dr Anna Karwan-Płońska

Ginekolog

Spółka Lekarska Sp. z o.o.
ul. Grzybowska 16/22

Bardzo kompetentna w swojej profesji. Poza problemami ginekologicznymi interesuje ją ogólny stan zdrowia pacjentki.nawiązuje bezpośredni kontakt z pacjentką w związku z tym wizyta jest zupełnie nie stresująca.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Łukasz Wesołowski

Bielawska 15
95-015 Głowno

Cudowny lekarz, ma czas dla pacjenta, empatyczny i bardzo dobrze stawia diagnozę, zawsze mogę liczyć na pomoc. Polecam na 100%.

lekarz Renata Chwastek

Laryngolog

Konstytucji 3 Maja 19 lok. 23
34-120 Andrychów

Bardzo dobry lekarz, lecze sie juz długo i zawsze pomoze, udalo jej sie wyleczyc moje klopotliwe zatoki, polecam!

lekarz Teresa Kowalska

NZOZ "Termed"
ulica Wiśniowa 8
88-230 Piotrków Kujawski

POŚWIĘCA DUŻO CZASU NA ZBADANIE I OSŁUCHANIE DZIECKA,PRZEPROWADZA KOMPLEKSOWY WYWIAD DOTYCHCZASOWEGO STANU ZDROWIA MOZNA SIĘ ZWRÓCIĆ O POMOC O KAŻDEJ PORZE DIAGNOZY STAWIANE PRZEZ PANIĄ DOKTOR SĄ ZAWSZE TRAFNE A LECZENIE CZĘSTO ODBYWA SIĘ BEZ ZBĘDNYCH ANTYBIOTYKÓW.

lekarz Ryszard Makosiej

Pediatra, Pulmonolog

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Leczy moje dzieci wspaniały specjalista,jest chyba jedynym który wysłuchuje śród-miąszowe-zapalenie płuc.

lek. dent. Alina Bartosik

Obrońców Westerplatte 14
62-700 Turek

Zdecydowanie najlepszy stomatolog w Turku. Plombuje zęby szybko i mozna powiedziec, ze bezbolesnie nawet przy braku znieczulenia. Do tego mila i uprzejma. Goraco polecam.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Jadwiga Rudnicka-Markowicz

Dermatolog

ulica Misiągiewicza 26A
37-200 Przeworsk

Jeden z najlepszych dermatologów w Jarosławiu. Bardzo kompetentny lekarz (chociaż czasem bywa chłodna). Ogólnie polecam
Nigdy nie odmówił pomocy. Stara się pomóc i doradzić. Moim zdaniem, robi bardzo dobrą robotę mimo ograniczeń jakie są nakładane przez NFZ. Moja opinia jest poparta kilkunastoletnią opieką nad moją rodziną.
Opinia dodana przez: Piotr
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Katarzyna Kochańczyk

lek. dent. Katarzyna Kochańczyk

Gabinet Stomatologiczny Q-Dent Katarzyna Kochańczyk
Sztabu Powstańczego 2
44-100 Gliwice

Moje zęby przed wizytą były w totalnej ruinie. Chciałem rwać, jednak po dokładnym wytłumaczeniu konsekwencji braku zęba, zdecydowałem się na leczenie. Łatwo nie było, ale warto było. Polecam.
Miałem robione echo serca u Pani Profesor na Waryńskiego. Jest to zdecydowanie lekarz o wielkiej wiedzy, profesjonalista, pełna kompetencja. Badanie nie może być przez nikogo lepiej przeprowadzone niż właśnie przez tą Panią Profesor. W tym aspekcie zdecydowanie mogę polecić. Jedno co mi się nie podobało to fakt, że badanie przebiegło dosyć szybko (mimo faktu iż była to wizyta prywatna). Zdecydowanie za duży pośpiech. Nie udzielono mi żadnych rad i mam …
Opinia dodana przez: Emil

dr Halina Iwan

Dermatolog, Wenerolog

ulica Wojska Polskiego 10
44120 Pyskowice

Pani Doktor Iwan to pełny profesjonalizm, otwartość na pacjenta. Od ponad trzech lat zmagam się z kontaktowym zapaleniem skóry rąk i stóp. Cały czas leczona byłam u różnych lekarzy. Nie było poprawy, choć przyjmowałam leki i dziesiątki maści. Od niespełna dwóch miesięcy leczy mnie Pani Doktor i efekty już są widoczne. Dziękuję, Pani Doktor. Serdecznie polecam.

lek. dent. Anna Pernak

Nałkowskiej Zofii 8 A

Super dentysta. Byłam u pani dr już kilka razy i jestem zachwycona. Bardzo profesjonalne podejście z dużą empatią. Poleciłam już paru osobom i oni także są bardzo zadowoleni. Naprawdę super specjalista

Iwona Iwaniszyn-Popowicz

Pediatra, Wizyty domowe

Bytom

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Podejście do dzieci bardzo "oschle". Hasło skierowane do rodzica "proszę zapanować nad dzieckiem" jest co najmniej nie na miejscu z ust pediatry. Do dzieci trzeba mieć podejście. Są pediatrzy którzy potrafią bez problemu dogadać się z małym pacjentem. Niestety Pani doktor do nich nie należy. Wizyta jak wizyta. Nic szczególnego nie usłyszeliśmy czego wcześniej już nie wiedzieliśmy.

lek. med. Krzysztof Waszkiewicz

Ginekolog

Gabinet ginekologiczny
Plac Stefana Żeromskiego 5/1
Strzelce Opolskie

Lekarz z ogromnym sercem i przeogromną wiedzą. Przyjmował mój poród przez cesarskie cięcie w szpitalu w Koźlu — tak naprawdę uratował wtedy życie mojej córki. Pół roku później uratował również moje życie, mimo że nie miał obowiązku podejmować tak ogromnego ryzyka. Leczenie trwało trzy miesiące, aż wróciłam do pełnej sprawności, a Pan Doktor zajmował się mną codziennie, mimo swoich licznych obowiązków. Słowo „dziękuję” to zdecydowanie za mało. Wizyty u Doktora …

dr n. med. Paweł Mielczarek

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Ozimska 25, Budynek Kaskada III piętro
45-057 Opole

Tą drogą chciałbym podziękować Panu Doktorowi za leczenie mojego syna w Oddziele Chirurgii Dziecięcej na Witosa w Opolu. Wraz z Kubą trafiliśmy do oddział zaraz po urodzeniu z powodu poważnej wady układu moczowego. Pan Doktor dokładnie wytłumaczł nam na czym polega choroba i jak będzie przebiegało leczenie. Mały przeszedł dwie operacje. Wszystko przebiegło dobrze. Teraz przychodzimy do kontroli i Doktor upewnia nas że Kuba będzie zdrowy. Dziękuję za serdeczną i …
Opinia dodana przez: Tatokuby

lekarz Małgorzata Zyguła

USG

Pracownia USG
Śliwińskiego 28
41-300 Dąbrowa Górnicza

Pani doktor jest świetnym lekarzem, godnym zaufania, stawia trafne diagnozy na podstawie badań których nie żałuje pacjentom.Przepisuje leki, które są skuteczne i tanie, a poza tym ma świetne podejście do pacjenta. Jest "lekarzem człowiekiem" a dziś takich szukać ze świecą.Wielu moich znajomych trafiło do Pani doktor z mojego polecenia i do dziś niektórzy nie mogą się nadziwić co to za cudowny lekarz.Lekarz godny zaufania.

lekarz Teresa Jeziorska

Laryngolog

11 Listopada 2/4 (Ultrasonografia)
42-400 Zawiercie

Pani dr jest kompetentna, rzeczowa, posiada profesjonalne podejście do pacjenta, polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Adriana Bargieł

lekarz Joanna Przanowska-Tomaszewska

Armii Krajowej 74 (NZOZ Medica)
83-110 Tczew

Pani doktor z empatią i indywidualnym podejściem do pacjenta. Potrafi słuchać i podpowiadać. Wyjątkowo trafnie znajduje problem. Nie przepisuje leków na siłę. Już od samego wejścia do gabinetu człowiek czuje się komfortowo, wręcz jak by już był zaopiekowany. Do tego dochodzi miła, nienachalna rozmowa, nigdy na czas. Profesjonalizm, bogata wiedza i doskonała atmosfera sprawiają,że każda wizyta prowadzi do budowania lepszego siebie. Warto dodać, że pani w rejestracji, też robi swoją …

lekarz Renata Jarecka-Sobczyk

Poliklinika MSW
Radom ul.Orląt Lwowskich 15
26-600 Radom

POLECAM. WSPANIAŁY LEKARZ. Pani Jarecka-Sobczyk od razu na pierwszej wizycie oznajmiła mi że mam cukrzycę typu 2, której od 2 lat (!) inny diabetolog jakimś cudem nie zauważył. Od razu wdrożyła najnowocześniejsze leczenie. Ponadto była bardzo uprzejma, kontaktowa, dopytała o wiele kwestii które inni lekarze ignorują, dała dalsze wskazania. Warto.
Opinia dodana przez: K.

lek. dent. Marta Bogdan

Centrum Stomatologii Estetycznej Marta Bogdan
Ul.Artyleryjska 3N/2. Olsztyn
10-165 Olsztyn

Bardzo dobry lekarz, godny polecenia. Może trochę drogi, ale warto! Pani Marta wykonuje swoją pracę naprawdę na wysokim poziomie. Wystrój gabinetu nowoczesny i schludny.
Opinia dodana przez: Magda