jest przyczyną (możliwych chorób jest mnóstwo) a leczenie trwało długo ale mój …
M.A.R. Sp. z o.o. Wielospecjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAX MED1"
ulica Chopina 16 A
Konin
Polecam z czystym sumieniem. Świetny specjalista, również wspaniały empatyczny człowiek z ogromna wiedzą.
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
Konin
Mój tata był pacjentem p. dra Hempowicza. Trudny przypadek, wymagający wielooddziałowego leczenia, licznych codziennych i wielomiesięcznych zabiegów, i to u starego, schorowanego człowieka. Przypadek wyprowadzony z powodzeniem i z późniejszą wieloletnią życzliwą opieką po chorobie (na NFZ). O stanie pacjenta lekarz informował nas poważnie i rzeczowo. No cóż, chapeau bas!
Jestem pacjentką Doktora J. Bieluszki od wielu lat. Wspaniały lekarz, miły, bardzo rzeczowy. Potrafi ze spokojem wysłuchać pacjentki i w sposób zrozumiały wszystko wytłumaczyć. Kilka lat wcześniej miałam problemy z tzw. chorobami kobiecymi. Zaufałam wtedy wiedzy i radom Pana Doktora. Wszystko dobrze się skończyło, za co jestem do dzisiaj wdzięczna i z czystym sumieniem polecam Doktora innym pacjentkom.
Nie polecam!!! wizyta trwała 8 minut, pani doktor praktycznie wcale się nie odzywała, tylko ciągle coś "klepała" w komputerze. Kazała mi zrobić wynika badać, to tylko przez sekundę na nie zerknęła i zero ich interpretacji. Sam musiałem się zapytać czy są Ok, tylko zdawkowa odpowiedz "są OK" i tyle. I to była cala wizyta. Wizyta kosztuje 350 zł i trwa 8 minut (SZOK!!!!!!) Więcej nie skorzystam z usług pani doktor, …
KOMED 2 Przychodnia Lekarza Rodzinnego
Margaretkowa 1/lok.2S
Konin
Duże doświadczenie, fachowe podejście w temacie, uprzejmy, "pewna ręka". Na pewno wrócę tam znów i polecam każdemu.
Polecam z całego serca! Pani doktor jest połączeniem logiki i intuicji Przed badaniem zrobiła bardzo dokładny i obszerny wywiad na temat stanu zdrowia córki. Zbadała ją od stóp na głow. Na każde zadane pytanie z chęcią odpowiadała. Lekarz z powołania, ze świetnym podejściem. A co najważniejsze, jest lekarzem który pomógł córce wyjść z choroby.
ulica Chopina 16 A
Konin
Jeśli chcesz wydać miliony i tracić czas na nieefektywne leczenie to Pani Małgorzata będzie idealnym wyborem! Jeśli czegoś w życiu żałuję to właśnie tego, że zaczęłam współpracę z tą Panią.. Miałam już założony aparat, a że musiałam przenieść się do Kalisza i nie znałam tutejszych lekarzy zaufałam poleceniu, jednakże same dyplomy nic tu nie wnoszą... teraz gdy po prawie roku leczenia u niej poszłam do profesjonalisty usłyszałam że jest źle... …
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
Konin
Bardzo dobrze i rzetelnie wykonuje swoją pracę. Zabiegi robione bezboleśnie. Ocenę wystawiam, gdzie miałem parę wizyt i za każdym razem było do niej dużo chętnych pacjentów. Bardzo skromna, sympatyczna kobieta. Dziękuje Pani chirurg za swoją pracę oraz zaangażowanie.