neurolog neurolog

lek. med. Joanna Jedlińska

ulica Warszawska 64/70/34
98-100 Łask

Bardzo dobry neurolog pani doktor bardzo mi pomogła jestem jej bardzo wdzięczna i polecam ją każdemu
Opinia dodana przez: Hubert

lekarz Wiktor Wezgraj

S.P. Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
22-400 Zamość

Polecam ale nei jako neurologa. Może w medycynie estetycznej się sprawdzi.

lekarz Jadwiga Krawiec

Neurolog, Psychiatra

Przychodnia Zdrowia Vis Medica Sp. j.
ulica Dworcowa 3
62-050 Mosina

Bardzo dobry lekarz - osoba kompetentna ze znajomością ' tematu" - godna polecenia . Jednakże czas oczekiwania na wizytę - dość długi Pacjent z Leszna
Opinia dodana przez: Cezary

lekarz Zofia Skoracka-Głyda

Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
64-000 Kościan

Lekarz o dużej wiedzy, ma duże doświadczenie w neurologii. Stawia prawidłowe diagnozy i przeprowadza dokładne badanie neurologiczne
Opinia dodana przez: N.

lekarz Anna Masztalerz

Młynarska 8
Bydgoszcz

Jeśli chodzi o dr n med. Annę Masztalerz to wspaniały lekarz. Ma niesamowite podejście do dzieci. Postawiłą trafną diagnozę i wszystko wyjaśniła. Mamy z nie pełny kontakt.. Polecamy ja bez zadnego wahania
Opinia dodana przez: Rodzice Marysi

lekarz Aleksander Zielnik

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Pan Doktor jest empatyczny i szczerze zainteresowany swoimi pacjentami. Pamieta dzieci i co sie rzadko zdarza rzeczywiście stara sie pomoc rodzicom w dalszej perspektywie. Po latach odbijania sie od różnych drzwi poczuliśmy sie z Synem zaopiekowani.

lekarz Jarosław Belon

Neurolog dziecięcy

Poradnia Neurologiczna - Belon, Krynicka, Sobkowiak-Osińska, Lekarze, Spółka Partnerska
Kombatantów 34
66-400 Gorzów Wielkopolski

Dr.Belon . Lekarz z wiedzą , doświadczeniem , profesjonalizmem i konkretny. Niejednokrotnie przyjął córkę na wizytę pomimo braku miejsc lub pomógł przez telefon pomimo wielu rownie ważnych pacjentów czekających za drzwiami. Serdecznie dziękujemy .

dr n. med. Andrzej Chmiel

Parkowa 4
72-400 Kamień Pomorski

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Podejście do pacjenta - wzorowe. Doktor wnikliwie zapoznał się z moimi wynikami, dokładnie zbadał, będąc przy tym bardzo profesjonalnym oraz sympatycznym. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Cobra777
Pani doktor , przepisywała mojemu dziecku ( kilkanaście lat temu , jeszcze kiedy pracowała w szpitalu ) , lek Dipromal ( Depakine Chromo ) . Mieliśmy trudną sytuację materialną, prosiliśmy o bezpłatną receptę , która była wypisywana z wielką , wręcz ogromną łaską , oczywiście na wizycie państwowej (NFZ ) . Nie było internetu , ufaliśmy lekarzowi , iż ten dobrał lek odpowiedni dla dziecka , w odpowiedniej dawce . …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Grażyna Bugaj

Neurolog dziecięcy

Mój syn ma epi,porażenie,i wodogłowie.Przez 9 lat chodziliśmy do innego neurologa i nie dowiedzieliśmy się tyle co po jednej wizycie u dr Bugaj.Od razu zaleciła badania:rezonans,eeg,krew,mocz u siebie na oddziale.Dowiedzieliśmy się tylu nowych rzeczy po trzech dniach w szpitalu.Podejście ma jak dobre,potrafi pożartować z dzieckiem,dużo pyta i według nas rzetelnie odpowiada na pytania.Humory ma jak każdy człowiek a po 10h pracy na oddziale może mieć i złe dni.Moja opinia to …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Iwona Maćkowiak

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ w Gdyni
Puławskiego 4
81-912 Gdynia

Pani Doktor bardzo kompetentna. Zawsze można liczyć na Jej życzliwość, rozległą wiedzę i doświadczenie. Czuć, że to lekarz z powołania. Dziękuje za pomoc i polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Donia

lekarz Rafał Wójcik

ulica Małachowskiego 4/4
41-200 Sosnowiec

Bardzo polecam tego doctora bardzo dobry chirurg ,miła obsługa do pacjenta,dobry specjalista polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Anna Kołodziejska

lek. med. Elżbieta Tabaczek

WZS ul.Warzywna
Rzeszów

Leczę się u Pani Doktor od kilku lat, na nfz. Wspaniały fachowiec z ogromnym doświadczeniem, lekarz kompetentny i godny polecenia.

lekarz Marek Babiuch

Szpital Kliniczny Dzieciątka Jezus
ul. Williama Lindley'a 4

Dr Babiuch jest kompetentny, rzeczowy, poświęca pacjentom tyle czasu ile jest potrzeba, absolutnie godny polecenia. Mam 71 lat, bywałam u wielu neurologów, których bez wyrzutów sumienia mogłabym określić mianem konowałów. Dr Babiuch do nich nie należy. Jest dobrym Lekarzem, przez duże L, z bardzo dużą wiedzą specjalistyczną. Jako jedyny podejrzewał u mnie nowotwór, dawał wciąż skierowania na badanie markerów aż mnie to złościło. Wreszcie bóle całego kręgosłupa miałam takie, że …

lekarz Katarzyna Kiser

PCK 13
62-500 Konin

Kompleksowe podejście do pacjenta nacechowane uważnością, delikatnością i wielką wrażliwością. Duże wsparcie i zrozumienie dla opiekuna osoby chorej.
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Paweł Makszewski

Regionalny Szpital
ulica Łopuskiego Edmunda 31
78-100 Kołobrzeg

Bardzo polecam pana doktora, wyróżnia go całościowe podejście do pacjenta, duża uwaga i empatia jaką obdarza pacjenta. Pan doktor bardzo dokładnie zbadał mojego tatę, wszystko dokładnie wyjaśnił. Wizyta przebiegła w bardzo miłej i spokojnej atmosferze. Pomimo sporej kolejki w poczekalni pan doktor poświecił nam i każdemu pacjentowi przed nami tyle czasu ile było potrzeba. Wyjątkowe połączenie profesjonalizmu i zaangażowania. Dziękuję.
Opinia dodana przez: E

lekarz Ewa Karwatowicz

Euromed
87-800 Włocławek

Polecam serdecznie Panią doktor. Bardzo kompetentna. Kompleksowo zajmuje się pacjentem. Zawsze ma czas dla pacjenta.

lekarz Agnieszka Wojtowicz-Ozga

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Moje doświadczenie są ze szpitala Rydygiera. Komercyjne wizyty może przebiegają inaczej. Wyjątkowo nieuprzejma lekarka. Poprosiliśmy o rozmowę w sprawie stanu naszej mamy, która wg prowadzącej pani doktor nadawała się do wypisu a stan był gorszy niż przy przyjęciu. Na moje pytania coś tam odburknęła-..ewidentnie nie miała czasu na rozmowę. Piątek południe a my głowę zawracamy-takie miałam wrażenie. Jak zapytałam skąd ten brak zaangażowania i empatii to rzuciła fochem i odeszła.. …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Anna Potulska-Chromik

Centrum Medyczne Platany
ulica Ryżowa 44

A ja bardzo polecam Panią doktor. Jedyna postawiła celną diagnozę w rzadkiej chorobie u mojego ojca. Poświęciła dużo czasu na wytłumaczenie wszystkiego, bardzo szczegółowo przeprowadziła badanie. Nikt wcześniej nie rozpoznał choroby.

lekarz Dariusz Urbański

Centrum Medyczne s.c.
ulica Nacławska 15
64-000 Kościan

Byłam u pana doktora i z czystym sumieniem mogę polecić miły ,uprzejmym, skupiony na wykonywanych badaniach , obszerny wywiad przeprowadzony zemną oraz dobrze wytłumaczył co muszę zrobić dalej z moją dolegliwości i gdzie mogę się udać że skierowaniem na NFZ.