Gabinet Ginekologiczny
Piastowska 24 lok. 1
Kędzierzyn-Koźle
właściwy człowiek na właściwym miejscu, ulubiony lekarz mojej córki, którą leczy od kilku lat na przewlekłe zapalenie zatok, tylko on jest w stanie opanować potworne bóle głowy u 14 latki, gdy ma akurat nawrót choroby,zawsze mogę na niego liczyć, gdy dzieje się z nią coś złego,pierwszy lekarz z POWOŁANIA którego spotkałam w życiu
Tarkiewicz Clinic
Z. Krasińskiego 2, lok. 10
Lublin
Serdecznie polecam, po wielu latach moje zaufanie do Pana Doktora jest absolutnie pełne. Wizyty w Tarkiewicz Clinic to komfort pacjenta wynikający z połączenia profesjonalizmu i bardzo miłego podejścia. Odpowiedni czas na wytłumaczenie każdego zagadnienia i nigdy nic na siłę. Dobre i mądre podejście lekarza do potrzeb pacjenta, zdecydowane TAK dla takiej realizacji medycyny estetycznej.
Primomedicus Nowoczesna Stomatologia
Sobieskiego 10
Mam trochę niemiłych przygód z dentystami i bardzo traumatyczne stomatologiczne przeżycia za sobą. Bartek jest doskonałym nie tylko dentystą ale i psychologiem. Stawiając na szali swoją reputację przekonał mnie do leczenia z sukcesem. Podążam zatem za nim, w kolejnym już gabinecie gdzie obecnie przyjmuje. I idę na całość, robiąc Hollywood smille właśnie u niego. Chyba lepszych rekomendacji nie trzeba:)
Gabinet Lekarski Diagnostyka USG lek.med Witold Kolber Specjalista Chirurg
ul. Krakowska 140 a
Andrychów
Jestem po botoxie. Zabieg został wykonany przez lekarza, więc bardzo się cieszę. Dr Kolber , to sprawdzony i zaufany specjalista. 100% pasji i zaangażowania.
Prywatny Gabinet Chirurgiczny Roman Burda
ul. Szydłówek Górny 1
Kielce
Pan doktor Burda to przede wszystkim wspaniały człowiek, pełen empatii i zrozumienia dla problemu pacjenta, nieoceniający i z poczuciem humoru. Jest doświadczonym lekarzem i specjalistą. Od pierwszej wizyty czułam się w pełni zrozumiana i zaopiekowana. Pan Doktor cierpliwie tłumaczy każdy aspekt zabiegu, wyjaśniając wady, zalety oraz możliwe ryzyko związane z proponowanym rozwiązaniem. Wykazuje się ogromną dokładnością i starannością w każdym aspekcie swojej pracy, zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły i poświęca …
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Dworcowa 22 (I p.) lok. 3
Bytom
Dr Filip Doktorowicz prowadził moją pierwszą ciążę 💜 zdrową i szczęśliwie donoszoną. Nie bez powodu wybrałam jego praktykę. Na uwagę zasługuje fakt, iż doktor jest trzecim pokoleniem lekarzy w swojej rodzinie. Obszerna wiedza , zaangażowanie i szacunek dla pacjenta oraz jego rodziny , takich cech zwłaszcza dziś, to ze świecą szukać u lekarza. Naprawdę bardzo szczerze polecam! Każda moja wizyta przeprowadzona była na spokojnie, komfortowo, bez ponaglenia. Sam gabinet już …
Wspaniały lekarz, godny zaufania. Prowadził moją ciążę od początku i również odebrał poród. Zwraca uwagę na badania i stara się zniwelować problem od samego początku, jeśli taki występuje. Jest delikatny i życzliwy a zarazem kompetentny i konkretny, zawsze byłam informowana o wszystkim bez niedopowiedzen. Po operacji zaczęłam super funkcjonować już w 5 dniu prawie zapominając, że ją przeszłam. Polecam.
ul. Stanisława Małachowskiego 14A/4
Toruń
Serdecznie polecam z całego serca Panią Doktor, wyleczyła naszą córeczką z liszajca i rozległej opryszczyki, od razu dokonała trafnego rozpoznania i wdrożyła odpowiednie leczenie, ktorę przyniosło rezultaty. Najlepsza Pani Dermatolog w całym mieście 👌
Przychodnia Dentystyczna Ewa Różańska
Ewangelicka 1c
Wieluń
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Przyjęcie zgodne z umówiona godzina bez opóźnień. Doktor Mateusz pracuje na wysokiej jakości sprzęcie co ma przelozenie na sposób i jakość leczenia. W pełni wykorzystuje umówiony czas wizyty. Minusy:Dlugi czas oczekiwania na umowienie wizyty. Doktor ma po prostu bardzo dużo pacjentów. Polecam tego lekarza!!!
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Bożena Ksol
al.Sportowców 1a lok 4
Siemianowice Śląskie
Pani doktor Bożena Ksol jest jak najbardziej godnym polecenia dentystą. Dzięki niej przestałam się bać DENTYSTY, wizyty w Jej gabinecie przynoszą ulgę, piękny uśmiech oraz nieodparte uczucie - po co tak długo zwlekałam. Oceniam Ją jako wysokiej klasy fachowca, żaden POTWÓR-ZĄB nie stanowi dla Niej problemu. Uśmiech i zwykła ludzka uprzejmość połączona z profesjonalizmem i kompetencją. Polecam gorąco !!!
Pan doktor to wspaniały specjalista i człowiek z ogromnym sercem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem/am się zaopiekowany/a i wysłuchany/a. Lekarz dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i proponowane leczenie w sposób zrozumiały, cierpliwie odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a diagnoza i dalsze zalecenia dają poczucie bezpieczeństwa. Widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, ale też empatię i życzliwość. Z pełnym przekonaniem polecam tego kardiologa każdemu, …
Luxdentica
Lubostroń 22G/7
Super stomatolog, konkretny, a przy tym bardzo uprzejmy. Rzadko się spotyka takich lekarzy, także w prywatnych klinikach (o nfz nawet nie mówię:D). Tutaj naprawdę wszystko na 5!!!. Każdemu polecam wizytę u dra Wilisowskiego, ja akurat usuwałam ósemkę. Zabieg każdy mi przedstawiał jako koszmar i traumę, a w rzeczywistości było bardzo znośnie, pod skutecznym znieczuleniem. Na pewno zdecydowanie lepiej niż sobie wyobrażałam.