stomatolog ortodonta

lek. dent. Renata Janku-Pietrzyk

ulica Jutrzenki 10/4 A
20-538 Lublin

Doświadczenie i profesjonalizm. Ortodonta godny polecenia ! Przyjęcie na wizytę odbywa się czasem z lekkim opóźnieniem, ale mnie to absolutnie nie przeszkadza. Polecam, wiem że moje zęby są w dobrych rękach !

lek. dent. Joanna Masiota-Błotny

Powstańców Wielkopolskich 1
88-181 Jaksice

Cały proces leczenia ortodontycznego przeszedł prawidłowo. Pani doktor Masiota posiada dużą wiedzę a było to potrzebne w wyborze najlepszego toru postępowania. Wizyta profesjonalna, w miłej atmosferze. Cena usług odpowiednia. Polecam

Beata Miłosz-Ceryn

Przychodnia Rodzinna "PANACEUM"
ulica Reymonta 8
06-500 Mława

Najgorszy ortodonta w okolicy. Niestety ludzie boją się wyrazac swoje opinie dlatego przed wyborem nie wiadomo do kogo iść. Niekompetentny zespół ludzi. Noszenie aparatu z obiecanych dwóch lat wydłużyło się do prawie 4 lat. Od wizyty z 90zl doszliśmy do 320zl. Główne kwoty za aparat płacone gotowka w gabinecie. Po zdjęciu aparatu okazało się że nie zostały skorygowane wszystkie zęby tzn korekcja źle wykonana (opinia w innym gabinecie) ponadto Pani …
Opinia dodana przez: Beata

Barbara Zdrojewska

Ortodonta, Stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ars Medica"
Waryńskiego 6
86-300 Grudziądz

Moja trauma z dzieciństwa... Każda wizyta była stresująca i nieprzyjemna. Nie poszłabym do tej Pani ze swoim dzieckiem.
Leczyliśmy u Pani doktor trójkę dzieci. Zaczęliśmy od wizyt prywatnych a Pani doktor podpowiedziała, że młodsze dzieci możemy zapisać na NFZ. Tak zrobiliśmy. Aparaty dobrze zostały dobrane, a gdy coś nie pasowało między wizytami to doktor zawsze przyjęła żeby podkręcić i dopasować. Dzieci nosiły i jedno jeszcze nosi aparat wg zaleceń czyli regularnie na noc i efekty są!! Termin następnej wizyty zawsze dobraliśmy tak, żeby wszystkim pasowało. Polecamy.

Lidia Jędrzejowska

Niemierzynska 27

Bardzo niekulturalne zachowanie wobec pacjentów- krzyki, śmiechy i rozmowy z innymi lekarzami NAD głową pacjenta. Żenada.

lek. dent. Dorota Jasnosz-Natkaniec

Komuny Paryskiej 20
64-920 Piła

Polecam. Wysokie kompetencje i ogromna wiedza Pani doktor. Bardzo uprzejma, z podejściem do dzieci. Polecam.
Opinia dodana przez: Agata

dr Dagmara Nonckiewicz

LogoMedic- Gabinet Terapii Logopedycznej, ALDEMED CENTRUM
Wyspiańskiego 13
65-036 Zielona Góra

Od 16 lat jestem pacjentką Pani Dagmary i nie wyobrażam sobie lepszego stomatologa. Przemiła, empatyczna, wszystko tłumaczy i zawsze podchodzi do pacjenta z ogromną cierpliwością. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Magda

Hanna Willak-Makowska

Bolesława Chrobrego 10/2
Wałbrzych

Nie polecam !!! Pierwsza wizyta bez obecności p.doktor zdjęcie ,odciski itd. Druga wizyta „ ustalenie i omówienie leczenia” ?! Pani z recepcji podsuwa dokumenty do podpisu w wielkim pośpiechu na kolanie w korytarzu rzekomo regulamin i zgody małoletniego. Później okazało się że podpisałam in blanko świadomy plan leczenia, który uzupełnia doktor Makowska w trakcie wizyty. Wszystko w pośpiechu chaotycznie. Pani doktor przedstawiła taki plan leczenia, że już na wizycie wydawał …
Opinia dodana przez: Mama

dr n. med. Jakub Malinowski

Jankowskiego 18
45-269 Opole

Kiedyś Malinowski cieszył się dobrą opinią jako ortodonta, niestety to co oferuje obecnie swoim pacjentom pozostawia wiele do życzenia, a w moim przypadku w ciągu około 2 miesięcy zniszczyło zęby i trwale pogorszyło stan przyzębia. Do momentu podpisania umowy na leczenie Malinowski był i wiele obiecywał, po jej podpisaniu na wizytach się nie pojawiał, a w jego imieniu działa niedoświadczona i bardzo nieprzyjemna (w moim odczuciu) córka. Zgłaszane przeze mnie …
Opinia dodana przez: Pacjent
Dokładnie omawia proces leczenia, uprzejma i kompetentna ortodentka. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: gość

lek. dent. Alicja Graczyk

Ortodonta, Stomatolog

Nie polecam tej Pani doktor pieniądze na aparat wywalone w błoto ponieważ będę musiała założyć kolejny z powodu niekompetencji szanownej Pani która tylko naciąga na kasę. Inni ortodonci bardzo zdziwieni są krokami które podjęła Pani doktor podczas naprawy moich zębów aparatem. Najgorzej zainwestowane pieniądze i czas.
Opinia dodana przez: Kaja

dr n. med. Danuta Górniak

Ortodonta, Protetyk

Andrzejewskiego 21

Stracony czas i pieniądze. W sumie ponad 7 lat leczenia, najpierw aparatem ruchomym, potem częściowo stałym. Początkowo byłam pacjentką dr Danuty Górniak, potem zostałam przydzielona do córki Elizy Górniak. Zgłaszane uwagi w ogóle nie zostały uwzględnione tłumacząc to "no tak masz". Ostatecznie po wielu latach leczenia i płacenia za wizyty, górne zęby ponownie się wykrzywiły. Teraz za duże pieniądze trzeba poprawiać u innego ortodonty. Gabinet jest jak fabryka, leczenie pacjenta …

Małgorzata Ucher

ul. Kościuszki 1a
44-240 Żory

Nie polecam, podejście do pacjenta fatalne, stracilam tylko czas, kiedy udałam sie na wizyte do tej pani.

Maria Matlok

Ortodoncja Stomatologia
Rynek 8
43-190 Mikołów

Leczenie kanałowe 700 z tym że druga umówiona wizyta to jakaś ściema bo pan "doktor" powiedział że nie ma czasu bo musi następnego pacjęta przyjąć bo bardzo dbają o godziny umówione więc może mi tylko kamień usunąć za 120!!! Oszuści i złodzieje - a po każdej wizycie boli ząb!
Opinia dodana przez: Adam

Regina Dębowska-Mączka

Kopernika 1a
59-700 Bolesławiec

Miałem umówioną wizytę u pani Reginy Mączki z terminem zaproponowanym i zatwierdzonym przez panią doktor telefonicznie. Po dotarciu do kliniki okazało się, że pani doktor tamtego dnia nie była obecna w gabinecie, co było odgórnie zaplanowane, ale nie otrzymałem żadnej informacji w tej sprawie i pocałowałem klamkę. Pomyłki i zapominanie zdarza się najlepszym, nie jesteśmy w końcu maszynami, jednakże po kontakcie smsowym w celu wyjaśnienia sytuacji otrzymałem napisaną na łatwiznę …
Opinia dodana przez: Tomasz

lek. dent. Małgorzata Szyndlar-Dudek

ORTO-DENT. Centrum Stomatologiczne
ulica Słoneczna 34
32-400 Myślenice

umówiona wizyta z miesięcznym wyprzedzeniem, w dniu wizyty potwierdzona telefonicznie, po przyjściu z 15 minutowym wyprzedzeniem ,oczekiwanie koło 1 godziny w poczekalni bez słowa wyjaśnienia ani jaki powód opóźnienia i kiedy pacjent zostanie przyjęty, nawet słowa "przepraszam"- totalne lekceważenie pacjenta

Zdzisława Hadzik

Słowackiego 13a
46-203 Kluczbork

Jeżdżę do pani doktor już od 6 lat z córkami. Jestem bardzo zadowolona. Pięknie wyprowadziła mi starszą córkę, która miała poważny problem z podniebieniem i krzywymi zębami. Ząbki są proste i równe. Zawsze była cierpliwa, kompetentna i konkretna. Polecam.

lek. dent. Jadwiga Banaszak

ul. Kazimierza Wielkiego 3 d
56-400 Oleśnica

kobieta, która nie nadaje się na lekarza, nie powinna mieć żadnego kontaktu z ludźmi a co dopiero z dziećmi, potraktowała nas z pogardą jak śmieci, z łaską i pretensjami, że śmieliśmy do niej przyjść na nfz

Urszula Długosz

os. Słoneczne 9
37-500 Jarosław

Bądźmy uczciwi, do 2020 r przyjmowały dwie lekarki, pani Długosz na ubezpieczenie i druga pani o innym nazwisku, która świadczyła usługi prywatnie. Pani Długosz leczyła dwie moje córki ( bezpłatnie ), druga pani leczyła potem starszą aparatem stałym. Pani doktor Długosz ma u mnie duży pozytyw, nie wszystko mogła naprawić, ale o tym informowała w trakcie leczenia , cierpliwa, dużo tłumaczyła