Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Miałem szczęście trafić do tego Lekarza, bo zostałem dobrze zdiagnozowany i wyleczony. W czasie wizyt Doktor był zainteresowany moimi dolegliwościami i wynikami badań,podtrzymywał mnie na duchu, a także radził, jak postępować, żeby się stan zdrowia poprawił.Czuję się znacznie lepiej i mam zamiar zacząć treningi na siłowni. Polecam Doktora F.
Bardzo profesjonalne podejście do Chorego. Byłyśmy z Mamą pierwszy raz u Pana Dr i aż byłyśmy zaskoczone że obecnych czasach tak można uprzejmie traktować Pacjenta , dokładnie przebadać , wszystko wyjaśnić , dać instrukcje co kiedy i jakie badania mamy zrobić . Jesteśmy bardzo zadowolone i naprawdę Lekarz godny polecenia . Bardzo dziękujemy .
Grande Medica Sp. z o.o.
Stanisława Wyspiańskiego 13
Zielona Góra
Rewelacyjny lekarz, konkretny, profesjonalny, ludzki. Nie naciąga, stawia trafne diagnozy, skutecznie leczy. Polecam
Cudowny człowiek,kompetentny,cierpliwy o złotym sercu!Potrafi dostosować leki i podnieść na duchu.Wizyta u P.dr Malejki to czysta przyjemność,potrafi wysłuchać pacjenta,wytłumaczyć działanie leków.Zawsze wychodzę z gabinetu z uśmiechem na ustach i pozytywnie nastawiona do świata
CnterMed Sp. z o.o. N ZOZ
ulica Browarna 9
Brzesko
Lekarz z powołania. Angażuje się w pracę, rozmawia i słucha pacjenta, jest bardzo dobrym specjalistą. Jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego dobrego lekarza. Zwrócił uwagę na inne objawy niż pozostali lekarze, dzięki czemu wreszcie wiem co mi dolega, a na dodatek stosując jego zalecenia dolegliwości zaczęły ustępować. Jest to lekarz, który ma szeroką wiedzę medyczną.
Perfect Glamour Centrum Urody
bardzo polecam panią doktor, jestem bardzo zadowolona z jej usług. zdecydowałam się na zabieg nićmi barb, zabieg był bezbolesny i umiejętnie przeprowadzony. nie było żadnych komplikacji i mogłam od razu cieszyć sie efektem.
Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
Bielsko-Biała
Wspanialy lekarz, sympatyczny, dokładnie przejrzy wszystkie wyniki i co jeszcze potrzebuje to zleci dodatkowe badania. Bardzo polecam
NZOZ Alergomed
ul. Kościuszki 17
Pabianice
Doktor wykazał się niezwykłą wiedzą i profesjonalizmem, podejmując się leczenia dużej torbieli, której inni lekarze unikali. Już od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie swoją pewnością i dokładnym wyjaśnieniem procesu leczenia. Dzięki jego zaangażowaniu i indywidualnemu podejściu czuliśmy się zaopiekowani. Nastoletni syn miał dolegliwość, której rozwiązania nie podjął się nikt. Doktor z miejsca przyjął syna i zlecił zabieg. Sam zabieg przebiegł bez komplikacji, a doktor zadbał o komfort i bezpieczeństwo syna. …
Najlepszy lekarz POZ, z jakim się spotkałam. Zaangażowany, ma dużą wiedzę i doświadczenie, wszystko tłumaczy, jest pełen empatii i nie olewa pacjenta. To prawda, że leczy ciało i duszę. Zawsze przemiły i uśmiechnięty. Poprawia człowiekowi dzień. zawsze miło o nim myślę. Lekarz naprawdę niesamowicie zaangażowany..
Nie tak dawno temu miałam okazję być pacjentką dr Terelak w klinice Libermedic. Jej profesjonalizm i ludzkie podejście do pacjenta były naprawdę godne podziwu. Z ogromną troską i zaangażowaniem zbadała moje oczy, a następnie w przystępny sposób wyjaśniła diagnozę oraz zaproponowała odpowiedni plan leczenia. Jestem niezwykle wdzięczna za jej pomoc, a szczególnie za to, że dzięki niej wróciłam do pełnej sprawności wzrokowej. Jeśli ktoś szuka prawdziwego eksperta w dziedzinie okulistyki, …
Stomatologia Bamberski Dwór NZOZ
ul. św. Wawrzyńca 1 A/17
Serdecznie polecam Pana Doktora nawet największym tchórzom! Leczenie jest bezbolesne i co najważniejsze skuteczne. Mój ząb był leczony i innym gabinecie przez kilka miesięcy i ciągle coś bolało, został wyleczony w ciągu dwóch dłuższych wizyt i nic już się nie dzieje. Na pewno wrócę!
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty
Świetna Pani Doktor. Bardzo miła, delikatna, zaangażowana w swoją pracę, odpowiedziała na wszystkie pytania i poświęciła mi dużo czasu na wizycie w LUX MED na Sierakowskiego. Zdecydowanie polecam!
Uniwersytecki Dziecięcy Szpital Kliniczny Imienia Ludwika Zamenhofa w Białymstoku
Jerzego Waszyngtona 17
Białystok
Dzisiejsza i zarazem pierwsza wizyta dziecka u Pana Doktora przebiegła bardzo szybko i sprawnie . Naprawdę warto było czekać aby spotkać tak sympatyczną i kompetentną osobę.Pan doktor na wizycie zrobił wszystkie badania synowi, nas jako rodziców nie zostawił bez odpowiedzi na żadne pytanie.Polecamy Pana Doktora w 100%.Dawno nie spotkaliśmy tak oddanego swojej pracy lekarza, a trochę specjalistów z różnych dziedzin już poznaliśmy.Dziękujemy