lekarz Ernest Pyrkosz

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ w Świnoujściu
Kapitańska 8 A
72-600 Świnoujście

Bardzo przyjazne podejście do pacjenta, to lekarz często uśmiechnięty (rzadkość w tej grupie zawodowej), lekarz profesjonalny, zresztą, mistrz zastrzyków (ma chyba USG w oczach, wie jak wycelować i wstrzelić igłę w ciało). Jeden niedostatek: zbyt milczący i trzeba o wiele rzeczy pytać, zamienic się w "dziennikarza" z listą pytań.
Opinia dodana przez: Stan

lek. dent. Rafał Estreicher

Piłsudskiego 18 / 4
Nowa Ruda

Bardzo dobry dentysta. Od dziecka się bałem wizyt u dentysty a tu proszę zero strachu i po problemie. Polecam. Dobry stomatolog i asystentka spoko babeczka😉
Opinia dodana przez: Piotrek

dr Dagmara Troczyńska

Onkolog

ArsMedical
64-920 Piła

Pani doktor jest bardzo kompetentnym lekarzem o bardzo miłym usposobieniu i pełnym zaangażowaniu w to co robi. Jest bardzo komunikatywna i rzetelnie przekazuje swą wiedzę z całą troską o pacjenta. Onkologia to bardzo ciężka dziedzina leczenia i bardzo wymagająca taktu i umiejętności rozmowy z pacjentem, pani doktor tę umiejętność posiada. Jestem pod dużym wrażeniem podejścia pani doktor do każdego pacjenta i czasu jaki nam poświęca. Pod opieką pani doktor jestem …
Opinia dodana przez: EWA
Cóż za zaskoczenie, można by powiedzieć szok. Chciało by się powiedzieć, że wszyscy, którzy mówią, że współczesna służba zdrowia "kuleje" - nie mają racji!!!. Po prostu jestem mile zaskoczony tym, co mnie, a dokładnie moją żonę, w ostatnich dniach spotkało. Małżonka moja od dłuższego czasu borykała się z bólami, których źródłem były kamienie w pęcherzyku żółciowym. 22 czerwca 2015 r. w nocy konieczna była pomoc ambulatoryjna, którą uzyskaliśmy w Szpitalu …
Byłem na wyrywaniu ósemki, zabieg trwał 15 minut. Szybko, sprawnie i bezboleśnie, polecam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, poprzednie ósemki miałem wyrywane w Warszawie i zawsze było krwawo, boleśnie i co najmniej godzina walki z zębem. Specjalnie jechałem do Pani Stuce i nie żałuję.
Opinia dodana przez: Oskar

lek. dent. Michał Cieliński

ul. Gdańska 3
76-200 Słupsk

Szczerze polecam wizytę u dr Cielińskiego.Czuje się pewnie, spokojnie i komfortowo na każdej wizycie. Dr jest kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. To bardzo konkretny i uprzejmy człowiek. Odkąd trafiłam do doktora Michała nie wyobrażam sobie zmiany na jakiegokolwiek innego stomatologa podobnie jak mój mąż i syn.
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Mirosława Koseda-Dragan

Reumatolog

Przychodnia Mickiewicza www.logop-logopedia.prv.pl
ul Mickiewicza 28/30

Zupełnie zapomniałam że lekarz może być tak cudowny. W tym zagonionym świecie Pani doktor jest jak oaza na pustyni, do każdego pacjenta podchodzi z ogromną troską i patrzy na niego bardzo kompleksowo. Obie z mamą po wyjściu z gabinetu jesteśmy naładowane pozytywną energią, odzyskujemy też wiarę w ludzi. Mam 60 lat, mama 82 i przez całe życie nie spotkałyśmy tak fajnego lekarza. Serdecznie polecamy Panią doktor :-)
Opinia dodana przez: Wieśka

Marta Gronkiewicz

Alergolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
ulica Jeziorna 1
83-300 Kartuzy

Pani doktor Gronkiewicz to definitywnie lekarz z powołania. Nie raz postawiła mnie na nogi. Najważniejsze jest holistyczne podejście do pacjenta. Biegałam od 2 miesięcy między laryngologiem, a neurologiem. Trafiłam do Pani doktor jak już zrobiło się nadkażenie na oskrzela. Pani doktor jak zwykle przeprowadziła szczegółowy wywiad i postawiła właściwe rozpoznanie oraz zaleciła stosowne leczenie. Po 3 dniach jest znaczna poprawa. Dodzwonić się jest trudno, bo Pani pielęgniarka robi spirometrię zlecaną …
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Włodzimierz Skorupski

Kardiolog

Gabinety
ul.Palacza

Wspaniały lekarz, człowiek, fachowiec. Od 26 lat ratuje życie mojemu mężowi, i te podarował naszej rodzinie. Nigdy nie pozostawia pacjenta własnemu losowi. Gdyby bylo więcej takich specjalistów nasze życie byloby łatwiejsze.
Opinia dodana przez: żona

dr n. med. Maciej Potocki

Neonatolog, Pediatra

medi vita
jadzwingów 1

Lekarz z powołania, z olbrzymią wiedza , bardzo zaangażowany w problemy małego pacjenta. Pan Doktor dokładnie zbada, wszystko dokładnie wytłumaczy , uspokoi , przedstawi ścieżkę leczenia. Godny polecenia , zaufania.

Joanna Sieczka

Agia Medica
ul.Wyszyńskiego
Zielona Góra

Solidna, kompetentna i przemiła lekarka. Rewelacyjne podejście do dziecka - siemioletni synek ją uwielbia, a pani doktor leczy mu ząbki już od dwóch lat - to zupełnie bezstresowe wizyty. Delikatna, uśmiechnięta, ale wie, co robi. Po wizytach u niej zero problemów z leczonymi zębami.

Tomasz Juda

Endokrynolog

Jas-Medica Badania Prenatalne sp. z o.o.
Wielkopolska paw.133
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Super lekarz! bardzo polecam pana doktora. Szkoda że tak rzadko jest w Warszowicach . Nigdy nie było z niczym problemu zawsze pomocny

dr n. med. Grzegorz Herbut

Protetyk, Stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologii Estetycznej Estetic Praxis
Bonerowska 3/14c

Dwa lata temu jeszcze w klinice prywatnej dr Herbut zrobił mi 9 koron na dolnych zębach. Cały czas mam wrażenie jakby to były moje własne. Inny stomatolog, u którego (z racji niższych kosztów) robiłam sobie korony u góry, oglądał ten mój "dół ze wszystkich stron i cmokał z zachwytem. Niestety oszczędności nie popłaciły i górę muszę poprawiać z powodu nieszczelności koron. Juz zamówiłam wizytę u dr Herbuta...wracam do niego w …

dr n. med. Andrzej Bolewski

Poradnia Kotroli Stymulatorów
Szkolna 8

Moja mama czeka cały rok na coroczna wizytę po której jak mówi ma więcej życia w sobie. I cos w tym jest ten doktor zawsze uśmiechnięty pyta sie o sprawy prozy życia i zakazuje poddawania się. Walczymy do końca! Taka postawa to rzadkość. Zazwyczaj wszyscy smutni i minimum słow. O sprawach merytorycznych nie piszę bo wiadomo.
P. Doktor świetnie i szybko stawia diagnozy, nigdy nie było sytuacji w której by się mylił, lub chociażby był blisko. Zawsze w punkt. Sympatyczny, dokładny, podczas np. problemu z kurzajką, zbadał również kręgosłup, osłuchał płuca, zapytał o ewentualne inne dolegliwości. Najlepszy lekarz rodzinny.

dr Monika Leśniewska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
16-300 Augustów

Dzęki Pani Doktor Monice mam wyczekane drugie dziecko. Empatyczne podejście do pacjenta,to wyróżnia Panią Doktor. Dziękuję i polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Maria Sowa-Molska

Chirurg plastyczny

Marszałkowska 84/92

Pani dr.Sowa Molska jest /tak uważam/ najlepszym chirurgiem plastycznym w Warszawie.Bardzo się ucieszyłam gdy zgodziła się na wykonanie u mnie zabiegu.Niestety zmieniła zdanie/widocznie miała ważne powody/.Szanuję jej decyzję. Do Pani dr. mam pełne zaufanie,jest super dokładna ,kompetentna i precyzyjna. Wszystkim potrzebującym pomocy chirurga plastycznego polecam Panią dr.Sowę Molską.Życzę jej wielu sukcesów.Pozdrawiam serdecznie Wiesława B 14.01.2025r
Opinia dodana przez: Wiesława B

lekarz Nasser Darwish

nowy szpital w Nakle i Szubinie
czackiego21/15
85-138 Bydgoszcz

szczególne podejście do osób po 20 roku życia, ze względu na niedojrzałość emocjonalną. fachowiec godny polecenia. Jest impulsywny , to dla mnie ważne.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Piotr Dębicki

Reumatolog

Dekerta
Gorzów Wielkopolski

Bardzo dobry lekarz. Poświęcił czas dla mojego 97-letniego dziadka i okazał szacunek do osoby starszej. Polecam

lekarz Hanna Kołakowska-Starzyk

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "AMA-DENT"
Małgorzacka 9
06-400 Ciechanów

Polecam Panią Doktor. Spotkałam się z pełnym profesjonalizmem, ogromna wiedza i doświadczeniem oraz życzliwością. Od kilku lat jestem pacjentka z różnymi problemami i w każdym Pani Doktor znajduje rozwiązanie. Całość uzupełnia niesamowita empatia i zaangażowanie. Dziekuje Pani Doktor za opiekę 😊