stomatolog ortodonta

Hanna Bielawska-Victorini

Niemierzynska 27

Podejrzewam, że powyższe komentarze dodały głownie panie. Dla odmiany więc jako osobnik płci brzydkiej również z czystym sumieniem mogę polecić Dr Bielawską. Jestem w trakcie leczenia, które przebiega wg planu i efekty są już widoczne. Pani Dr jest osobą bardzo dokładną, wkłada w swoją pracę wiele serca i pasji. Jest również bardzo elastyczna jeśli chodzi o kwestie umawiania się oraz płatności. Jednym słowem, powierzając nasze zęby dr Bielawskiej ma się …

lek. dent. Piotr Smołka

Gabinet Ortodontyczny
ul. Pomorska 32, I piętro

Jestem zadowolona z efektów leczenia. Wszystko przebiega dotychczas sprawnie, zgodnie z początkowymi zaleceniami. Gdy mam pytania - zadaję je, a nie oczerniam fachowca na anonimowym forum.

lek. dent. Jolanta Smertycha - Chimowicz

ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
45-062 Opole

Trafiłam do Pani doktor około trzy lata temu z mega widoczną wadą uzębienia tzn. Moje zęby były obrócone o 180°. Pani Jola szczegółowo wytłumaczyła na czym będzie polegać leczenie i jak będzie wyglądać sytuacja już po zakończeniu leczenia. Dzisiaj po trzech latach ciężkiej pracy Pani doktor, jej zaangażowaniu i determinacji mam piękny, zdrowy uśmiech. Szczerze polecam 😊
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Jacek Dembski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Brzuchalskiego nr 1
77-400 Złotów

Bardzo niestarannie zakładane plomby , które po kilku dniach wypadają, niestety tak się tego nie robi!
Opinia dodana przez: łukasz

lek. dent. Jerzy Owczarek

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Jasna 3 lok. 15

Nie polecam, moim zdaniem średnio zna się na rzeczy. Powiedział, że mam 2 dziurki na zębach. Po wykonanym zabiegu, powiedział że skoro jestem znieczulony to możemy zrobić jeszcze trzeciego zęba. Wyglądało to na mega naciąganie. Po zabiegu bolały mnie zęby przez 2 tygodnie
Opinia dodana przez: Kamil

lek. dent. Monika Bogusz

Chirurg stomatolog, Ortodonta

ulica Mickiewicza Adama 4/14
78-500 Drawsko Pomorskie

rewelacja, pole cam wszystkim, Ogród Wieczorek i pe¬na professional nie ma w okolicy leprzych fachowcøw
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Zygmunt Ziemba

ORTODONTA
ul. Domina 5/7
75-500 Koszalin

Ogólnie Pan Ziemba to świetny fachowiec, pewnie jeden z lepszych w całym województwie, ale podzielam opinie kilku osób które tu o tym pisały, że jest to człowiek bardzo oschły i mało sympatyczny. Nie ukrywam odczułem kilka razy ewidentny brak szacunku do mojej osoby i tak na prawdę każda wizyta daje mi takie odczucie jakbym zawracał doktorowi tyłek swoją obecnością. Ale fakt faktem, na efekty nie mam prawa narzekać, a to …
Opinia dodana przez: Maciej

dr n. med. Renata Doellinger

EL-ORTO
ul. Wita Stwosza 2
43-300 Bielsko-Biała

Jestem pacjentem Pani doktor od bodajże ośmiu lat i z pełną świadomością mogę ją polecić. Jako student stomatologii jestem w stanie obiektywnie stwierdzić, że usługi świadczone przez Panią doktor są niezwykle profesjonalne, a wiedza i doswiadczenie wyraznie większe od reszty lekarzy tej specjalizacji. Kompleksowo leczy wszystkie wady, podkreśla tez, jak ważna jest współpraca na linii pacjent-dentysta, rozumienie problemu i regularne wizyty. Niezywkle miła i rozmowna (o ile poczekalnia nie jest …
Opinia dodana przez: Kuba

lek. dent. Agata Ragin

Centrum Medyczne "PROMEDICA" Ośrodek Wsparcia Psychicznego
Młodzieżowa 35
89-604 Chojnice

Witam! :) Noszę aparat stały i od początku Pani Agata jest bardzo uprzejma i jeśli ktoś chce wiedzieć coś dokladniej, to ona wszystko ładnie wytłumaczy :) Godna polecenia!
Opinia dodana przez: Aparatka

Lidia Markiewicz-Grybionko

Przyjaciół Dzieci 5
Kłodzko

Bardzo fajna P. Doktor jeśli ktoś się boi dentysty polecam w ciemno ja byłem przerażony na myśl o dentyście a teraz mogę siedzieć u P. Doktor godzinami :). Jeżeli chodzi o ceny to są średnie.

Urszula Otwinowska

Warszawska 31c lok. 27
25-518 Kielce

w pełni zgadzam się z poprzednią opinia czas leczenia strasznie długi u mnie to 5 lat i końca nie widać. (nie wiem czy polecanie ruchomego aparatu przez panią dr to naprawdę konieczność czy tylko fakt iż nie posiada ona sprzętu do stałego aparatu) podsumowując jakbym wiedziała ze tyle to trwa to zdecydowałabym się na stały aparat. czas krótszy nie mówiąc o kosztach

Joanna Szyper-Szczurowska

Kluczborska 31/56

Wszystko na miejscu tak jak być powinno. Leczenie bardzo dobrze wytłumaczone oraz widoczne efekty. Polecam

Beata Lewińska

Curie-Skłodowskiej 32/18
85-094 Bydgoszcz

Zrujnowała mi zdrowie używając agresywnych metod leczenia. Asymetria płaszczyzny zgryzu, problemy ze stawami skroniowo-żuchwowymi, wycofanie żuchwy, zanik kości, resorpcje korzeni, powychylanie zębów w szczęce, potężne napięciowe migreny, przestawiony kręgosłup, w bólu przewlekłym żyję 2 lata. Metody inwazyjne które nie powinny być stosowane u dorosłych. Ortodontka w czasie leczenia ani razu nie wysłała mnie na diagnostykę. W momencie wystąpienia problemów odesłała mnie z kwitkiem, nie poczuwa się do odpowiedzialności mimo badań …

Małgorzata Czupak

Prywatny Gabinet Stomatologiczny lek dent Małgorzata Czupak
Benjamina Bilsego 7/9
59-220 Legnica

Wspaniała stomatolog, profesjonalne, miłe podejście do pacjenta. Wizyty planowane, okres oczekiwania na wizytę niezbyt długi. Godne polecenia.
Opinia dodana przez: Renia

Dorota Cudziło

Wąwozowa 6 lok. 3a/2

Serdecznie polecam wizyty u Pani Doktor. Wykonuje swoja pracę z pasją, co widać po efektach jej pracy - córka ma piękny uśmiech.
Opinia dodana przez: Manuela

lek. dent. Bożena Hajduk

Stary Rynek 2
89-600 Chojnice

Moja historia leczenia ortodontycznego u Pani dr Hajduk była niestety bardzo rozczarowująca i momentami wręcz bolesna – dosłownie i emocjonalnie. Podczas całego leczenia miałam wrażenie, że o wielu sprawach nie byłam informowana, np. o wyciągach dowiedziałam się dopiero z internetu. Przy wyborze aparatu zdecydowałam się na wersję „złotą”, bo tak polecono i skoro na modelu w gabinecie wyglądał mi na srebrny, założyłam , że będzie srebrny. Więc byłam zszokowana, gdy …

lek. dent. Joanna Białczak

przychodnia
Piłsudskiego 5
98-200 Sieradz

Znakomity lekarz, kompetentny i godny polecenia, ale także wartościowa osoba. Nigdy nie zawiodła, a leczę się u niej kilka lat.
Opinia dodana przez: Ela

lek. dent. Agnieszka Kumala

SALUS CENTRUM MEDYCZNE
ulica Bulwar Ikara 25 b/14

Bardzo kompetentny lekarz-stomatolog. Profesjonalnie leczy moją cała rodzinę. Potrafi zdjagnozowac problem.Polecam

Renata Grzybowska-Cicha

Kosynierów 8a
Zielona Góra

Życzę wszystkich takich lekarzy, narzekają na oczekiwanie a nikt nie napiszę ile razy sam się spóźnił do gabinetu bądź odwołał lub przełożył wizytę ale zawsze najlepiej rzucać kamienie. Dziękuję bardzo za Syna Wiktora. Za wszystko co wszyscy zrobiliście całe zaangażowanie Pani Doktor i Panu Doktorowi i Rejestracji i Panią w gabinecie.❤️❤️❤️🌹Dominika I Wiktor
Opinia dodana przez: Dominika

Bożena Czernecka

Necla 2

Moje dziecko było leczone ortodontycznie przez 3 lata w ramach NFZ. Efekty są pozytywne, wada zgryzu została skorygowana, zęby wyglądają ładnie. Niby wszystko w porządku, ale nie do końca. Pani doktor była bardzo mało komunikatywna, w zasadzie nic nie mówiła a na pytania udzielała zdawkowych odpowiedzi, przy tym każda wizyta trwała kilka minut. Nie wiem czy to jest standard, ale może tak. Dodzwonić się do gabinetu graniczy z cudem. Najczęściej …