neurolog neurolog

dr Agnieszka Kubiak-Wojtczak

ulica Sowińskiego 1/IV
99-300 Kutno

Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, dokładny wywiad, konstruktywna rozmowa.Nowe zastosowania medyczne, ogromna wiedza -zlecajac kolejne badania trafnie postawila diagnoze dzieki ktorym mi pomogla i wyleczyla Każdy lekarz powinien mieć tyle zaangażowania cierpliwosci empatii serca inteligencji jak pani doktor Niestety w dzisiejszych czasach lekarze to materialisci oglądający się za pieniazkami przyjmując prywatnie i dopiero wtedy ich podejście jest w miarę właściwe Pani doktor jest przeciwieństwem tego wszystkiego przyjmując …
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Janusz Nowiński

Ul. Kościuszki 14/10 (III piętro Sensoria)
14-200 Iława

Wspaniały lekarz 😊 Miły,kompetentny,zaangażowany,tylko takich lekarzy życzę sobie spotykać na swojej drodze.Zarówno ja jako rodzina i mój tata jako pacjent serdecznie polecamy Pana doktora wszystkim,którzy potrzebują bardzo dobrego neurologa.
Opinia dodana przez: M.Maryńczak

dr n. med. Barbara Steinborn

Neurolog dziecięcy

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

Najgorszy neurolog jakiego spotkałam. Niemiła, opryskliwa, nie tłumaczy niczego, wykonuje badania bez informowania pacjenta o czymkolwiek. Tragedia.
Opinia dodana przez: N.
Mam wrażenie że większość tych pochlebnych opinie o lekarzu jest pisana z polecenia . Mnie doktor rozpoznał migrenę bez badań bóle się nasilają a on dalej twierdzi że badania są zbędne bo to migrena

lekarz Anna Karoń-Sobiczewska

Przychodnia Specjalistyczna
Wyszyńskiego 23
66-470 Kostrzyn nad Odrą

BARDZO PRZYJEMNA ROZMOWNA DOKŁADNIE WYPYTUJE O OBJAWY CHOROBY PRZEPROWADZA BADANIE ZLECA WYKONANIE WYNIKÓW I PROWADZI LECZENIE WYNIKI LECZENIA DOBRE O CZYM SWIADCZY LICZBA PACJENTÓW
Opinia dodana przez: ANDRZEJ

lekarz Grzegorz Chomont

3-go Maja 49
39-120 Sędziszów Małopolski

Super lekarz profesjonalne podejście do pacjenta . Bardzo dobry człowiek szanujący swoich pacjentów. Leczenie dobiera profesjonalnie do choroby . Oby więcej takich lekarzy . Polecam 10/10. Pozdrawiam Pana Grzegorza
Opinia dodana przez: Kamil K

lekarz Danuta Wesołek

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ul. Artyleryjska 8 A
64-100 Leszno

Byłam z synem, super polecam ,czekamy na następna wizyte i to na NFZ,przyjęci zostaliśmy tak jak byśmy byli prywatnie.
Opinia dodana przez: edyta

lekarz Marek Dudzik

Neurolog, Rehabilitant

Powstańców Warszawy 9
32-800 Brzesko

Doswiadczony,cierpliwy i wczuwajacy sie w dolegliwosci pacjenta lekarz.Dokladnie zbiera wywiad i co wazne bardzo dokladnie bada-goraco polecam!

lekarz Piotr Loppe

ulica Bukowina 4
43-180 Orzesze

Leczenie u Dr Loppe zaczęłam w styczniu 2023r. Doktor prowadził mnie w szpitalu i kazał zgłosić się po wypisie w celu dalszego leczenia. Wrażenie sprawdził bardzo dobrego,miłego i konkretnego, z poważnym podejściem do pacjenta. Pierwsze wizyty były dość konkretne. Niestety z końcem roku wizyty trwały kilka minut z czego połowę czasu Pan doktor narzekał, że ma pacjentów ponadto i za "podatkowych " zapłacą mu po pół roku oraz że nie …

lekarz Mira Ołdakowska

Diagnostyka Laboratorium oddziału Białystok
Kazańska 2
18-400 Łomża

Lekarz z serca naprawdę. Ułan u wielu lekarzy i nikt się nie interesował. pani mira zrobiła wiele badań i postawiła słuszna diagnozę . Każda wizyta bardzo konkretna polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Weronika

lek. med. Wojciech Moskal

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska z Pracownią EMG
ul. Kazimierza Wielkiego 13
43-300 Bielsko-Biała

Niestety nie polecam lekarza. Zrobiłam testy osobowościowe, które wykazały zaburzenie osobowości. Na tej postawie lekarz (nie znając mnie w zasadzie w ogóle) stwierdził, ze moj związek się szybko skończy, jeżeli nie będę chodzić na terapie. Co ciekawe, poznałam wiele osób z ta sama diagnoza którzy są w kilku-kilkunastoletnich związkach czy małżeństwach. Uważam, ze stwierdzenie Doktora Moskala było nie na miejscu - brzmiało co najmniej jak wróżenie z fusów. Abstrahując od …
Opinia dodana przez: JKFS

Barbara Olejnik-Zuziak

Gabinet Lekarski Neurologiczno-Pediatryczny.
34-300 Żywiec

Bardzo kompetentna Pani doktor odrazu zauważyła że syn ma cechy autystyczne. Super wytłumaczyła na czym polegają i odrazu widziała że coś jest nie tak z synem. Polecam bardzo
Opinia dodana przez: Kinga
znam doktora już ponad 10 lat, jestem zadowolona, szkoda, że nie przyjmuje już w Lesznie, dobry lekarz, a przede wszystkim wspaniały człowiek. Polecam!!!!

lekarz Małgorzata Czernichowska-Kotiuszko

1 Szpital Wojskowy
Al. Racławickie 23
20-343 Lublin

Trafiłam do Pani Doktor w ramach NFZ aby upewnić się co do diagnozy postawionej przez innego lekarza. Była bardzo miła, chętnie dyskutowała, nie miałam poczucia, że musze już wyjść z gabinetu. Pocieszała, bardzo otwarta i kontaktowa. Tłumaczyła, co może być przyczyną występujacych objawów, bez problemu zaproponowała skierowanie na badanie MR. Zachęcam do wizyty!!!
Szanowny Panie Doktorze! Serdecznie dziękuję! Szanowni Państwo proszę być pewnym,że ten człowiek to wspaniały lekarz . Wraz z ordynator Wiszniewską uratowali moje życie i wydarli mnie z rąk paskudnej choroby , która w kilka godzin ze sprawnej i aktywnej trzydziestolatki zrobiła ze mnie roślinkę niezdolną samodzielnie nawet się podrapać. Dr. Domagalski poświęca pacjentom wiele uwagi, każdego traktuje indywidualnie i trafnie diagnozuje. W przypadku zespołu Gullain-Barrego diagnoza musi być szybka,a leczenie …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marzena Sułecka-Mazurek

Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
26-600 Radom

Bardzo dobry lekarz. Dzięki niej stanęłam na nogi . Slucha pacjenta,nie olewa go. Kieruje na bsdania jeśli uznasz to za konieczne. Badanie fizykalne bardzo dokladne,nie po łebkach . Polecam

dr n. med. Maciej Makuch

ul.Krakowska
32-500 Chrzanów

Moja mama jest pacjentką pana doktora. Razem jeździmy na wizyty. Mama jest starsza, schorowana. Pan doktor oprócz podejścia neurologicznego patrzy całościowo na dolegliwości mamy, zanim przepisze nowe leki analizuje leki, które mama zażywa. Zleca badania, jest troskliwy a zarazem bardzo wnikliwy. Wszystkie wyniki dokładnie omawia. Oby takich lekarzy było więcej. Bardzo polecamy ! Krystyna z mamą

lekarz Dariusz Grzywnowicz

prywatny gabinet
os.Szuflów 4a, Nowy Targ
34-400 Nowy Targ

Pan dr Dariusz Grzywnowicz jest jednym z lepszych neurologów, jakiego spotkałam.Jest bardzo kompetentny i ma bardzo dużą wiedzę z zakresu neurologii oraz rehabilitacji.Jego rady i wskazówki - okazały się dla mnie bardzo trafne.W relacji pacjent - lekarz - wykazuje bardzo dużo empatii.Jest cierpliwy i znosi - "humory trudnych pacjentów".Jest miły,uśmiechnięty i bardzo dobrze Go wspominam.POLECAM - :)

lekarz Mariusz Chmielewski

Przychodnia Lekarska "TWÓJ LEKARZ"
Staszica 27
59-700 Bolesławiec

Bardzo dobry lekarz, kompetentny, rzetelny, a przy tym bardzo miły i poświęca wiele czasu. Pomógł zdiagnozować chorobę mojego ojca, jako jedyny kompleksowo spojrzał na problem, nie tylko pod kontem neurologicznym. Tata ma połamane kręgi kręgosłupa. Pan doktor zrobił niezbędne badania i rozpoznał chorobę krwi - nowotwór - szpiczak. Nikt wcześniej nie chciał z nami rozmawiać, wielu lekarzy już wcześniej widziało taty wyniki, inni neurolodzy rozkładali ręce i kierowali do poradni …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Alicja Mączkowiak

Big med
Zamkowa 8a lok. 5
84-100 Puck

Bardzo profesjonalne, indywidualne i ciepłe podejście do pacjenta. Pani doktor kilka razy z wielką starannością dokonała badania, wszystko wytłumaczyła, wskazała na możliwe sposoby leczenia w zależności od wyniku rezonansu. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Monika K