lekarz Artur Zięba

legnica,ul.biegunowa
59-220 Legnica

bardzo dobry lekarz jeden z niewielu w Legnicy właściwe diagnozy i bardzo dobre podejście do pacjenta

dr Jacek Kornacki

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Uważam, że to bardzo dobry lekarz - kompetentny, uprzejmy i jak dla mnie taki "w punkt", ludzki - nie jest przewrażliwiony i nie przepisuje od razu antybiotyków na byle kaszelek, ale też nie bagatelizuje tego co się do niego mówi, uważnie słucha i poświęca dużo czasu pacjentowi na badanie i wywiad. Fakt, przez to, że poświęca dużo czasu dla pacjenta są niekiedy bardzo duże "obsuwki" pomiędzy godziną zarejestrowania a rzeczywistym …

lekarz Ryszard Jasiński

Lekarz medycyny pracy

ulica Książąt Opolskich
45-005 Opole

Wspaniały Lekarz, życzliwe, ciepłe podejście, ważne zwłaszcza w czasie pandemii, tylko 1 teleporada. Wszechstronne wstępne diagnozy i leczenie, skierowania do 5 Specjalistów. Należą się podziękowania, szkoda, że już nie w Przychodni na Waryńskiego.

lekarz Rafał Rogenbuk

przychonia Bukowa
Bolszewo u. Zamostna
84-200 Wejherowo

Cudowny lekarz. Empatyczny. Z dużą wiedzą. Najlepszy lekarz u którego byłam. Polecam. . . . . .
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wioletta Sorbian

Orląt Lwowskich 5, Radom
26-600 Radom

Trochę z dystansem podchodziłem do dzisiejszej wizyty u pani doktor, gdyż był to mój pierwszy z nią kontakt, a doświadczenia z lekarzami mam ogólnie mówiąc średnie. Jednakże podejście, sposób rozmowy i cały szereg innych aspektów sprawiło, że teraz będę wolał poczekać i dostać się na wizytę do pani doktor, od dłuższego czasu nie zostałem potraktowany przez lekarza jak natrętny petent zabierający czas. O rezultatach i skuteczności leczenia napiszę później ale …
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Maria Lewandowska

Jagiełły 31
09-200 Sierpc

Dramat! Totalny brak szacunku do pacjenta, klienta! Myśli że ma monopol na badania dla kierowców... Polecam jechać do Płocka do Alfa medixa na pięknej. Tam 200 zł i po temacie. A u Lewandowskiej 200+150 za okuliste.
Opinia dodana przez: Tomasz

Wanda Kabata

Senior Care Services - opieka domowa
Mickiewicza 20A/2

Bardzo dobra przychodnia, szczepienie na Covid od ręki, bardzo fachowi specjaliści, wizyty naprawdę warte polecenia:)

lekarz Piotr Robaszkiewicz

Miłosławska lok. 43
62-310 Pyzdry

Chciałabym serdecznie podziękować Panu doktorowi i Pani pielęgniarce Zofii za udzielenie mi bezinteresownej pomocy. Rok temu będąc w Pyzdrach na wycieczce z klasą dostałam zawału serca. Moja koleżanka wezwała pomoc. Pan kustosz muzeum pobiegł do ośrodka zdrowia. Pan doktor z panią pielęgniarką przyjechali do mnie i ratowali moje życie zanim przyjechało pogotowie. Im oraz ekipie z karetki i lekarzom że szpitala w Pleszewie zawdzìęczam to, że dzisiaj mogę napisać te …

lekarz Andrzej Jung

Jagiellonka
Krasków 123b
46-200 Kluczbork

Lekarz, którego z całą pewnością mogę polecić. Leczy cała moją rodzinę od wielu lat i nawet podczas ciężkiego okresu covidu mogłam liczyć na jego pomoc. Co prawda dostanie się do niego jest z roku na rok coraz cięższe, ale jak potrzebowałam to doktor przyjął mamę w sobotę

lekarz Danuta Dziabała

Puszczyka 5/21

Pacjentem tego lekarza jestem od roku czasu.Jako leciwy emeryt/80l/,majacy dlugoletnie doswiadczenie w kontaktach z lekarzami rodzinnymi - prace tej lekarki oceniam wyjatkowo pozytywnie.W konfrontacji z innym lekarzami wyroznia sie przedewszystkim tym,ze w trakcie wizyty poswieca pacjentowi tyle czasu ile potrzebne jest na kompleksowe jego zbadanie oraz ewent.ocene wykonanych wynikow badan,co w konsekwencji pozwala jej na ustawienie wlasciwego toku dalszego leczenia na zglaszane przez niego.dolegliwosci. Jednym slowem jest lekarzem,ktory przysiege Hipokratesa …
Opinia dodana przez: grzegorz

lekarz Beata Mikołajczyk-Bartosz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Kapuściska
al. Planu 6-Letniego 40
85-806 Bydgoszcz

Powiem tak, lekarz na trudne czasy! Proszę mi wierzyć, wiem co mówię. Może nie jest specjalnie wylewna, jednakże wyjątkowo kompetentna. Do tego punktualna i obowiązkowa co wśród lekarzy wcale nie jest takie powszechne. Panią Doktor docenia się naprawdę gdy zetkniemy się z poważnym problemem zdrowotnym.

lekarz Zbigniew Goleń

Internista, Lekarz medycyny pracy

Kłodzka 1 / 5
Polanica-Zdrój

Kilka razy byłam pacjenętką dr Goleń i zawsze tak samo: powitanie ,diagnoza, efektywne leczenie i właściwe zalecenia. Widać , że w praktyce Tego lekarza to standard. Doktor Goleń to lekarz , który lubi swój zawód , a ilość pacjentów przed gabinetem jak przyjmuje jest najlepszą rekomendacją Jego wiedzy i zaangażowania . Polecam
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Bożena Kierzkowska

Lekarz rodzinny, Medycyna estetyczna

H.Modrzejewskiej 4/4
Koszalin

Niestety pani doktor nie wykazuje cech empatii w stosunku do starszych pacjentów. Jest opryskliwa i nieuprzejma. Być może w przychodniach NFZ nie musi być miła. Nie polecam.

lekarz Hela Wardak-Orya

Bartnicza 3 C
62-200 Gniezno

Zawdzięczam życie pani doktor. Doświadczenie jaką ma pani doktor, uprzejmość i empatia jaką dąży pacjenta jest nie do opisania. Wielu lekarzy wykonuje szybką diagnozę pyk pyk i koniec Pani Hela natomiast słycha pacjenta do końca poświęca czas wytłumaczy chorobę a na końcu postawia diagnozę którą się sprawdza. Pani Hela nie tylko pomogła mi ale także mojemu kochanemu tacie który był w ciężkiej chorobie i gdyby nie szybka diagnoza Pani doktor …
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Renata Strzelczyk-Jung

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
62-200 Gniezno

Ta Pani jest wyjątkowo niemiła. Nie dopuszcza człowieka do głosu, przekrzykuje i to dosłownie. W żaden sposób nie mogę powiedzieć żeby była dobrą lekarką ponieważ choć bardzo potrzebowałam pomocy odmówiła mi wizyty. Po całym incydencie wylądowałam w nocy na pogotowiu! To jest bardzo niekompetentna osoba. Proszę na nią uważać!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Krzysztof Lotko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" s.c. w Opolu
Krakowska 32a
45-075 Opole

To wyjątkowo kompetentny i zaangażowany lekarz, a także bardzo miły człowiek. Potrafi wysłuchać pacjenta, zrozumieć jego problemy oraz autentycznie stara się pacjentowi doradzić i pomóc, kierując na niezbędne badania lub do lekarza specjalisty. zawsze ma czas i chęć do niesienia pomocy. Wyróżnia się pośród lekarzy, z którymi miałem do czynienia.

lekarz Andrzej Drabik

ulica Kowalska 8
87-830 Choceń

Doskonały specjalista, Polecam w 100%. Polecam Pana doktora Drabika, wykonał szczegółowa diagnozę i badanie, wszystko szczegółowo wyjaśnił. Miły i profesjonalny. Fachowa i szybka pomoc lekarska. Nie zawiodłam się. Będę polecała znajomym
Opinia dodana przez: Krystyna
Super lekarz. Byłam jeden raz i jestem mile zaskoczona, bo takich lekarzy już nie ma. Posiada dużo empatii dla osób starszych, polecę każdemu.

lekarz Anna Misiukiewicz-Wójcik

Gminne Centrum Zdrowia Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Olsztynku
11-015 Olsztynek

Najlepsza pediatra z jaką miałam do czynienia. Jako jedyna przejęła się stanem zdrowia dziecka . Dała skierowania do specjalistów na cito . Jako jedyna trafiła z diagnoza

dr n. med. Agata Owecka

Lekarz rehabilitacji medycznej

Dąbrowa
Felińskiego

Pani Doktor to prawdziwie lekarz z powołania, ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromną wiedzę, jest bardzo życzliwa i empatyczna w stosunku do pacjenta. Pani Doktor zawsze bardzo uważnie wysłuchuje swego pacjenta podczas wizyt, po czym zawsze skrupulatnie i rzeczowo zajmuje się tematem moich dolegliwości. Zlecona przez Panią Doktor rehabilitacja była bardzo trafna i pomogła przy moich problemach zdrowotnych. Spotkać lekarza z takim sercem do pacjentów i fachową wiedzą życzę …