lekarz Krzysztof Kozbur

Lekarz medycyny pracy

ulica Cystersów 2/41

Nie polecam. Strasznie nie miły człowiek. Na wzmiankę o skardze odpowiedział " jeśli umie Pani pisać". Nie wiem jakim cudem jeszcze tam pracuje. Wszystkie rozumy Szanowny Pan Doktor pozjadał. Więcej pokory życzę.

lekarz Grzegorz Wyszogrodzki

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Zdecydowanie nie polecam! Przeciwieństwo tego czego oczekuje od lekarza. Dodam, ze nigdy nie dodawałam opinii na temat lekarza w internecie, choćbym nie była w pełni zadowolona. Tym razem czuje się w obowiązku zostawić kilka słow na temat tego pana. Byłam umówiona na 17:45, ale musiałam uzbroić się w cierpliwość, ponieważ lekarz mnie zaprosił do gabinetu dopiero o 18:15. Byłam pewna, ze opóźnienie jest spowodowane poprzednim pacjentem/ciężkim przypadkiem, ale nic bardziej …

lekarz Zbigniew Wojtanowicz

Lekarz medycyny ratunkowej

Szpital Powiatowy im Jana Pawła II
ul. Sikorskiego 9
64-980 Trzcianka

Ten lekarz to istna paranoja! Jak można tak traktować ludzi szczególnie starszych potrzebujących pomocy?! Mam ogromną nadzieję, że nigdy więcej nie będę miała wątpliwej przyjemności spotkać pana "doktora". Bardzo nieprzyjemny. Bardzo niemiły dla pacjenta. Zero kompetencji. Człowiek oczekuje pomocy a spotyka się z zupełnym brakiem szacunku! Dramat.

lekarz Małgorzata Krac

ul. Wąska 37B
83-110 Tczew

Nie polecam pani doktor. Przywiozłam do pani na wizytę swojego tatusia, pani doktor podczas badania nie „wybadała”, że tatuś ma poważnie chore serce. Trafił do szpitala z zagrożeniem życia. W szpitalu lekarze powiedzieli wprost, że w każdej chwili mógł umrzeć. Zero podejścia do pacjenta.

lekarz Barbara Tolińska-Kierat

Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
87-140 Chełmża

Jednym słowem porażka..pani "doktor" stwierdziła że ja atakuje bo starałam się jej opisać co.mi.jest, z czym mam problem i jakie leki przyjmuje. Wszystko to rzekomo wina mojej alergii , a bóle mięśniowe na odpowiedź skąd - nie widzi tu objaw infekcji gdzie powtórzyła to z przynajmniej trzy razy. Stwierdzila również że moje obserwacje są ważniejsze niż wyniki badań ,po czym na podstawie oględzin gardła stwierdziła że nie widzi objaw infekcji …

Krystyna Wojkowska

Piaskowa 4
66-460 Witnica

Beznadziejna lekarka. W gabinecie brudno i obskurnie. Podczas wizyty ma się wrażenie, że bardziej chodzi stronę fiskalną niż medyczną. Podejście do pacjenta jak za okupacji. Po prostu tragedia. Nie wiem jeszcze jak tacy lekarze mogą leczyć, ba mogą egzystować. Należy bacznie przyjrzeć się takim osobnikom i powiadomić kogo trzeba, gdzie idą nasze ciężko zarobione pieniądze, komu płaci ZUS. To farsa ! LUDZIE PRZESTRZEGAM !!!

dr n. med. Jacek Mesjasz

Internista, Lekarz medycyny pracy

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Pan dr według mnie nie posiada wiedzy i nie powinien być ordynatorem, bo to sugeruje wysokie kompetencje, co jest mylne. Przez 2 tygodnie pobytu ma oddziale w Bytomiu diagnozował pacjenta z białkomoczem tylko podcwzględem choroby nerek. Nie

lekarz Iwona Tribiłło

Internista, Lekarz medycyny ratunkowej

ul. Trawiasta 16/86
15-161 Białystok

Pani bardzo nieuprzejma, przyszłam z ogromnym bólem głowy, nie zleciła nawet podstawowych badań, wstyd. Nie polecam, drwiła ze mnie i uznała że nic mi nie jest. zero empatii
Opinia dodana przez: PAULINA

lek. med. Justyna Młot-Skoczylas

Centrum Medyczne LeczyMed
Krasickiego 14 lok. U2
05-091 Ząbki

Lekarka bardzo niemiła. Zero empatii. Nawet nie spojrzała na moje badania. Potraktowała mnie jak kogoś kto symuluje chorobę. Poświęciła mi 5 minut nie dając mi dojść do głosu. A dodam, że była to prywatna wizyta, za którą zapłaciłam 180 zł. Nie polecam.

lekarz Nikolaj Lambrinow

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Konstytucji 3-go Maja 82
58-540 Karpacz

Przyjeżdżam na SOR z dzieckiem, które ma złamaną kość śródręcza a on mnie pyta dlaczego nie poszłam z tym do rodzinnego. Gdy szorstko odpowiadam co o tym myślę, z łaską wypisuje skierowanie na RTG.

Agnieszka Kuczyńska

Gabinet Internistyczny
19-300 Ełk

Nie można jej zwrócić uwagi bo zaraz jest oburzona. Czekałam z chorym dzieckiem od 7.30 bo takie kolejki są przede mną była pacjentka, która weszła z nie swoimi wynikami badan i siedziała tam już ponad godzinę, po spytaniu Pani Doktor czy długo jeszcze to potrwa bo dziecko już aż się dusiło od kaszlu stwierdziła ze: JAK NAM COS NIE PASUJE TO MAMY ZMIENIC LEKARZA!!!!! - wiec zmieniłam. Nie polecam bo …
Opinia dodana przez: Iga

lekarz Andrzej Czerniewski

Anestezjolog, Lekarz medycyny ratunkowej

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Bez empatii, ani odrobiny życzliwości w stosunku do kobiety której mąż umarł na jego oddziale.Na pytanie jakie leki mu podano opryskliwie spytał :"A co, Pani jest lekarzem?" Do dziś moja mama nie może pogodzić się z tym jak została potraktowana.

lekarz Urszula Budak-Niedojadło

Gabinet Masażu i Fizykoterapii
Bema 5, 33-100 Tarnów
33-100 Tarnów

Tragedia. Na badaniach do pracy przy dworcu. Po 3/4 razy trzeba do niej iść bo ciągle coś nie tak. Ludzie na korytarzu już narzekali, więc nie tylko moje zdanie. Kiedy zapytałam się czemu nie ma zdjęcia prześwietlenia na komputerze, tylko ja muszę czekać 2h na wynik, odpowiedziała że to tak nie działa i my młodzi byśmy chcieli mieć wszystko na już. Ja mówię, że nie o to chodzi, ale mogli …

lekarz Józef Sikora

ulica Kościuszki 3
22-300 Krasnystaw

Zgadzam się z poprzednikiem krótko, 39,5 gorączki, zawroty głowy,omdlenia, wymioty, gardło boli w niepopisany sposób, godzina coś po północy przychodnia i on obsłuchał z przodu z tyłu i po 20 sekundach przypisał swój cudowny lek nurofen<no myślałem że wybuchnę ale tu raczej potrzebna jest litość i ktoś nowy na jego miejsce tam jak i w medycynie pracy>. Po prostu żenujące podejście, brak inicjatywy zero dno i dwa metry mułu. Pozdrawiam.

lekarz Joanna Drat-Gzubicka

Neurolog, Lekarz med. paliatywnej

Wojewódzki Szpital Dziecięcy
ulica Chodkiewicza 44
85-665 Bydgoszcz

Pani doktor jest osobą bardzo pyszna, niemiłą i bardzo nie empatyczną do pacjenta. Ciężko z nią umówić się na zlecone zabiegi,ktoś chyba powinien utrzeć jej nosa. Zachowuje się jak pępek świata. Nieuprzejmie odnosi się do pacjentów,z wyższością i wyniosłością. A chyba lekarz jest dla pacjentów? Dodatkowo podważa opinie i skierowania innych lekarzy kierujących na badania. Z diagnozowaniem też nie zawsze trafia. Po konsultacji ze specjalistą okazuje się,że jednak problem jest,a …

lekarz Ewa Bladowska

Brzezińska 44
97-315 Tuszyn

Z Panią doktor rozmawiałam przez telefon. Mam dość nietypowy problem ponieważ zaczęłam mieć problemy z laktacją po drugiej szczepionce pfizer. Pani doktor odpowiadała mi formułkami typu pić dużo wody itp. Nie wykonała podstawowego wywiadu lekarskiego. Zostałam potraktowana zdawkowo z fachową argumantacją typu: moja córka karmi, była szczepiona i nic jej nie jest. Nie wiem czy moja problemy laktacyjne są wynikiem szczepienia czy nie, nie wiem czy mogę to jakoś sprawdzić...po …
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Monika Bronny

Przychodnia Rodzinna
Unii Lubelskiej 31c
Kołobrzeg

Nie polecam! Niekompetentna, notorycznie spóźniona. Zle diagnozy, dziecko po wizycie u pani doktor, wylądowało na izbie przyjęć. Skończyło się na antybiotyku, groziło zapaleniem płuc. Wg pani doktor dziecko było zdrowe. Odbyliśmy kilka wizyt z żadnej nie byliśmy zadowoleni, nic nie pomogła, straciliśmy tylko czas a najbardziej szkoda w tym wszystkim dziecka. Omijać z daleka.
Opinia dodana przez: Franek

lekarz Dariusz Wąsowicz

Samodzielny Publiczny Zespół Szpitali Pulmonologiczno - Reumatologicznych z siedzibą w Kup
ulica Karola Miarki 14
46-080 Kup

Lekarz z "mojej" przychodni, więc byłem na niego skazany i musiałem kilka razy skorzystać z "porady". Pan Doktor nie potrafił rozpoznać takiej elementarnej rzeczy jak ganglion i wysłał mnie z tym na RTG! Żeby dostać zwolnienie z pracy trzeba o nie żebrać.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Beata Andrzejczak

Słowackiego 16
09-200 Sierpc

Nie polecam, pani doktor ma aroganckie i obcesowe nastawienie do pacjenta. Brak empatii w stosunku do małych dzieci.
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Dorota Chomacka

IKADENT
Stefana Żeromskiego 3
80-209 Chwaszczyno

Bardzo nieuprzejma lekarka. Nie próbuje rozwiązać problemu, mimo dostępnych jej możliwości. Pacjent odczuwa, że jedyne, na czym jej zależy to jak najszybsze odhaczenie wizyty jako zrealizowanej.