Lecznictwo Ambulatoryjne RCZ
ulica Józefa Bema 5-6
Lubin
Nie polecam! Omijać szerokim łukiem. Dr odesłał mnie w 36 tyg ciąży do domu po tym jak powiedziałam, że czuje sie źle i coś sie rozwija, miałam wszystkie objawy grypy oprócz gorączki. Zalecił wit. C i D i inhalacje. Na drugi dzień trafiłam spowrotem, ale do innego lekarza z wysoką gorączką i dreszczami. Test na grype typu A na drugi dzień dodatni (wykonałam go sama w domu). Dr. nawet nie …
Pomorska 12a
Drezdenko
Polecam aby pracownicy oddziału wewnętrznego wraz z ordynatorem przeszli szkolenie z empatii, przez tydzień nie zostały udzielone konkretne informacje, dopiero w dniu śmierci lekarz powiedział co się dzieje, pacjentka leżała głodna, a w momencie gdy rodzina na zmiany przyjeżdżała żeby dopilnować posiłku było zarzucane że "wisimy na głowie babci". Jeden z lekarzy dyżurujących na oddziale zalecił aby wygooglowac sobie terminy medyczne ponieważ on jest zmęczony tłumaczeniem jak funkcjonuje organizm człowieka. …
Z całego serca polecam Pana doktora Wojciecha Tada! To lekarz z powołania, który wyróżnia się ogromną kompetencją i wiedzą. Pan doktor bardzo dba o pacjenta, szczegółowo wyjaśnia plan leczenia i odpowiada na każde pytanie. Rzadko spotyka się tak zaangażowanego specjalistę. Bardzo dziękuję za opiekę.
Nie rozumiem negatywnych opinii na temat Pani dr. Sowy! pani dr. jest świetnym specjalistą w swojej dziedzinie pełną empatii. Zdiagnozowana zostałam już na pierwszej wizycie po szczegółowym wywiadzie i badaniach, a późniejsze wyniki tylko to potwierdziły. Z całego serca polecam panią doktor!!!
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki 125A
Gorlice
To już moja druga opinia i muszę stwierdzić, że brak mi słów uznania, podziwu i wdzięczności. Dr Wójcik jest nie tylko kompetentnym lekarzem ale i wspomniałam człowiekiem. Pacjenta nie traktuje jako jednostki chorobowej i choć leczy chorobę to nade wszystko okazuje swoje wielkie serce. Bardzo dziękuję Panie Doktorze za wszystko
os. Rusa 11 (piętro A)
profesor postawił diagnozę prawidłowo i na tym koniec, choroba wymagała pilnego leczenia hematologicznego, chory jednak nie został przekazany z oddziału wewnętrznego na oddział hematologi(ten sam szpital)Mąż został wypisany ze szpitala z wpisem dalsze leczenie w poradni hematologicznej a termin wizyty ma za pół roku.
Z powodu spóźnienia nie zostałam przyjęta.Wizyta była w innym mieście co spowodowało moje spóźnienie.Mimo próśb lekarz odmówił przyjęcia na ,które czekałam 3 miesiące . Bardzo nieprzyjemna osoba , odradzam wizytę u tego lekarza. Życzę Panu takiej samej sytuacji w której się dzisiaj znalazłam. Od ponad pół roku cierpię,wyniki są złe a skierowanie było na CITO.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "TER-MED" Sp. z o.o.
Szymanowska 17
Teresin
Doktor zawsze uprzejmy, przyjazny i z profesjonalnym podejściem do pacjenta. W razie konieczności, wzywa karetkę do przychodni. Gdy nie jest pewny diagnozy, kieruje do odpowiedniego specjalisty.
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Leczony byłem dwukrotnie na oddziale zakaźnym Pełen profesjonalizm fachowość dbanie o pacjenta Osoba o miłej kulturze osobistej Polecam
al. Wyzwolenia 9 lok. 99
Skandaliczne, wręcz kuriozalne zachowanie! Spóźnienie grubo ponad godzinę do przychodni( bez dzień dobry i słowa- "przepraszam"), gdzie zgromadzeni pacjenci nie mają odwagi zaprotestować w obawie, że w ogóle pan doktor ich nie przyjmie! Klasyczny przykład tzw. "włoskiego strajku" ( bez pośpiechu, na luzie, z nader częstymi przerwami na kawę i pączka),w którego podtekście tkwi sugestia do leczenia prywatnego!!! Wyjścia pod pretekstem chodzenia po recepty ( kolejne 40 min.). Efekt taki, …
Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
Brzesko
Dobry lekarz, jako jedyny potrafił odczytać wyniki RTG, oraz je wytłumaczyć.Jednak na NFZ poświęca mało czasu i próbuje wciskać prywatną praktykę.
Witam,widziałem tego człowieka pierwszy raz w życiu. Czekałem 6 miesiąc na wizytę,później na poczekalni 5 godz.Wizyta trwała 15 minut.Dowiedzialem się tyle co sam wyczytałem o chorobie.Caly czas mi przerywał że stresu zapomniałem powiedzieć o wszystkich dolegliwościach.Na koniec dowiedziałem się że jak się choroba rozwinie to trzeba podjąć leczenie.Czyli nie zapobiegać tylko czekać.Brawo .
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
Przeworsk
Witam moja opinia jest trochę inna ,pani doktor przede wszystkim kompetentna ,uprzejma , próbująca znaleźć rozwiązanie problemu , nie leczy na siłę tego czym ma się zająć np.ortopeda.Pozdrawiam i życzę i życzę miłej pracy.