lekarz Maciej Dragon

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Pan doktor trafnie zdiagnozował przyczynę bólu barku i zastosował odpowiednie leczenie. Dziś po bólu ani śladu. Jestem wdzięczna że trafiłam na takiego lekarza.
Opinia dodana przez: WERONIKA

lekarz Anna Lis

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chrobrego 7
66-210 Zbąszynek

Miła, kompleksowa usługa. Pani doktor pytała o historię wcześniejszych chorób i dobrze dobrała leki. Szybkie wyleczenie moich dwóch szkrabów.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Magdalena Surgiel-Borowiec

ul. Kielecka 138
26-085 Kostomłoty Pierwsze

Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna Pani, i jak na prywatny gabinet z przystępnymi cenami. Godna polecenia.

lekarz Artur Rajczyk

WSPR w Szczecinie
ulica Mazowiecka 4

Lekarz miły, pomocny, na wizycie świątecznej zrobił więcej, niż rodzinny na umówionej. Sympatyczny i kompetentny.

lekarz Rafał Radzis

Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
72-300 Gryfice

Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.
Opinia dodana przez: Petronela

lekarz Katarzyna Skonieczna

Górczewska 212/226

Pani Doktor jest przesympatyczna, rzeczowa i zna się na swoim fachu! wyszłam z gabinety z przeświadczeniem, że zostałam bardzo dobrze przyjęta, dobrze mi wytłumaczyła co i jak no i wiem, że moja wada wzroku moze być wyleczona! Polecam takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Marta Bas

lek. dent. Sylwia Skarżyńska

Słowackiego 53a

Najlepszy stomatolog!! Super podejście do człowieka, poświęca max czasu. Wszystko dokładnie tłumaczy.

lekarz Katarzyna Wojtowicz

ul. Pólnicy 32/3

Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor. Profesjonalna - zebrała szczegółowy wywiad, zbadała, dała skierowanie na badania. Zasugerowała kolejną wizytę następnego dnia jak będą wyniki, ale kiedy powiedziałam że trudno będzie się umówić to znalazła inne rozwiązanie. Wytłumaczyła dokładnie zalecenia. Byłam przejęta, że w ciąży będę musiała brać antybiotyk, ale mnie uspokoiła i wytłumaczyła, że ten który zaleca jest najbezpieczniejszy. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tego lekarza. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Diana

lek. dent. Emilia Jóźwiak

ul. Wspólna 12
82-500 Kwidzyn

P. Emilia leczy Nasze zęby od lat - bez zastrzeżeń. I co ważne, w tle słychać "Trójeczkę", a nie jakieś "odmóżdżacze" z komercyjnych stacji :)

lekarz Marek Woźniak

Diabetolog, Internista

Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
68-200 Żary

Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.

lekarz Alicja Guszkiewicz-Fras

Powiatowy Zespół Szpitali
Armii Krajowej 1,Oleśnica
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry specjalista kompetęntna i mila życzliwa zawsze z uwaga wysłucha pacjenta doradzi Pomogła mnie oraz mężowi.Dziekujemy
Opinia dodana przez: Kazimiera

lekarz Olesia Krywa

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Pełen profesjonalizm, ciepła, rzeczowa, zawsze słucha pacjenta, nigdy nie odsyła z kwitkiem, zawsze uśmiechnięta, nigdy nie "zmęczona" zawsze dla pacjenta, bo my dla Pani doktor jesteśmy najważniejsi. Jestem zadowolona z Pani doktor jako pacjentka dorosła ale również jako mama malutkich dzieci. Moje dzieci chodzą do Pani doktor z chęcią, nie boją się.
Opinia dodana przez: Karolina Lipińska

lekarz Michał Rudnik

Korzystałam z pomocy tego lekarza po raz pierwszy, po kilku złych doświadczeniach z innymi lekarzami. Wrażenia z wizyty: życzliwy, kompetentny, spokojny i wyważony. Godny polecenia lekarz.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Lidia Glinko

Niepibliczny Ambulatoryjny ZOZ w Piszu
ulica Sienkiewicza 4/31a
12-200 Pisz

Pani Doktor opiekowała się moją mamą w czasie choroby. Cierpliwie tłumaczyła i dużo rozmawiała z moją mamą na temat choroby i sposobu leczenia. Lekarz godny polecenia. Jestem bardzo wdzięczny za opiekę. Dziękuję Bardzo
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Mariola Kucharewicz

Onkolog, Radioterapeuta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
15-540 Białystok

Bardzo miła kompetentna osoba, młoda wprawdzie ale sumienie wykonuje swoją pracę. Dba o dobro pacjenta i każdy przypadek rozpatruje indywidualnie.

lekarz Katarzyna Major-Dyc

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Świetny lekarz posiadający wiedzę i kompetencje godny polecenia. jestem pacjentem Pani doktor od kilku lat i nie zamienię na innego lekarza mimo składanych mi propozycji. Pani doktor poza wiedza posiada również intuicję a stawiane diagnozy są bezbłędne.

Wiesław Plewa

Chirurg ogólny, USG

Na Równi 50a
Nowy Targ

Bardzo dobry, kompetentny, facowy lekarz. Nie traktuje pacjenta rzeczowo, do kazdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Szczerze polecam.

lekarz Marta Gładkowska-Harasimowicz

Marcińca 21
63-720 Koźmin Wielkopolski

super lekarz ,bardzo uprzejma pani doktor,potrafi sluchac pacjenta,dokladnie mnie przebadala,zbadala takze moje piersi czego inni lekarze nie robia ,polecam
Opinia dodana przez: danka

lekarz Katarzyna Jamruszkiewicz

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny ratunkowej

Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych
Niepołomice

Pani doktor bardzo dobrze zajęłą sią moja mama, mimo, że widziałą ja pierwszy raz w życiu, jak przyjechałą do niej pogotowiem, or razu stwierdziła co mamie dolega i zaproponowala leczenie, na które wczesniej nikt nie wpadl, teraz mama czuje sie dużo lepiej

Donata Kowalska

Maciejewicza 27

Kompetentna, dokładna lekarka. Polecam.