Pani Doktor Rostkowska-Nadolska wyjaśniła na czym polega problem, zaproponowała leczenie, zaleciła dalszy ciąg badań. Jestem bardzo wdzięczna i polecam z całego serca!

lekarz Tomasz Huzarski

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Pan Profesor wykonał u mnie biopsję cienkoigłową. Wizyta odbyła w się w przyjaznej atmosferze, a samo wkłucie było szybkie i bezbolesne - mniej niż pobranie krwi w laboratorium. Śladu po wkłuciu praktycznie nie widać. Profesor przeprowadził ze mną wywiad, podał zalecenia i wsparł dobrym słowem, co wcale nie jest tak powszechne w świecie medycznym. Znam przypadki, gdy pacjentki, którym robiono biopsję (przez innych lekarzy, w innych szpitalach), miały po niej …

lek. stom. Jakub Jasiński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Chyców Potok 8
34-500 Zakopane

Potrzebuję twojej pomocy w usunięciu brodawczaka Czy mogę to dla Ciebie zrobić? Zrobię to sam z Ukrainy.
Opinia dodana przez: Sergiy

lekarz Bartłomiej Balak

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Puławach
ulica Bema 1
24-100 Puławy

Bardzo dobry lekarz chirurg . Wykonywał u mnie operację na jelitach . Wszystko w najlepszym porządku . . Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zofia
{'id': 32372, 'name': 'Mikołów'} Irydolog
                                        Paweł Neko

Paweł Neko

Irydolog

Herba Medica Pawel Neko
Gołębia 9
43-190 Mikołów

Polecam pana Pawła Neko jako skutecznego ale też chcącego nieść pomoc w zakresie zdrowia. Dzięki niemu stan mojej wątroby znacznie się poprawił a efekty są widoczne nawet na USG (znacznie mniejsze stłuszczenie). Dziękuję.
Opinia dodana przez: Jakub
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Logopeda
                                       mgr Hubert Krzyszkowski

mgr Hubert Krzyszkowski

Logopeda

Otwarta Przestrzeń - Centrum Terapii
ul. Wawelska 28

Super osoba specjalistyczna z indywidualnym i pełnym uwagi podejściem. Z p Hubertem można szczerze porozmawiać o głosie na każdym poziomie, od szczegółów pracy krtani po całościową społeczną ekspresję.
Opinia dodana przez: Krzysiek
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Psycholog
                                       mgr Wiktor Filip

mgr Wiktor Filip

Psycholog

Klinika Psychologiczna Empatia - Michał Lesiak
Gdyńskich Kosynierów 2/1b

I have worked with Wiktor for 3 months, in English, and highly recommend him as a professional, concentrated on his art and client’s needs and a great individual to talk to outside if a session. With these sessions I got not only professional advice and a therapist, who is trying to help you make a decision, rather than make a decision instead of you. But, what is at least not …
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Łukasz Tekieli

Heila 9/27

Jedna wizyta wystarczyła u Pana Dr Łukasza Tekieli, która spowodowała iż poczułam się lepiej. Bardzo życzliwy, niezwykle sympatyczny, spokojny i wyważony lekarz, który posiada ogromną wiedzę a przy tym wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Panie Doktorze - dziękuję - zanim trafiłam do Pana męczyłam się prawie pół roku - trudno znaleźć odpowiednie słowa aby wyrazić swoją wdzięczność.DZIĘKUJĘ SERDECZNIE.
Opinia dodana przez: Jolanta
Miałam dzisiaj (1.11.2022) szczęście być pacjentką Pani Doktor w placówce świadczącej opiekę całodobową w Mogilanach. Zrażona podejściem lekarzy pracujących w innej znanej mi całodobówce, byłam przemile zaskoczona osobą Pani Doktor - kompetencja, komunikatywność, uśmiech, a nawet dobry humor w czasie wizyty, pomimo faktu, że Pani Doktor na pewno wolałaby spędzić ten dzień z bliskimi. Do tego polecono mi rewelacyjne leki, o których istnieniu nawet nie wiedziałam, chociaż akurat w tym …
Opinia dodana przez: Izabela Magiera

lek. dent. Łukasz Owczarek

Happyderm Dermatologia Medycyna estetyczna
Sudecka 8a
48-303 Nysa

Bardzo dobry lekarz , dokladny, cierpliwy i uprzejmy, przychylam się do poprzednich opinii , mi również uratował zęba który był leczony kanalowo przez innego dentystę w Nysie , doktor Owczarek ma ogromną wiedzę i umiejętności oraz wysokiej jakości sprzęt, polecam

lek. dent. Agnieszka Sobieraj

Centrum Stomatologiczne Myślenice
ulica Ogrodowa 1 A
32-400 Myślenice

Jak to mówią... lekarz też człowiek... Właśnie poznałem lekarza który też jest człowiekiem, a nie jest to zbyt powszechna cecha, atmosfera 5+, profesjonalizm 5+ ból/strach;) 4+ Reasumując bardzo polecam:)
Opinia dodana przez: Marcin

dr Mirosława Bednarska

prywatny
Jowisza 67
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Bardzo kompetentna, uprzejma i troskliwa Osoba podchodząca z szacunkiem do pacjenta i towarzyszącej rodziny. Wszystkie zagadnienia zostały wytłumaczone przystępnym językiem. Pani Lekarka godna polecenia.

Witold Sołtan

Poradnia Dietetyki Medycznej
Al.Niepodległości 648 lok.3
81-854 Sopot

Pod każdym względem Pan Doktor W. Sołtan zasługuje na najwyższe oceny jako lekarz specjalista i jako człowiek. Powinien być przedstawiany dla studentów medycyny i młodych lekarz i nie tylko, jako wzór do naśladowania. Dziękuję Panie Doktorze za leczenie i opiekę.
Opinia dodana przez: Łucja

dr hab. n. med. Jerzy Jarząb

Alergolog

Kaliska 41
Sosnowiec

Obecnie leczę się u prof. Jarząba. Jest to bardzo dobry lekarz, przede wszystkim rozmawia ze mną, słucha co mam do powiedzenia i w przeciwieństwie do wielu lekarzy pozwala sobie zasugerować nowe pomysły dot. leczenia mojego problematycznego przypadku. Leczy i bada mnie na wielu "frontach". Jest to osoba godna polecenia, profesjonalista i lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: maszrum
Super Pani Doktor , Wzorowe Leczenie , Bardzo Duża Wiedza , poprostu brak Gwiazdek bo 5 to za mało . Polecam w 100 Procentach.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Igor Perehubka

Zakład Krioterapii Ogólnoustrojowej
Starowiejska 23
22-400 Zamość

Wspaniały kulturalny lekarz. Rozmawia z pacjentem wypytuje,wyjaśnia. Chciałoby się by każdy lekarz był tak dobrym lekarzem jak Pan doktor Igor Perehubka.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Krystian Knicz

Kąpielowa 7
48-250 Głogówek

Lekarz z powołania. Nie spotkałem nigdy bardziej oddanego lekarza, bardzo szanuję pana Krystiana za to jakim jest człowiekiem,oraz za to jakie ma podejście do pacjentów, cieszę się że to właśnie na niego trafiłem.
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Daria Jaromirska-Minczew

Kopernika 18
89-400 Sępólno Krajeńskie

Napisze krotko lekarz z powolania polecam

dr n. med. Karol Piątkowski

Laryngolog

Przychodnia Specjalistyczna "Komed"
Piaskowa 1

Pan doktor Karol Piatkowski to bardzo dobry specjlista i przemily czlowiek.Cierpliwy,spokojny,wyrozumialy,EMPATYCZNY :-)!!.Lekarz z powolania z dobrym sercem.Ma szcunek do swoich małych pacjentow i ich rodzicow,moge mowic o nim tylko w samych superlatywach.Juz kilka lat temu moj najstarszy syn byl pacjentem pana doktora i mial wycinany trzeci migdalek,a 29 sierpnia kolejny syn przechodzil ten zabieg oczywiscie u doktora Piatkowskiego.Wszystko jak po masle,dzieciaki po zabiegu czuja sie naprawdę bardzo dobrze mysle,ze miedzy …
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Dorota Rydzik-Bondaryk

ppłk. Nowaka 3
06-100 Pułtusk

polecam tego lekarza zarówno dorosłym jak i dzieciom. Wiele razy Pani dr mnie pomogła i mojej rodzinie. Jak nie pomagali mi specjaliści to jechałam 60km do Pani dr z wiarą że ona mi pomoże i nie myliłam się. Kilka miesięcy męczyłam się z kaszlem, po wizycie u Pani dr Bondaryk na drugi dzień wróciłam do życia.Dobry człowiek, dobry lekarz... Polecam:)