Ginekolog położnik ginekolog ginekolog ginekolog

lek. med. Piotr Lachowski

PULSANTIS STANDARD
ALEKSANDRA OSTROWSKIEGO 3

Pan Doktor pomógł mi pokonać niepłodność, jestem mu ogromnie wdzięczna za zaangażowanie, ogromną wiedzę i skuteczność. Z całego serca polecam

Ewa Żmuda

BabkaMedica

Świetna pani doktor, chodziłam do niej z powodu cukrzycy w ciąży, super babka, kompetentna, miła i bardzo kontaktowa
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Łukasz Sroka

Centrum Medyczne Salomed
ulica Wolności 4 A
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz! Moja ciąża jest cudem i doszło do niej za sprawą nowatorskiego leczenia wdrożonego przez doktora Srokę (a doktor był szóstym lekarzem, do którego się zgłosiliśmy i prawdę mówiąc już traciliśmy nadzieję). Jesteśmy przeszczęśliwi!
Opinia dodana przez: Magda
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Katarzyna Jaroszewska

lekarz Katarzyna Jaroszewska

Ginekolog położnik, USG piersi

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Konkretny, rzeczowy lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Dyscyplinujący pacjenta w pozytywnym znaczeniu. Więcej takich lekarzy to będziemy my KOBIETY zdrowsze, szczęśliwsze i spełnione. Godna zaufania!!!
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Marcin Wiecheć

lek. med. Marcin Wiecheć

Szpital Uniwersytecki

uratował moją wnusię, urodziła się dzięki niemu !!!!!!wspaniały diagnostyk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: anna

lek. med. Liudvika Matviayuk

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Lekarz bardzo kompetentny, z dużą praktyką, bardzo życzliwy. Pani doktor postawiła właściwą diagnozę, po starannym badaniu USG, dokładnym wywiadzie, Wszystko dla mnie skończyło się szczęśliwie, udaną operacją. Pierwszy raz w życiu spotkałam tak empatycznego lekarza, który razem z obcą mu pacjentką cieszy się z jej wyleczenia.

lekarz Robert Markowski

1-szej Brygady 7
66-530 Drezdenko

Bardzo dobry lekarz , trafna diagnoza , skuteczne leczenie ,byłam już u wielu specjalistów , ale dopiero dr Markowski mi pomógł. Spokojnie wszystko tłumaczy. Najnowsze USG i pełen zakres usług. Gabinet bardzo ładny. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Olga
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Emilia Gąsiorowska

dr n. med. Emilia Gąsiorowska

Dębski Clinic
Żelazna 51/53, Fabryka Norblina

Szczęście w nieszczęściu, że trafiłam właśnie do Pani Doktor z rozpoznaniem poważnej choroby nowotworowej. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalna i merytoryczna. Dokładnie i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania oraz tłumaczy wszystkie zawiłości procedur medycznych i planowany przebieg leczenia. Jednocześnie bardzo empatyczna, życzliwa i sympatyczna. Niewątpliwie lekarz z powołania. Polecam serdecznie. Dziękuję za dotychczasową opiekę.
Opinia dodana przez: Honorata
Wspaniały lekarz !!!! Sympatyczny, rzetelny, pomocny, słuchający,a co najważniejsze to z ogromną wiedzą. Serdecznie polecam.

lekarz Bartłomiej Wolski

Gabinet Lekarski
85-095 Bydgoszcz

Dr Wolski cudowny lekarz, wspaniały człowiek. Empatyczny , kompetentny, cudowny. Jestem taka wdzięczna za operacje kuzynki . Chciałam bardzo podziękować i polecić wspaniałego człowieka o ogromnej wiedzy i sercu! Dziękuję Bartku :)

lek. med. Marek Kilijańczyk

InviMed Klinki Leczenia Niepłodności Warszawa
ul. Rakowiecka 36

Doktora to ja uwielbiam. Od momentu gdy stwierdzil ze będzie problem z zajściem w ciąże poprowadził mnie za rękę aż do samego rozwiązania. Walczyliśmy razem z moim organizmem ale wygraliśmy walkę i teraz mam śliczna córeczkę. Wszystkim bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Miła
{'id': 35382, 'name': 'Zamość'} Endokrynolog
                                       lek. med. Waldemar Dziki

lek. med. Waldemar Dziki

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Gabinet Medycyny Kobiecej
Al. Jana Pawła II 7/8
22-400 Zamość

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Pan Doktor szczegółowo odpowiada na pytania, bardzo miły i sympatyczny. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Edyta

dr n. med. Małgorzata Kampioni

os. Przyjaźni 21 lok. 144

Chciałbym podzielić się zupełnie negatywną oceną pracy z pacjentem tej Pani. Jeżeli chodzi o wiedzę i doświadczenie - tu nie mogę się wypowiadać, lecz jeżeli chodzi o traktowanie pacjenta przez tego lekarza i jego współpracowników - tu już mogę przytoczyć kilka kwestii. Pierwszą oznaką zupełnego braku poszanowania czasu pacjenta jak i jego osoby jest czas oczekiwania, który tutaj gigantycznie długi (dla określenia w jednostkach czasu - 1,5 do 2 godzin …
Opinia dodana przez: Konrad
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Karol Bielasik

dr n. med. Karol Bielasik

Ginemedica
Podwale 83 (budynek Ovo)

Dobro trzeba doceniać i głośno o nim mówić lub tak jak to robią przepełnione wdzięcznością pacjentki, pisać pozytywne opinie. Właśnie one pomogły mi kiedyś w wyborze swojego ginekologa po przeprowadzeniu się do Jeleniej Góry i z perspektywy 7 lat wybór ten wpisuje w poczet swoich najlepszych decyzji. W osobie Pana Doktora znalazłam wszystko czego może szukać pacjent idący do lekarza. Kompetencję, zaangażowanie, rzetelność, ogromny takt, a dodatkowo "to coś", co …
Opinia dodana przez: Marzena
{'id': 32732, 'name': 'Lębork'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Barbara Galasiewicz

lek. med. Barbara Galasiewicz

10 Marca 15F/5
84-300 Lębork

Jestem pacjentką Pani doktor od lipca 2021 roku. Jej nieoceniona wprost pomoc zmieniła moje życie na lepsze. Zaopiekowała się mną podczas bardzo silnych krwawień. Dzięki planowi leczenia, który zaproponowała dziś nie mam już problemu z nieregularnymi, obfitymi miesiączkami uniemożliwiającymi mi normalne funkcjonowanie. Kolejną rzeczą, którą jej zawdzięczam jest zachęcenie mnie do odchudzania. Wytłumaczyła, bardzo dokładnie, że moje problemy w głównej mierze były skutkiem zaniedbań dietetycznych. I tak, po latach życia …
Opinia dodana przez: Daria
{'id': 270, 'name': 'Sieradz'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Marek Neuberg

dr n. med. Marek Neuberg

Gabinet Ginekologiczny w Sieradzu
Wincentego Wnuka 10 a lok S13 ( koło Galerii Sieradzkiej)
98-200 Sieradz

Wspaniały doktor, wieloletni i zabierający radość życia dolegliwy problem został przez doktora fachowo, szybko i trafnie zdiagnozowany. Obecnie jestem już po zabiegu operacyjnym bez żadnego cięcia brzucha. Rekonwalescencja przebiega bardzo przyjemnie i bezproblemowo. Latami odkładałam wizytę u doktora ginekologa. Gdybym wcześniej wiedziała, że jest taki doktor to na pewno już kilka lat temu mogłam cieszyć się życiem gdybym tylko wcześniej wybrała się do takiego lekarza. Serdecznie polecam tego doktora!!! -kobiety …

lek. med. Dariusz Wdowik

Ginekolog położnik, Ginekolog

Niepubliczny Zakład Opieki Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie" Sp. z o.o.Zdrowotnej "Zdrowie" s.c.
Zawierciańska 14
32-310 Klucze

Lekarz godny polecenia.Rzetelnie podejście do pacjenta.Polecam——————————///////////////////——————-/////////////////////////////:::

lekarz Przemysław Szkudliński

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położnicz
św. Wojciecha 28

Nie polecam i nie życzę takiego potraktowania jak zrobił to ze mną Pan Doktor. Może jest dobrym położnikiem-trudno mi to ocenić ale fachowość w leczeniu, wyjaśnienie jakie są dalsze możliwości -beznadziejne. Na moje pytanie co dalej usłyszałam że mam się "tam" zgłosić i dalej mnie poprowadzą. Wyszłam z gabinetu z jakimś adresem i dalej nie wiedziałam nic! co mnie czeka, jakie będą badania, jakie mogą być scenariusze....kompletnie nic!!! "Nie wiem …
Opinia dodana przez: Iwona
{'id': 22745, 'name': 'Knurów'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Tomasz Ziarkiewicz

lekarz Tomasz Ziarkiewicz

Sanvita
Kazimierza Wielkiego 13
44-194 Knurów

Bardzo polecam !! Zawsze chętny do pomocy, mimo dużej ilości pacjentek,znajduje czas aby skontrolować spanikowaną pacjentkę :):) Jest to mój pierwszy i mam nadzieję, że już ostatni ginekolog. Zawsze wszystko dokładnie i spokojnie wytłumaczy.
Opinia dodana przez: xxx
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       dr Mateusz Tylko

dr Mateusz Tylko

Pan dr jest osobą bardzo ciepłą i empatyczną. Poświęcił mi dużo czasu, wszystko wytłumaczył. Stoicki spokój i wiedza na wysokim poziomie powodowały że byłam spokojna o maleństwo - w ciąży bardzo powikłanej.
Opinia dodana przez: Aneta