{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Fizjoterapeuta

mgr Iwona Janus

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Peron 8 Centrum Terapii Holistycznej i Rehabilitacji
ul. Graniczna 4 lok U6, 00-130 Warszawa

Bardzo polecam współpracę z Iwonką. Trudne zadanie jej zadałem tzn. "naprawa" mojego barku w dość krótkim czasie. Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie ! Widać, że Iwonka lubi to co robi, a zna się dobrze na różnych rodzajach rehabilitacji. Już po dwóch, trzech wizytach mogłem pomału wracać do pływania i cały czas widziałem progres w naszych pracach, mimo iż nie jestem najłatwiejszym pacjentem. Oprócz czysto medycznego podejścia, ma też niesamowite …
Opinia dodana przez: Jacek
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psycholog
                                       mgr Damian Janus

mgr Damian Janus

Psycholog

Gabinet psycholog, psychoterapeuta Damian Janus
Sowińskiego 3

Serdecznie polecam Pana Damiana wszystkim, którzy szukają specjalisty od Ustawień. Pan Damian to empatyczny Psycholog z ogromnym doświadczeniem i ciepłem duszy, które bije od niego! Bardzo polecam być szczerym wobec siebie na takich ustawieniach, jest to ciężkie przeżycie a jednocześnie niesamowicie uwalniające. Jestem bardzo wdzięczna, że wyszukałam Pana Damiana wśród wielu Terapeutów. Proszę sobie przeczytać drogę naukową Pana Janusa - jest imponująca. Polecam też książkę jego autorstwa. Pozdrawiam Panie Damianie …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Karolina Nestoruk

mgr Karolina Nestoruk

Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8

Na prawde polecam. Terapia pomogła mi bardzo w sresie ktory odczuwałam na co dzień. Lęk i napięcie sa teraz o wiele mniejsze. Nie denerwuje się już tak jak kiedyś, lepiej rozumiem co sie działo. Decyzja o podjeciu leczenia dużo mnie kosztowała, ale było warto.
Opinia dodana przez: Barbara
{'id': 8612, 'name': 'Myszków'} Psychoterapeuta
                                       mgr Marlena Targowska

mgr Marlena Targowska

Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapii SALIX w Myszkowie
Sikorskiego 71
42-300 Myszków

Bardzo polecam Panią Marlenę jako psychoterapeutkę. To osoba o wysokiej kulturze osobistej dzięki której potrafi zapewnić dyskrecje i komfort podczas wizyty w gabinecie . Wiedza jaką posiada Pani Marlena oraz wysoki poziom inteligencji emocjonalnej pozwala w trafny sposób zdiagnozować problem i z nim pracować . Indywidualne podejście do pacjenta i jego problemów to niezwykły atut u Pani Marleny. Polecam serdecznie !!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Malwina Górna

mgr Malwina Górna

Psycholog dziecięcy

Pani Malwina to świetny specjalista. Posiada ogromną wiedzę na temat rozwoju dziecka i nie tylko. Ma cudowne podejście do małych pacjentów jak i ich rodziców. Dzięki niej nasze dziecko poczyniło ogromne postępy. Z czystym sumieniem polecam!! Polecam!!!
Opinia dodana przez: alicja

dr n. med. Tomasz Pardała

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Bardzo dobry ortopeda ,empatyczny ,pelen profesjonalizm w tym co robi .DOskonale przeprowadzona operacja endoproterzy stawu biodrowego z dostepu przedniego ..Polecam wszystkim pacjentom takiego wspanialego ortopede.
Opinia dodana przez: WIESLAW
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Katarzyna Wieczorek-Małecka

mgr Katarzyna Wieczorek-Małecka

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Gabinet Rozwoju Osobistego Katarzyna Wieczorek-Małecka
St. Leszczyńskiego 4, lok.21

Pani Katarzyna Wieczorek-Małecka postawiła na nogi mojego męża za co wielce dziękuję. Mój mąż stracił w wypadku swoich rodziców, był załamany, nikt nie mógł mu pomóc, odrzucał wszelkie formy pomocy, staczając się jednocześnie. Po kilku tygodniach wraz z siostrą udało mi się umówić męża na terapie. Obecnie kończy leczenie, a efekt porównując męża sprzed i po terapii jest widoczny. Z czystym sumieniem mogę polecić panią Katarzynę, która, wykonuje swoją pracę …
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ortopeda
                                       lekarz Piotr Łata

lekarz Piotr Łata

Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79

Dr Piotr Łata najlepszy ortopeda jakiego poznałam Uprzejmy kulturalny zainteresowany chorobą i pacjentem Ogromna wiedza, empatia,cierpliwość. Słucha pacjenta a potem stawia diagnozę Leczy a nie zalecza problem Interesuje się pacjentem po zabiegu .Zawsze widać zaangażowanie i chęć pomocy Dziękuję z całego serca za udany zabieg za dalsze leczenie za uśmiech i serce za to że przywraca Pan wiarę w lekarzy Każdemu polecam Pana Doktora Łate Cudowny lekarz wspaniały ciepły człowiek …
{'id': 21254, 'name': 'Chojnice'} Psychoterapeuta
                                       mgr Arleta Kuberka

mgr Arleta Kuberka

Psychoterapeuta

gabinet prywatny
Chojnice

Pełen profesjonalizm, wsparcie i pomoc. Atmosfera bezpieczeństwa pozwala budować zaufanie.
Opinia dodana przez: AgnieszkaRz
Byłam na wizycie Pani Doktor, chodziło mi o jeszcze jedną opinie w sprawie mojego problemu z uszami. Pai doktor ma świetne podejście - przede wszystkim widać że słucha, bardzo rzeczowe i pomimo posiadanych już moich wcześniejszych dokumentów, tu dodam, że jest ich dość sporo, przyjrzaa się sprawie jeszcze raz bardzo dokładnie. Potwierdzia ustalenia poprzedniego lekarza i dołożya kilka swoich sugestii.Polecam przesympatyczna ,miła Pani Doktor.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Beata Krzyżyńska

mgr Beata Krzyżyńska

Gabinet Psychologiczno-Psychoterapeutyczny
Tamka 1A/2

Miesiąc temu zakończyłam półtoraroczną terapię. Cieszę się że trafiłam do p. Beaty, bardzo szybko poczułam nić porozumienia i nie czułam oporów przed otwarciem się. Przez cały okres terapii czułam się bardzo bezpiecznie, bardzo zaopiekowana, zawsze wysłuchana - po prostu że jestem dla Niej ważna. Pani Beata jest bardzo zaangażowana i profesjonalna, a poza tym bardzo ciepła i życzliwa. Czuję dużą wdzięczność za to, że na Nią trafiłam. Bardzo polecam.
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Aleksandra Drozd

lek. dent. Aleksandra Drozd

DENTestica
Armii Krajowej 190B/1

Znakomite podejście do Pacjenta - a mam spore wymagania! Jestem nadal pod dużym wrażeniem. Rekomenduję Pani usługi wszystkim znajomym ze środowiska akademickiego! Pozdrawiam, Anna B.

dr Maciej Jochemczyk

Centrum Medyczne doktorA
Trakt Brzeski 57B

Zawsze miałam problem z oczami, od dziecka. Lekarze dawali mi różne diagnozy, że to może jaskra, zaćma, ale doktor tak mnie pokierował i zrobił takie badania, że znalazł diagnozę idealną wręcz i przde wszystkim wdrożył higienę oka. Polecam!
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Jarosław Kijewski

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Przychodnia Rejonowa w Żukowie
ulica Pożarna 4
83-330 Żukowo

moje 1-e wrazenie jest takie.Bardzo dokladny i konkretny lekarz.widzi wszystko,-nawet to co nie nalezy do jego dziedziny.leki dobiera bardzo starannie i stara sie pomoc pacjentowi.Jest grzeczny , kompetentny.,spokojny i uczynny.To jest lekarz z prawdziwego zdarzenia.W chwili obecnej trudno jest trafic na takiego lekarza.
Opinia dodana przez: miroslaw
{'id': 20628, 'name': 'Kluczbork'} Psycholog
                                       mgr Aleksandra Ratajczak

mgr Aleksandra Ratajczak

Psycholog

Gabinet Psychologiczny
ul. Zamkowa 6
46-200 Kluczbork

Pani Olu. Trochę mało opinii nt. Pani pacy od 10 lat. Proszę o to zadbać. Tak jak o staruszkę pochyloną nad wózkiem.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Robert Jopowicz

Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)

Super specjalista zaangażowany i pracowity, wykonał operację kolana po bardzo obszernym uszkodzeniu. Podjął się trudnej operacji i dzięki niemu dochodzę do zdrowia. Bardzo dobry lekarz i człowiek, polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Mariola Rudzka-Dybała

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Neurocentrum
Żeromskiego 1 lok. 39

Rzetelna . Przyjazna dla dzieci . Dokładna . Leczy dzieci sumiennie . Osiąga sukcesy w leczeniu . Godna polecenia .
Opinia dodana przez: Wiesia

mgr Magdalena Mucha

Centrum Psychoterapii
ul. Dolna 42

To była moja pierwsza wizyta u psychologa. Okazało się, że pani Magda jest bardzo uprzejma, podaje rękę na przywitanie i koniec wizyty. Słuchała mnnie z uwagą. Jestem pod wrażeniem jej zrozumienia dla mnie i moich problemów. Mimo młodego wieku pani psycholog na pewno będę chodzić do niej terapię. Czułam się zrozumiana i wiem nad czym mam pracować. Pozdrawiam panią Magdę i polecam
Opinia dodana przez: Kasia
{'id': 39765, 'name': 'Opole'} Laryngolog
                                       lek. med. Urszula Wojciechowska-Pawlik

lek. med. Urszula Wojciechowska-Pawlik

Laryngolog

Klinika Medest
Strzelecka 3
Opole

Polecam Panią dr. Urszulę Wojciechowską - Pawlik Mialem problem z przytkaną jedną stroną nosa, po przebytym urazie. Najgorzej było w nocy bo wtedy ta strona się całkowicie zatykała. Trwalo to ok . 10 lat i tym czasie leczyłem się u kilku laryngologów, którzy przepisywali różne krople do nosa oraz tabletki przeciwlergiczne. Niestety nie było poprawy. W końcu trafiłem do Pani dr Wojciechowskiej-Pawlik, która zaproponowała wykonanie zabiegu kochnoplatyki małżowin nosowych. Sam …
Opinia dodana przez: Jerzy
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Przemysław Sekuła

mgr Przemysław Sekuła

Fizjoterapeuta

Kinesia PRZEMYSŁAW SEKUŁA
Rogatka 1/U11

Od dziecka mam problemy z kręgosłupem, często korzystając z rehabilitacji, masaży problem znikał zaledwie na 2 tygodnie, a następnie wracał. Dopiero wizyty u Pana Przemysława sprawiły, że czuję się lepiej i mogę normalnie funkcjonować - teraz na wizyty chodzę profilaktycznie co pół roku, a nie z konieczności. Dodatkowym atutem były porady jak funkcjonować w życiu codziennym i jakie ćwiczenia mogę wykonywać w domu. Pan Przemysław jest osobą bardzo sympatyczną i …