internista internista internista kardiolog

lekarz Monika Sołkiewicz

ulica Dojazd 34

Pani doktor kompetentna, rzeczowa. Odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości. Można czuć się swobodnie. Jako jedyna do tej pory wzięła pod uwagę wszystkie wyniki badań, kierując do kolejnego specjalisty. Polecam

dr n. med. Janusz Kajdos

SCANMED
ul.Armii Krajowej 5, Kraków

leczył mnie po zawale,jest lekarzem kompetentnym ,miłym ,
Opinia dodana przez: MD

lekarz Tomasz Wardęga

Słowiańska 56
62-800 Kalisz

Specjalista godny polecenia. Duże zaangażowanie skutkujące bezbłędną diagnozą poważnej choroby z którą nie potrafili poradzić sobie Poznańscy kardiolodzy. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Patrycjusz

dr n. med. Janina Toboła-Karaś

szpital specjalistyczny kardologia
84-200 Wejherowo

Przede wszystkim lekarka bardzo zajęta ilością obowiązków i jako ordynator, i zapewne w jakiejś części też koordynator studentow w szpitalu oraz w praktyce prywatnej. Myślę, że trzeba się bardzo przypominać w swoich sprawach. Ale jak już "złapiemy" tę chwilę, Pani z uwagą zajmie się problemem i działa naprawdę skutecznie. Ale to moje doświadczenie. Pamiętajmy, że każdy przypadek jest inny, nikt nie żyje wiecznie, pamiętajmy też, że polski system zdrowia wymaga …
Opinia dodana przez: Leopoldyna

Ewa Ziemlewska-Krawczyk

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska

Do Pani Doktor poszedłem z chorą mamą , która potrzebuje w trakcie wizyty dużo cierpliwości i zrozumienia ze strony lekarza... Chciałbym serdecznie polecić Panią Doktor - to wyjątkowa specjalistka i wspaniały człowiek. Od pierwszej chwili podczas wizyty czuliśmy się potraktowani z szacunkiem. Pani Doktor wykazała się wiedzą i profesjonalizmem oraz empatią . Wywiad był bardzo dokładny . badania zostały szczegółowo omówione , a zalecenia przedstawione w jasny i zrozumiały sposób …
Opinia dodana przez: Andrzej , Teresa

lekarz Waldemar Templin

Specjalistyczny Szpital w Prabutach
ul. Kuracyjna 2 Prabuty
Kwidzyn

Kardiolog który być może kiedys był dobry. Ale dziś nadaje się do muzeum.Nie ma żadnego zaplecza diagnostycznego poza za ekg. Wizyta trwa godziny bo nie umie pisać w komputerze. Nie ma nawet aparatu echo ....a nie okazało sie ze nie potrafi go robic wiec wysyla do poradni na nfz ..prosze omijać
Opinia dodana przez: Szymon

lekarz Sławomir Katarzyński

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Byłem na wizycie u doktora 19 stycznia 2022 roku, godzina 19:00, Mediwa. Jestem bardzo zadowolony, zaopiekowany i uspokojony. Doktor jest rzeczowy i bezpośredni. Ma dobry kontakt z pacjentem. Konkretne zalecenia po wizycie. Dziękuję za to podejście.
Opinia dodana przez: Samuel

lek. med. Marek Stelak

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Pan doktor jest koszmarny. Niestety nie potrafi komunikować się z pacjentami . Chodzi naburmuszony i opryskliwy. na pytanie : kiedy następna wizyta? usłyszałem odpowiedź: Jak będzie się coś działo to pan przyjdzie. Gdy będzie się coś działo to się nie dostanę tak od razu. zmieniłem kardiologa i od razu się mną zajęli. Może gdybym poszedł prywatnie a nie na NFZ to doktor byłby milszy. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekarz Lucja Kieras-Deżakowska

Małachowskiego
41-200 Sosnowiec

Moja babcia leczyla sie u Pani Dr 15lat prywatnie... jest po dwoch zawalach i przez te 15lat chodzila z blokiem na sercu, ktory Pani Dr usypiala... nie zwracala uwagi na to na co babcia narzeka, leki miesiecznie kosztowaly ok 400zl.. plus koszt wizyty ok 150zl miesiecznie, pomijajac fakt ze nie leczyly lecz 'usypaly' w bardzo ciezkim stanie zabralam babcie do Anglii gdzie od razu zmienili jej leki zrobili zabieg i …

lekarz Kazimierz Olszewski

Wybickiego 16
83-400 Kościerzyna

Profesjonalny doktor, dobre podejście, mily sympatyczny i fajnie wszystko wytłumaczył. Polecam każdemu
Opinia dodana przez: Krystian

dr n. med. Elżbieta Tarniowy-Szojkowits

gen. Niedźwiadka-Okulickiego 16 (Sigma-Bi)
41-902 Bytom

Wizyta lekarska u Pani doktor Tarniowy- Szojkowits to trening ludzkiej wytrzymałości !!! Tytuł doktora nauk medycznych niestety w żadnym stopniu nie przedkłada się na jakość i profesjonalizm udzielanych przez Panią doktor świadczeń medycznych. Niestety uchodząca za znakomitego lekarza dr Tarniowy okazała się już podczas pierwszej wizyty osobą mało empatyczną, wręcz wrogo nastawioną do pacjenta. Można odnieść wrażenie, że Pani doktor jest wszechwiedząca, bowiem z lekceważącą postawą bez potrzeby zapoznania się …

lekarz Ignacy Sawina

Moniuszki 32
26-110 Skarżysko-Kamienna

Na pewno zna materię tej profesji. Na pewno potrafi pomóc. Najtrudniejsze przypadki to te w których brak jest widocznych zmian organicznych. Te można zdiagnozować poprzez wywiad (rozmowę z pacjentem). I tu leży pies pogrzebany czyli diametralnie różne oceny lekarza. Obie strony rozmowy musza podobnie rozumować aby się zrozumieć. Ja bardzo jestem zadowolony z dr Sawiny. Jeśli masz trudny do zdiagnozowania przypadek staraj się zrozumieć co od ciebie oczekuje kardiolog i …

dr n. med. Wojciech Biskup

Burmistrzów Zawilskich 14
37-300 Leżajsk

Wspaniały specjalista, z ogromną fachowościa i oddaniem dla pacjentów. Pomógł mi, wielu moim znajomym i rodzinie. Wiemy że zawsze możemy na niego liczyć. Jego diagnoza i leczenie zawsze jest skuteczne. Działa zdecydowanie i konkretnie co wynika z jego ogromnej wiedzy i kompetencji. Z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam doktora Biskupa , szczególnie do trudnych przypadków.
Opinia dodana przez: Aniela

lekarz Waldemar Jastrzębski

Norwida 34
59-300 Lubin

Doktor uratował mojego kochanego męża.Mąż miał zawał bardzo ciężki leżał 3 tygodnie nie przytomny tylko dzięki dr.mój mąż mógł się jeszcze cieszyć życiem przez 5 lat.Dziękuję panie doktorze zawsze będę Panu wdzięczna za te 5 lat życia mojego wspaniałego męża.Życzę panu i całej rodzinie dużo zdrowia.

lekarz Dariusz Rynkun

Wał Miedzeszyński 414A/6/4

Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Lidia Olejnik-Daniluk

Jesionowa 7
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .

lekarz Leszek Podzierski

Sabały 28

Polecam pana doktora na choroby dróg oddechowych i stany zapalne. Poświęca dużo czasu na pacjenta i dobiera kilka leków homeopatycznych
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Jerzy Kuźniar

Rzeszów

Miałam skierowanie na koronografię w szpitalu na Lwowskiej i musiałam odbyć wizytę w przychodni szpitalnej,Pan doktor stwierdził ze w ogóle nie mam choroby wieńcowej i nie zakwalifikował mnie do badania.Ponadto kazał odstawić leki które miałam od mojego kardiologa. Dobrze że mu nie zaufałam i zrobiłam tą koronografię w klinice św.Józefa która wykryła duże zwężenie głównej aorty serca.Nie dając mi szansy na koronografię naraził moje życie.To że jestem 46 letnią kobietą …

lekarz Krzysztof Pstrągowski

ulica Rynek 8
89-240 Kcynia

Bardzo dobry lekarz, wielu pacjentów wyprowadził ze stanów krytycznych, zawsze opanowany, skromny. Temu lekarzowi można ufać.
Opinia dodana przez: Natalia Wąsowska

lekarz Andrzej Grzelka

Gostyńskie Przedmieście 39
63-140 Dolsk

Świetny, cierpliwy, kompetentny lekarz z sercem na dłoni, polecam z czystym sumieniem każdemu, kto boryka się z problemami kardiologicznymi