Wyjątkowy lekarz oraz specjalista, osoba z ogromnym doświadczeniem. Zaangażowany w problem pacjenta oraz chorobę! Poświęca tyle czasu na wizytę ile potrzebne, a nie tyle żeby obsłużyć najwięcej pacjentów....co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. W spokoju oraz z zrozumieniem wytłumaczyła co mi dolega i jak postępować. Lekarz na 5+ !!! Polecam!!!! Pani Doktor jako jedna z nielicznych pomogła kolejny raz wyleczyć mnie z problemów z zatokami!
Gorąco polecam dr.Wiesława Pestę. Jestem ponad dwa lata po operacji zmniejszenia żołądka u doktora. Jak bym miała podjąć jeszcze raz tą samą decyzję to bym wybrała doktora. Mam bliżej do Gdańska ale wybrałam właśnie dr.Wiesława Pestę, który mnie operował w Olsztynie. Nie miałam żadnych powikłań po operacji. Jeszcze raz polecam
Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E
Pomimo młodego wieku odkąd pamiętam miałam problemy z oddychaniem przez nos. Była to sprawa uwarunkowana genetycznie, gdyż cała moja rodzina rownież przeszła operacje prostowania przegrody u Pana Dariusza Kalinowskiego. Wizyty były czystą przyjemnością, dr Kalinowski ma świetne podejście do swoich pacjentów, wszystko skrupulatnie tłumaczy, a poprzeż poczucie humoru wizyty są bardzo miłe i przyjemne . Operacja odbyła się bez żadnych komplikacji, lekarze i pielęgniarki w centrum medycznym MML zajęli się …
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płońsku
Płońsk
Pan doktor miły uprzejmy dzięki niemu na mojej buzi pokazał się uśmiech tak samo jak uśmiech na moim brzuchu który doktor mi zrobił. Ten uśmiech na brzuchu będzie wspaniałą pamiątką po doktorze Szarochu. Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję.
Bardzo dobry,sumienny,dokładny ,miły,sympatyczny doktor.Zawsze trafne diagnozy,duża troska o pacjenta.Jeszcze nigdy nie miałam przyjemności korzystania z tak dobrych specjalistow jak Pan doktor.Polecam w 100%kazdemu .A ja cieszę się niezmiernie ,że wreszcie znalazłam tak dobrego doktora .
Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!
Prywatny Specjalistyczny Gabinet USG
Grudziądz
Bardzo miła i konkretną Pani doktor. Wszystko opisze i wytłumaczy w najmniejszym detalu. Gorąco polecam
Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i fachowości Pana Doktora Huberta Dziadek. Zabieg usuwania korzenia ,który już na samą myśl mnie przerażał i który tyle czssu odwlekałam, trwał może z 7 minut i był zupełnie bezbolesny i spokojny. Znieczulenie idealne, po zabiegu żadnych powikłań a co dziwne- nastawiałam się na ból miejsca po usuniętym korzeniu kiedy już znieczulenie przestanie działać, a nie było tego w ogóle czuć! Pan Doktor to Geniusz, …
Leczyłam syna u Pani dr przez 7lat byłam zmuszona zmienić pediatrę z powodu przeprowadzki. To była dobra decyzja dzięki tej zmianie dowiedziałam się że syn ma astmę i alergie czego wcześniej Pani dr nie widziała i twierdziła że objawy jakie syn miał to jego taki typ i ustaną w okresie dojrzewania. Prosząc o skierowanie na morfologię usłyszałam po co nie ma takiej potrzeby. Ja osobiście nie polecam syn leczony od …
Jestem pacjentką Doktora od dekady. Zgłaszałam się z różnymi problemami ortopedycznymi. Zawsze była stawiana właściwa diagnoza i wdrażane efektywne leczenie. Jeśli problem nie nadawał się do gruntownego wyleczenia, to przynajmniej po leczeniu następowała duża poprawa i zwyczajnie dawało radę funkcjonować. Doktor ma świetne spojrzenie całościowe i mimo, że jest świetnym chirurgiem, nie proponuje rozwiązania operacyjnego, jeśli pozostaje skuteczna metoda zachowawcza. Bardzo go za to cenię. Bardzo polecam.
Wybór lekarza podyktowany był jego kompetencjami i fachowością w leczeniu urazów u sportowców. Pan doktor jest konkretny, dokładnie wyjaśnia diagnozę i proponuje rozwiązania i sposób leczenia. Chętnie odpowiada na pytania. Wyjaśnia wszystkie za i przeciw. Leczenie przebiegło szybko i jest pełna sprawność kolana. Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą. W razie kolejnego urazu to od razu umawiam wizytę u dr. Jaroszewskiego.
Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B
Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.
ulica Sawy Jana 1A/43
Lublin
Pan Doktor najwspanialszy na świecie!!! Empatyczny, serdeczny, spokojny, kulturalny, bardzo wielki profesjonalista. Mogłabym opisywać w nieskończoność. Całą wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Badanie przebiegało z objaśnieniem poszczególnych kroków, najdelikatniej jak się da. Polecam z całego serca ♥️ Kochani nie wstydźcie się, ratujcie swoje zdrowie ❤️ nie ma lepszego doktora
www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
Częstochowa
Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Zostałem pozytywnie zaskoczony podejściem personelu do pacjenta w Szpitalu św.Aleksandra , a w szczególności dr.Nowickiego , fachowe podejście do wykonywanych zabiegów , profesjonalna wiedza i umiejętności zasługują na pełne podziękowania za wykonaną pracę i super podejście do każdego pacjenta , wszystko super wytłumaczone z pełną uprzejmością , na każde pytanie udzielono mi wyczerpującej informacji bez cienia zniecierpliwienia. Dla każdego pacjenta Pan dr. Nowicki ma chwilę czasu żeby wszystko wyjaśnić i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
Słupsk
Lekarz na medal! Pełny profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Bada dokładnie i wszystko tłumaczy. Polecam.