Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Świetny lekarz dociekliwy prowadzi dokładny wywiad i tłumaczy na czym polega choroba i jak sobie z nią radzić. Polecam i zupełnie nie rozumiem skąd opinie negatywne skoro pod jego gabinetem kolejka pacjentów i wszyscy chwalą
ulica Murawa 37 A
Zdecydowanie odradzam. Pani doktor, aż żal ją tak nazywać, dwa lata leczyła mnie na CT2,, a powinna zrobić test i byłoby jasne, że to CT1. Doprowadziła do stanu wycieńczenia organizmu, mniej prawie 20 kg , obecna waga 49. Wypuściła mnie z gabinetu z kwasicą, o której nie wiedziałam, dowiedziałam się w szpitalu, gdzie trafiłam na OIOM. Zapisuje lekarstwa na ślepo, byle były drogie i nierefundowane. Pewnie spotkamy się w sądzie …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" sp. z o.o.
ulica Władysława 27
Żory
Pan doktor poświęcił mi sporo czasu. Przeprowadził badania, wszystko wyjaśnił, pokierował. Mam zaufanie do jego kompetencji. Wizyta odbyła się w ramach NFZ. Czekałam na nią około 1,5 roku i to jedyny minus. Polecam tego lekarza.
ulica Paderewskiego 7/3
Stargard Szczeciński
Super lekarz!!! Inteligentny i dobrze wychowany i WIE co robi. Miałam mega silna ropna angine i nawet skonsultował to z laryngologiem z pokoju obok aby dobrać odpowiednie leczenie. I co 3 dni chodziłam.na kontrolę aż do pełnego wyleczenia
Bartoszewicza 28
Biała Podlaska
Traktuje pacjentów za nic uważa się za super lekarza A w rzeczywistości miernota lekarska pacjenta z nowotworem niechodzacego z trudnościami oddechowhmi wypisuję do domu gdzie lekarze przyjmujący na sor stwierdzają konieczność podania krwi i pozostawienie do leczenia szpitalnego nie polecam tego lekarza nikomu
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Ostrowie Wielkopolskim
Ostrów Wielkopolski
jestem zadowolony z wizyt i leczenia - podoba mi się entuzjazm z jakim podchodzi do pacjenta, - potrafi jasno i cierpliwie wytłumaczyć na czym polega leczenie. Cieszy się razem z pacjentem nawet z najmniejszych sukcesów z leczenia.
Kompletny brak kompetencji...Doprowadził moje gardło do masakrycznego stanu faszerując mnie antybiotykiem, który w ogóle mi nie pomógł. Nie słuchał przy tym mojej opinii, że nie reaguję na ten lek i być może wartałoby zmienić...Niespełna tydzień męczyłam się z temp. 40 stopni i potwornym bólem gardła, dopóki nie dostałam w końcu odpowiedniego leku, oczywiście już od innego lekarza... PORAŻKA
ul. Franklina Roosevelta 116
Gniezno
Szybko i krótko. Jak na taśmie produkcyjnej. Byle tylko zaliczyć kolejną osobę. Pani przyjmowała mnie w ramach medycyny pracy.
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Rozpoczęło się dobrze odczytaniem wyników badań a zakończyło bez diagnozy, praktycznie bez porady i bez sensu. Lekarz miły, ale nic poza tym. Ostatecznie mąż skończył na oddziale hematologii, co pan doktor nam odradzał i odsyłał w tak poważnym stanie do lekarza pierwszego kontaktu. Niestety nie mogę polecić tego lekarza.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej JUDYTA
ulica Reymonta 16/-
Skierniewice
Nie polecam ,weszłam do gabinetu po awanturze z poprzednim niezadowolonym pacjentem ,na wizycie usłyszałam ,jeżeli" Pani się nie podoba zaproponowany przeze mnie lek proszę zmienić lekarza " Ogólne wrażenie bardzo słabe ,zarozumiały ,arogancki. Zmieniłam lekarza i jestem bardzo zadowolona. Lekarz kierujący się wytycznymi służbowymi a nie dobrem pacjenta. Brak porozumienia i zrozumienia.
Bardzo mi przykro,naprawdę odradzam wizyty u tego lekarza, na darmo wydane pieniądze i stracony czas. Robił wrażenie rzeczowego na pierwszej wizycie, zlecił tylko ogólne badania na obecność pasożytów, mimo że opisałam dość jasno moje objawy; wysypki , gazy , biegunki i bardziej oczywiste doznania, świadczące o obecności poruszających się pod skórą na plecach, w tych samych dwóch miejscach, dwóch ciał obcych, reagujących na niektóre produkty silniejszym okazaniem obecności. Mam, bo …
Krakowska 19
Zabrze
Trafiłem do tego lekarza na USG z racji ból brzucha w okolicach miednicy. Od razu było widać, że mu się śpieszy, a jakby mógłby to by robił to usg w blokach startowych i z teczką w ręce. Pan doktor był średnio komunikatywny i mamrota ciągle tak, że nie dało się go zrozumieć. Nie wiem jak pielęgniarka, która siedziała dwa razy dalej w ogóle wiedziała co on mówi. Po wykonaniu typowego …
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Szybko i bez problemów pomogła mi wyjaśnić mój problem medyczny. Jest konkretna, bez zbędnego słodzenia - ludzie, którzy piszą negatywne opinie to myślą, że idą pogadać z nią i na kawę, a ona się nie wdaje w zbędne dyskusje tylko pomaga w diagnozie. Bardzo jej dziękuję, że gdy mój problem okazał się dość skomplikowany to zwołała konsylium lekarskie i tam omówiono moje leczenie.
Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami rzekoma Pani Doktor to bardzo nieuprzejma i nieempatyczna osoba. Moja prababcia trafiła do szpitala pod jej opiekę i niestety kontakt z tą „panią doktor” był wyjątkowo trudny. Nie dało się uzyskać żadnych informacji, rozmowy były urywane, a jej ton i zachowanie, aroganckie i niesympatyczne. Nie życzę nikomu źle, ale trudno zrozumieć, jak w służbie zdrowia mogą pracować osoby tak pozbawione empatii. Dodatkowo pani doktor przepisała …
NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
Lipno
Pan Doktor Pawlak uratował mi życie! 4 lekarzy postawiło mi złą diagnozę, a potem trafiłem do Pana Doktora. To prawdziwy anioł! Od początku czułem jego opiekę. Dziękuję Bogu
ulica Wojska Polskiego 7
Wieluń
Bardzo dziękuję Pani Doktor za empatyczne podejście w NPL- u. Szybka reakcja Pani Doktor, trafna diagnoza i skierowanie na właściwy oddział szpitalny sprawiły, że wróciłam do zdrowia. Bardzo dziękuję również za pomoc medyczną, wyrozumiałość i okazane serce podczas pobytu na oddziale. Sabina
Praktyka lekarska Włodzimierz Markowski
Wolności 12
Profesjonalne podejście. Uśmiechnięty i umiejący słuchać lekarz. Posiada fachową wiedzę, umie dobrze wytłumaczyć problem zdrowotny. Zawsze znajdzie czas na konsultacje.