internista internista internista

lekarz Piotr Tyrjan

ulica Przedmiejska 13/15/15
87-800 Włocławek

Lekarz aby postawić diagnozę bez wahania skierował mnie na TK oraz markery aby wykluczyć raka. Pomogło to w szybkiej diagnozie.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Mariusz Andruszków

Lecznictwo Ambulatoryjne RCZ
ulica Józefa Bema 5-6
59-300 Lubin

Nie polecam! Omijać szerokim łukiem. Dr odesłał mnie w 36 tyg ciąży do domu po tym jak powiedziałam, że czuje sie źle i coś sie rozwija, miałam wszystkie objawy grypy oprócz gorączki. Zalecił wit. C i D i inhalacje. Na drugi dzień trafiłam spowrotem, ale do innego lekarza z wysoką gorączką i dreszczami. Test na grype typu A na drugi dzień dodatni (wykonałam go sama w domu). Dr. nawet nie …

lekarz Ryszard Wachowiak

Pomorska 12a
66-530 Drezdenko

Polecam aby pracownicy oddziału wewnętrznego wraz z ordynatorem przeszli szkolenie z empatii, przez tydzień nie zostały udzielone konkretne informacje, dopiero w dniu śmierci lekarz powiedział co się dzieje, pacjentka leżała głodna, a w momencie gdy rodzina na zmiany przyjeżdżała żeby dopilnować posiłku było zarzucane że "wisimy na głowie babci". Jeden z lekarzy dyżurujących na oddziale zalecił aby wygooglowac sobie terminy medyczne ponieważ on jest zmęczony tłumaczeniem jak funkcjonuje organizm człowieka. …

lekarz Wojciech Tada

ul. Zamkowa 102
33-380 Krynica-Zdrój

Z całego serca polecam Pana doktora Wojciecha Tada! To lekarz z powołania, który wyróżnia się ogromną kompetencją i wiedzą. Pan doktor bardzo dba o pacjenta, szczegółowo wyjaśnia plan leczenia i odpowiada na każde pytanie. Rzadko spotyka się tak zaangażowanego specjalistę. Bardzo dziękuję za opiekę.

lekarz Hanna Sowa

Internista, Reumatolog

Spichrzowa 42
Złotów

Nie rozumiem negatywnych opinii na temat Pani dr. Sowy! pani dr. jest świetnym specjalistą w swojej dziedzinie pełną empatii. Zdiagnozowana zostałam już na pierwszej wizycie po szczegółowym wywiadzie i badaniach, a późniejsze wyniki tylko to potwierdziły. Z całego serca polecam panią doktor!!!
Opinia dodana przez: Wioletta
Najlepsza lekarka u jakiej byłam, wystarczyło 5 min rozmowy i już wystawiła trafna diagnozę, mimo wieku jest bardzo dokładna i z pewnością można powierzyć jej swoje zdrowie. Przesympatyczna osoba. Polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Aleksander Wójcik

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki 125A
38-300 Gorlice

To już moja druga opinia i muszę stwierdzić, że brak mi słów uznania, podziwu i wdzięczności. Dr Wójcik jest nie tylko kompetentnym lekarzem ale i wspomniałam człowiekiem. Pacjenta nie traktuje jako jednostki chorobowej i choć leczy chorobę to nade wszystko okazuje swoje wielkie serce. Bardzo dziękuję Panie Doktorze za wszystko
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr hab. n. med. Piotr Psuja

Hematolog, Internista

os. Rusa 11 (piętro A)

profesor postawił diagnozę prawidłowo i na tym koniec, choroba wymagała pilnego leczenia hematologicznego, chory jednak nie został przekazany z oddziału wewnętrznego na oddział hematologi(ten sam szpital)Mąż został wypisany ze szpitala z wpisem dalsze leczenie w poradni hematologicznej a termin wizyty ma za pół roku.
Opinia dodana przez: koty

lekarz Jacek Wyjatek

ulica Narvik 16

Świetny człowiek, można z nim pogadać nawet jeśli to tylko badania kwalifikacyjne. Więc nie wiem skąd tyle negatywnych opinii.
Opinia dodana przez: Kamil
Najgorszy według mnie lekarz w Polsce.. Nie wie jaki antybiotyk przepisać na zatoki. Opryskliwy i nie miły. Powiedział, że nie ma obowiązku mnie przyjmować i żebym do niego już nie przychodziła. Bardzo nerwowy jak ma przepisać receptę drugi raz.
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Andrzej Hnatyszyn

Gastroenterolog, Internista

Gabinet Lekarski

Z powodu spóźnienia nie zostałam przyjęta.Wizyta była w innym mieście co spowodowało moje spóźnienie.Mimo próśb lekarz odmówił przyjęcia na ,które czekałam 3 miesiące . Bardzo nieprzyjemna osoba , odradzam wizytę u tego lekarza. Życzę Panu takiej samej sytuacji w której się dzisiaj znalazłam. Od ponad pół roku cierpię,wyniki są złe a skierowanie było na CITO.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jan Łopata

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "TER-MED" Sp. z o.o.
Szymanowska 17
96-515 Teresin

Doktor zawsze uprzejmy, przyjazny i z profesjonalnym podejściem do pacjenta. W razie konieczności, wzywa karetkę do przychodni. Gdy nie jest pewny diagnozy, kieruje do odpowiedniego specjalisty.
Opinia dodana przez: Beata

Agata Zalecińska

Przychodnia
46-200 Kluczbork

Pani Doktor Zalecińska to zdecydowanie najbardziej kompetentna, bezproblemowa, pomocna lekarka w całym medyku. Nigdy nie jest spóźniona, niepotrzebnie nie przeciąga wizyty- nie rozmawia się z nią o niczym, jedynie o stanie zdrowia. Każdemu polecałbym wizytę.

lekarz Jolanta Niścigorska-Olsen

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Leczony byłem dwukrotnie na oddziale zakaźnym Pełen profesjonalizm fachowość dbanie o pacjenta Osoba o miłej kulturze osobistej Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Aleksander Kulikowski

al. Wyzwolenia 9 lok. 99

Skandaliczne, wręcz kuriozalne zachowanie! Spóźnienie grubo ponad godzinę do przychodni( bez dzień dobry i słowa- "przepraszam"), gdzie zgromadzeni pacjenci nie mają odwagi zaprotestować w obawie, że w ogóle pan doktor ich nie przyjmie! Klasyczny przykład tzw. "włoskiego strajku" ( bez pośpiechu, na luzie, z nader częstymi przerwami na kawę i pączka),w którego podtekście tkwi sugestia do leczenia prywatnego!!! Wyjścia pod pretekstem chodzenia po recepty ( kolejne 40 min.). Efekt taki, …

lekarz Artur Siudziński

Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
32-800 Brzesko

Dobry lekarz, jako jedyny potrafił odczytać wyniki RTG, oraz je wytłumaczyć.Jednak na NFZ poświęca mało czasu i próbuje wciskać prywatną praktykę.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Katarzyna Zach

ulica Goldhammera 12/7
33-100 Tarnów

Pani doktor Zach jest bardzo dobrym specjalistą. Uprzejma i kompetentna.Nawet w prywatnym czasie w szczególych sytuacjach odbierze telefon i udzieli porady swoim pacjentom.Serdecznie polecam!

lekarz Piotr Potoczny

os. Piłsudskiego 20/29
37-500 Jarosław

Witam,widziałem tego człowieka pierwszy raz w życiu. Czekałem 6 miesiąc na wizytę,później na poczekalni 5 godz.Wizyta trwała 15 minut.Dowiedzialem się tyle co sam wyczytałem o chorobie.Caly czas mi przerywał że stresu zapomniałem powiedzieć o wszystkich dolegliwościach.Na koniec dowiedziałem się że jak się choroba rozwinie to trzeba podjąć leczenie.Czyli nie zapobiegać tylko czekać.Brawo .

lekarz Jan Ceklarz

ul. Kręta 4
34-700 Rabka-Zdrój

Wspaniały lekarz. Bardzo duzo poswięca czasu pacjentowi, cierpliwie słucha i jest bardzo zaangażowany. Bardzo mądry lekarz. Zrozumiale wyjaśnia problem i plan leczenia. Bardzo polecam.

lekarz Jadwiga Wolańska

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
37-200 Przeworsk

Witam moja opinia jest trochę inna ,pani doktor przede wszystkim kompetentna ,uprzejma , próbująca znaleźć rozwiązanie problemu , nie leczy na siłę tego czym ma się zająć np.ortopeda.Pozdrawiam i życzę i życzę miłej pracy.
Opinia dodana przez: Robert