Pani doktor Agata jest wspaniałym lekarzem leczę się już u pani Agaty od siedmiu lat jest wrażliwy delikatnym sympatycznym lekarzem bardzo mocno szanuje panią Agatę dzięki niej potrafię żyć ze swoją chorobą zawsze ma pomóc że strony pani Agaty mogę zawsze na nią liczyć pozdrawiam gorąco przesympatyczna panią Agatę
Gabinet Stomatologiczno - Protetyczny Konrad Półtorak
Warszawska 218E/2U
Kielce
Jestem pod wrażeniem zaangażowania dr Półtoraka w leczenie moich problemów stomatologicznych. Jego doświadczenie w protetyce oraz nowoczesne podejście sprawiły, że proces leczenia przebiegł sprawnie i bezboleśnie. Polecam z całego serca!
Pani doktor jest pierwszą osobą wykonującą zabiegi medycyny estetycznej, do której trafiłam. Miałam więc pewne obawy , ale po rozmowie z Panią doktor miałam pewność ,że mogę być spokojna o swoje zdrowie. Z czystym sumieniem polecam. Czy ta opinia jest przydatna? Skomentuj!
Wprawdzie zgłosiłam się do Szpitala im. Rydygiera na dobrowolną kolonoskopię w ramach programu profilaktycznego NFZ, ale przed badaniem wpadłam w panikę. Nie wyobrażałam sobie, że kolonoskopię można przetrwać bez znieczulenia (prócz standardowej lidokainy). Tymczasem pani doktor Benita Siarkiewicz w kilku zdaniach rozbroiła zupełnie moje obawy, przedstawiając konkretnie, że istnieje możliwość zmiany strategii podczas kolejnych etapów badania, i wyjaśniła, jak ważna jest nasza współpraca. Każdy trudniejszy moment Pani Doktor sygnalizowała wcześniej. …
Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5
Postawiona diagnoza zastosowane leczenie nareszcie po 5 latach duszności i ataków kaszlu mogę spokojnie oddychać,co za ulga.Odwiedziłem wiele lekarzy ,przez 5 lat niepotrafili mi pomóc. Pańska pomoc jest wielka.Prawdziwy lekarz fachowiec.Sedeczne podziękowanie za wizytę i leczenie na SOR Gdynia 18 grudnia 2024
Autorska Szkoła Muzyki Rozrywkowej
ul. Telesfora 2/5
Opole
Szkolenia z pierwszej pomocy pan Adrian prowadzi w bardzo rzetelny i profesjonalny sposób, ale też na tyle prosty, że dociera do każdego ucznia. Przeprowadzone szkolenie było skierowane do uczniów klas 4-8 oraz liceum i za każdym razem uczniowie jak i nauczyciele byli bardzo zadowoleni z przekazywanych wiadomości. Oczywiście wyposażenie w fantomy i sprzęt ratowniczy pozwala na praktyczne przećwiczenie wszystkich zachowań i metod. Polecam ;)
DZIEŃ DOBRY, CHCIAŁABYM PODZIELIĆ SIĘ MOJĄ OPINIĄ NA TEMAT PRZEPROWADZONEGO BADANIA WZROKU PRZEZ OPTOMETRYSTKĘ. PODCZAS BADANIA WSZYSTKO ZOSTAŁO DOKŁADNIE WYTŁUMACZONE, SPRZĘT PIERWSZA KLASA, WIEDZA I PODEJŚCIE DO PACJENTA SUPER. WIDZĘ DOSKONALE. DZIĘKUJĘ. POLECAM SERDECZNIE.
Wyszyńskiego 39/6
Gorzów Wielkopolski
Dr Piotr Kowalski to lekarz, którego kompetencje, odwaga i sposób myślenia wykraczają daleko poza standardową praktykę. To człowiek, który nie tylko ratuje zdrowie — on ratuje ludzkie życie z taką pewnością, spokojem i precyzją, że pacjent czuje się po prostu bezpieczny. A w mojej sytuacji bezpieczeństwo było luksusem, którego nikt w Polsce nie chciał mi dać. Miałam śrubę osadzoną zaledwie 3 milimetry od aorty. Każdy lekarz, do którego trafiałam, mówił: …
Dr Pakulski to cudowny lekarz i wspaniały człowiek. Wraz ze swoim zespołem uratował życie mojego męża. To lekarz z prawdziwego powołania — nie tylko walczy o zdrowie fizyczne pacjenta, ale z ogromną empatią dba również o zdrowie psychiczne zarówno chorego, jak i jego rodziny. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za profesjonalizm, zaangażowanie i serce, jakie wkłada w swoją pracę. Z całego serca dziękujemy Panu Doktorowi oraz całemu zespołowi OIOM-u na Uniwersyteckim Szpitalu …
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Dr Bartłomiej Gliniewicz to bardzo kompetentny i doświadczony specjalista. Wyróżnia się profesjonalizmem oraz empatycznym podejściem do pacjenta, wizyta przebiega w atmosferze zaufania i komfortu. Z pełnym przekonaniem polecam Pana Doktora.
Harmony - Salon Masażu
Szwedzka 23, 30-324 Kraków
Masaż u Dominiki to rewelacja. Dominika potrafi słuchać; zanim zaczęła, zapytała dokładnie, co mnie boli i jak intensywny masaż preferuję. Podczas masażu mówiła tylko wtedy, gdy była pewna, że nie wyrywa mnie z relaksu, i na bieżąco dopytywała, czy nacisk jest odpowiedni. Po 60 minutach wyszłam z gabinetu lżejsza o dobrych kilka kilogramów napięcia, szczególnie w okolicach karku i łopatek. Ceny w Harmony są też odpowiednie biorąc pod uwagę jakość …
Medicomplex
Konopnickiej 33
Mosina
Pani doktor jest sympatyczna, dokładna i delikatna. Podczas wizyty czuję się komfortowo. Chodzę już tam kilka lat.
O Panu doktorze mogę powiedzieć same superlatywy. Niezwykle kompetentny, niezwykle kulturalny, spokojny i empatyczny. Lekarz przez duże "L". Pragnę także wyrazić wielie dzięki oraz uznanie za kompetencje, kulturę oraz wrażliwość dla Pani pielęgniarki Lucyny Szymańskiej przyjmującej w Endomedzie z Panem doktorem. Bardzo Państwu dziękujemy.
Pan doktor Wrzesiński jest wysokiej klasy specjalistą o dużej dozie empatii. Przed zabiegiem przeprowadził badanie, zapoznał się z warunkami i wyzwaniem, którego się podejmował. Wszystko dokładnie wyjaśnił. Odpowiedział na zadawane przeze mnie pytania. Operacja ze swojej natury dosyć krwawa, ale pan doktor spokojnie przedstawił wszelkie skutki co bardzo mnie uspokoiło. Jeśli kiedykolwiek miałabym powtórzyć ten zabieg, to bez zastanowienia zgłoszę się do pana doktora.
" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21
Uwaga pomyłka dr.marek kusz przyjmuje prz ulicyOlszewskiego 167 a nie jak jest podane w budynku przychodni przy Olszewskiego 21!!!
Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy
Bierutów
Polecam z całego serca , mimo długiego czekania to warto . Pomocny w każdej kwestii , badania robi z dokładnością
Witam,jestem osobą dializowaną. Byłem na dializach gościnnych w Świnoujściu. Pan Profesor jest tam "szefem"-Wspaniały lekarz i człowiek. Pragnę dodać,iż Pan Profesor stworzył tam,piękne miejsce-dla nas-opieka jest na najwyższym poziomie. Polecam i pozdrawiam Maciej z Grodziska Wielkopolskiego.