neurolog neurolog

dr n. med. Anna Winczewska-Wiktor

Neurolog dziecięcy, Neurolog

ul. Marcelińska 62 B/5

Bardzo kompetentny lekarz neurolog, specjalista w zakresie epilepsji,ogromnie zaangażowana i wnikliwa. Wysłuchała problemu,nie zbagatelizowała naszych uwag i tam gdzie inni uznali sprawę za zakończoną a chorobę za zdiagnozowaną pani doktor wyznaczyła cele i zaczęła działać. Dzisiaj mamy pełna diagnozę zadziwiająca dla innych lekarzy. Polecam szczególnie w trudnych przypadkach, nieoczywistych diagnozach gdzie inni rozkładają ręce.
Opinia dodana przez: W.Maria

lekarz Zofia Bońkowska

Neurolog dziecięcy

NZOZ "PALOMED"
Seniora 2
35-310 Rzeszów

Bardzo miła i rzeczowa osoba. Przede wszystkim konkretna. Robi dokładny wywiad, począwszy od przebiegu porodu do urodzenia dziecka. Zbadała dokładnie dziecko, pokazała jak można dodatkowo ćwiczyć, nosić i postępować z dzieckiem. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Opinia dodana przez: Lola

Urszula Materna-Milewska

Neurolog, Pediatra

Bolesławiec

Każde leczenie moich dzieci przez Panią doktor kończyło się przewlekłą chorobą i antybiotykiem. Do tego Pani doktor podważa metody leczenia i autorytet innych specjalistów twierdząc, że nieodpowiednio leczą. Gdy byłam na wizycie u Pani doktor, to nawet nie podeszła do mojego dziecka, nie zbadała, za to ze swoim sztucznym uśmiechem powiedziała, że specjalista źle leczy moje dziecko i że pewnie choroba powróci. Kazała mi na własną rękę wykonać badania bo …
Opinia dodana przez: Natalia

dr Roman Ciarka

Neurolog dziecięcy

ulica Łopuskiego 31/25
78-100 Kołobrzeg

Bardzo dobry neurolog dziecięcy pomógł nam w ważnej dla nas sprawie byliśmy prywatnie a na oddział wziął nas bez problemu normalnie na NFZ nikt nie chciał nam wystawic skierowania ,a na oddziale syn był momentalnie przebadany z rana miał wszystkie badania przeprowadzone bez problemu . Polecam z całego serca. Ma podejście do dzieci na oddziale każdy przypadek traktuje bardzo nie zwleka z niczym gdyby nie pan doktor to niewiem co …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Elżbieta Pyd

Pułaskiego 2 A
18-300 Zambrów

Bardzo fajna doktor z miłym i spokojnym głosem cieszę sie ze trafiłam na takiego neurologa będę polecać każdemu 🙂

lekarz Anna Ciesielska

Kościuszki 140e
42-300 Myszków

super babka super lekarz przyjazna dla pacjenta

lekarz Wiesława Hołub-Kucharska

MEDCARE- Specjalistyczna Opieka Medyczna Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Waryńskiego 45B/2

Do dzisiaj jej jestem wdzięczna. Pani Doktor wyciągnęła mnie z wylewu podpajęczynówkowego. Nie tylko żyję, ale jestem sprawna we wszystkich funkcjach intelektualnych i fizycznych. Dzięki Pani Doktor wciąż cieszę się życiem.
Opinia dodana przez: ula

lekarz Jacek Zwiernik

Kołłątaja 5/153
10-026 Olsztyn

O Panu Doktorze mogę wypowiedzieć się tylko w samych superlatywach. To bardzo KOMPETENTNY PROFESJONALISTA. Zawsze pomocny, niesamowicie zaangażowany w problem pacjenta, bardzo skuteczny, a do tego miły, uśmiechnięty, z poczuciem humoru. Zdecydowanie Lekarz z powołania. Na wizytę czeka się z niecierpliwiścią :-)
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Tamara Fiedoruk-Popławska

ulica Mickiewicza Adama 27/48
15-213 Białystok

Czulam się Zaopiekowana,dostałam niezbędne informacje o stanie zdrowia i poświęciła mi tyle czasu, ile było trzeba, bez pośpiechu. Polecam panią doktor. Bardzo miła i kompetentna

lekarz Katarzyna Bojkowska-Otrębska

MegaMed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Chabrów 117
45-221 Opole

serdecznie polecam panią doktor,bardzo dobry lekarz dużo czasu poświęca pacjentom ,miła,życzliwa,uprzejma przede wszystkim bardzo kompetentna

dr n. med. Jacek Miarka

Moniuszki 11 lok. 1
43-303 Nysa

U doktora J. Miarki leczę się od blisko 2 lat Po wielu nieprzyjemnych i mało fachowych lekarzy na jakich trafiałam tylko pan doktor był w stanie postawić diagnozy i mi pomóc Męczące mnie bóle głowy zelżały Doktor pomógł mi też przy zapaleniu oskrzeli których nikt nie słyszał Każdorazowo robi ekg i mierzy ciśnienie Mało tego ma renteg w oczach Za każdym razem trafia z diagnoza zanim otrzyma wynik Wprawdzie leczę …
Opinia dodana przez: Patrycja
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Neurochirurg
                                       lekarz Joanna Pęska

lekarz Joanna Pęska

Neurochirurg, Neurolog dziecięcy

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Kompetencje Pani Doktor bez zarzutu. Jako do nerwowej matki podejście super spokojnie wylumaczyla i pokazała jak stymulować dziecko. Dała ogromna nadzieję na poprawę i trafiła od razu z diagnoza. Leczenie od 3 miesiąca życia obecnie synek ma 27 miesięcy już chodzi i zaczyna mówić a miał to być beznadziejnym przypadek. Ogromnie Dziękuję Pani Doktor za wyrozumiałość do trudnych rodziców chorych dzieci. POLECAM w 100%

dr hab. n. med. Teresa Korwin-Piotrowska

ks. Kozierowskiego 21a

Pani Docent jest świetnym fachowcem, a do tego miłą i ciepłą osobą. Mojego syna wyprowadziła z ataków padaczki, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Byliśmy u wielu lekarzy i żadnemu się to nie udało.

lekarz Mariola Drozd

Rzeszów

Kompetentna, przedstawia chorobę tak aby chory i rodzina wiedzieli o co chodzi. Sympatyczna, nie pomija ważnych problemow.Poświęca tyle czasu ile potrzeba. Polecam

Jerzy Świątkiewicz

Przychodnia Neurologiczna
Gdańsk, ul.Powstańców Warszawskich

Postawił prawidłową diagnozę schorzenia, którego przez 4 lata nikt nie „zauważał”. Niestety trudno się zapisać na wizytę bo jest długa kolejka.
Opinia dodana przez: Piotr

dr n. med. Waldemar Fryze

Przychodnia Przyszpitalna

Przedmiotowo traktuje pacjentów, nie odpowiada na pytania, nie pozwala powiedzieć o objawach - nie przeprowadza szczegółowego wywiadu, nie słucha, ignoruje pacjentów, nie obchodzi go człowiek ani to jak się ktoś czuje, niemiły, odnosi się bez szacunku do pacjenta. Przewrażliwiony na punkcie swojego ego. Gdy nie wie, co pacjentowi jest, od razu wzywa psychiatrów i upiera się, że ktoś jest wariatem, niezależnie od wszystkiego. To lekarz, który w ogóle nie informuje …

dr n. med. Grzegorz Haberek

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Polecono mi tego lekarza. Chodziłam prywatnie. Neurologicznie leczę się od kilkunastu lat. Konsultowali mnie przez te lata różni lekarze- fachowcy- profesorowie zarówno z Lublina jak i Warszawy. Jednoznacznie opiniowali wyniki badań pod kątem mojej choroby. Ostatnimi czasy stan zdrowia trochę mi się pogorszył a Pan dr poszedł na łatwiznę /gdzie liczyłam, że mi pomoże/ to zrobił w swojej ocenie ze mnie "wariata". Jestem aktywną, niezależną i spełniającą się zawodowo osobą. …

dr hab. n. med. Czesław Jeśman

Krakowska 92a

Dobry lekarz, pomoże i pogadać można. Wizyta szybka i sprawna. Polecam serdecznie tego lekarza naurologa
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Katarzyna Sienkiewicz

Sikorskiego 29c
83-200 Starogard Gdański

Bardzo dobre podejście do chorego .Spora wiedza i kompetencje w wyszukiwaniu przyczyny problemu. Polecam .

lekarz Janusz Prączko

Giżycko

Lubię janusza prączko jest miły i koleżeński i love it😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻💨