Chirurg ogólny Warszawa

lekarz Piotr Zakrzewski

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Najlepszy ortopeda, którego do tej pory spotkałam. A miałam kontakt z wieloma. Kilka lat temu miałam artroskopię kolana (PRZED - wiele wizyt u różnych ortopedów). A ostatnio złamane kolano po wypadku i trafiłam na szczęście do dr. Piotra Zakrzewskiego. Od 1 wizyty już było czuć zaangażowanie i profesjonalizm. Pęlna szczegółowa diagnoza ze strony Doktora i skierowanie na operację, a po operacji całościowa opieka, wszystkie kontrolne badania, skierowanie na rehabilitację oraz …
Opinia dodana przez: LK

dr n. med. Mikołaj Orłowski

Klinika ul. Szaserów 128

Moje ciało było poturbowane przez szereg wypadków w moim życiu ale również nadwyrężone z innych przyczyn medycznych. Jako matka i kobieta, która od młodych lat miała do czynienia z całą masą chirurgów, nie tylko w Polsce, którzy szczycą się wyuczonym fachem i noszą głowę wyżej niż ich własny wzrost, pomijając już sadyzm z jakim wielu z nich traktowało mnie i często wykorzystywało do własnych nauk, jestem zobowiązana do udzielenia Państwu …
Opinia dodana przez: Magdalena Campos Silva

dr n. med. Dariusz Bisz

Racławicka 132 B

Rzadko się zdarza spotkać tak dobrego lekarza, pod każdym względem zarówno ludzkim jak i merytorycznym. Znakomity lekarz. Godny polecenia. Jestem pełna uznania jego umiejętności jako chirurga.
Opinia dodana przez: Laura

lekarz Michał Krawczyński

Krajmed
WAŁBRZYSKA 11, C.H.LAND

Pan Michał jest utalentowanym lekarzem i ciepłą osoba. Od pierwszej wizyty, wzbudził moje zaufanie i wiedziałam, że mu powierzę mój przypadek. Wspierał mnie od pierwszej wizyty, aż do ostatniej. Przed operacją przyszedł do mnie, gdy się stresowałam i po był też ze mną w kontakcie mailowym. Mój przypadek nie był łatwym, puchłam i skóra nie była cienka, a nos wymagał radykalnej zmiany, ale zastosował on takie techniki, by osiągnąć zamierzony …
Opinia dodana przez: Alexis

Rafał Sopyło

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Pan dr Rafał Sopyło to lekarz z powołania. Miałam okazje poznać dra przed operacja mojej mamy w szpitalu przy ul. Wawelskiej. Pan dr dokładnie wyjaśniał sposoby i metody leczenia. Jego podejście do pacjenta jest bardzo profesjonalne. W trakcie pobytu w szpitalu dużo czasu poświęcał pacjentce, okazywał dużo empatii, wszystko spokojnie tłumaczył. Moja mama była bardzo wdzięczna. Ta drogą chcemy podziękować za opiekę i szczerze polecić innym tego specjalistę .
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marek Schaeffer

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Polecam ....Musiałem trzy razy szukać lekarza który pomógłby w mojej sprawie ...Dziękuję lekarzowi .Poprzednie wizyty u innych lekarzy wyglądały jak statystyka pacjentów w NFZ Liczy się ilość nie jakość . W przypadku Pana doktora na szczęście ten schemat przytoczony nie jest stosowany ..Polecam i dziękuję

prof. Paweł Nyckowski

Chirurg onkolog, Chirurg transplantolog

Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F

Profesor Paweł Nyckowski ,to znakomity chirurg-onkolog. Uratował życie mojemu mężowi w sytuacji, w której nikt nie podejmował się wykonać operacji (potężny guz wątroby!). Wszyscy specjaliści byli przekonani, że pozostaje jedynie terapia paliatywna. Dzięki opinii Profesora Krawczyka i wspaniałym umiejętnościom Profesora Nyckowskiego mąż - po czterech latach od operacji - żyje pełnią życia. Jesteśmy i będziemy zawsze ogromni wdzięczni.
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Jarosław Ucieklak

Conrada 15

Super lekarz i mądry czlowiek. Pomógł mi bardzo gdy inni rozkładanie ręce w paskudny zwyrodnienie kręgosłupa.
Opinia dodana przez: Z Żoliborza

dr n. med. Mariusz Uryszek

Szpital Lux Med
Puławska 455

Bardzo polecam, konkretne i profesjonalne podejście. Szybka reakcja, stworzona miła atmosfera. Cieszę się że trafiłam pod opiekę pana doktora!
Opinia dodana przez: Alicja

dr n. med. Marek Tramś

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof

lek. med. Jerzy Ruszkarski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Jestem bardzo zadowolona. W rozmowie Pan doktor może nie jest wylewny, ale to mi odpowiada. Jest konkretny i zwięzły. Zabiegi wykonane bardzo dobrze, a blizny ładne:) Być może w poprzednim życiu był krawcem:)) Mogę polecić z czystym sumieniem Pana doktora, a jemu samemu baaardzo podziękować:)

dr n. med. Mariusz Wyleżoł

Chirurg ogólny, Chirurg urazowy

św. Anny
Barska 16/20

Bardzo dobry specjalista, z empatycznym podejściem do pacjenta. Pomógł mi po tym jak inny lekarz spartaczył swoją pracę. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną empatie pomoc i doprowadzenie do porządku bałaganu który był we mnie.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Eugeniusz Szpakowski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Ja również byłem operowany przez dr n. med. E. Szpakowskiego i jestem bardzo zadowolony z tej operacji. Czuję, jakbym dostał nowe życie. Doktor wraz z zespołem uratował mi życie. Przeszedłem operację w sierpniu br. metodą Davida z remodelingiem zastawki. Ze szpitala wyszedłem w dobrym stanie praktycznie bez powiklań. Powoli wracają mi siły i liczę, że jeszcze wrócę do sportu jak z czasów sprzed operacji. Całemu zespołowi, a przede wszystkim doktorowi …
Opinia dodana przez: Grzegorz

dr Piotr Pogorzelski

Chirurg dziecięcy, Chirurg ogólny

Lecznictwo Zamknięte
Niekłańska 4/24

Do Pana doktora trafiliśmy z synem ze słamaniem kości piszczelowej. Byliśmy dopisani jako dodatkowi pacjenci. Pan doktor przyjął nas przed czasem, przed wszystkimi pacjentami. Nie czuliśmy pośpiechu, wręcz przeciwnie. Pan doktor był miły, konkretny i kompetentny. Polecam tego specjalistę.

lekarz Marek Olewiński

SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy

😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂

Piotr Michał Rud

im. Orłowskiego

pan doktor rud operowal mnie dwa razy. raz przepuklina pachwinowa drugi razprzepuklina pepkowa i usuniecie pecherzyka zolciowego. wszystkie operacje SUPER. wspanialy lekarz i przemily czlowiek

lekarz Naser Dib

Centrum Leczenia Otyłości Nasmed
ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 7/184

Dr.Dib to naprawdę wyjątkowy lekarz, który łączy w sobie ogromną wiedzę i profesjonalizm z niesamowitą empatią. Poświęca czas na wysłuchanie pacjenta, dokładnie tłumacząc wszystkie aspekty diagnozy i leczenia. W dzisiejszych czasach tak rzadko spotyka się lekarzy, którzy łączą umiejętności medyczne z prawdziwym sercem do swojej pracy. Z całego serca polecam doktora Diba każdemu, kto szuka nie tylko specjalisty, ale również kogoś, kto naprawdę dba o swoich pacjentów. Dziękujemy doktorze za …
Opinia dodana przez: Magda

prof. dr hab. n. med. Rafał Paluszkiewicz

Prywatny Gabinet
Kabacki Dukt 11 m 40

Lekarz godny polecenia. Pełny profesjonalizm. Świetne podejście do pacjenta, wysoka kultura. Pan doktor uratował moje młode życie z otyłości patologicznej. Pomógł mi zmienić życie na lepsze, bez żadnych dowodów wdzięczności ani dodatkowych pieniędzy. Lekarz z powołania, nie z przymusu. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Aleksandra

Andrzej Tarasewicz

Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej św. Anny

Z opinii wynika, że Pan Andrzej Tarasewicz jest dobrym lekarzem przyjmując prywatnie. W komisji ZUS przyjmuje zasadę, że człowiek przychodzi wyłudzić odszkodowanie. Nie jest ważne co faktycznie dolega człowiekowi, z czym się zmaga i co przeszedł. Ten człowiek to tragedia, powinien zejść ze sceny.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Mariusz Rolewski

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.Miałam zabieg laserowy w styczniu i jestem bardzo zadowolona. Żałuje tylko ,że nie trafiłam na doktora Rolewskiego wcześniej .