dr Anna Zawiasa-Bryszewska

Internista, Nefrolog

14 kwietnia byłam na pierwszej wizycie u pani doktor Anny Zawiasy-Bryszewskiej. Niezwykle kulturalna, cierpliwa i wnikliwa lekarka. Była to wizyta na NFZ poświęciła mi tyle czasu ile trzeba, mogłam o wszystko zapytać. Pani doktor zainteresowała się tez innym schorzeniem, na które od lat przyjmuje leki bo na człowieka trzeba spojrzeć całościowo. Super, polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic

dr n. med. Ireneusz Zych

Chmielna
Lublin

Lekarz jakich dziś już coraz mnie. Ja nie mam słów które mogą opisać jaki to jest wspaniały lekarz i człowiek. Do doktora trafiłam przypadkiem bardzo mi pomógł. Po krótkim czasie od zabiegu u Doktora w moich wynikach pojawiło się coś niepokojącego. Z dr dzieli mnie 150km ale mi pomógł po raz drugi choć jestem tylko pewnie jedna z wielu pacjentek. Dla mnie jest to jeden z najlepszych lekarzy jakiego spotkałam. …
Opinia dodana przez: Aneta
Gorąco polecam Pana Rolanda. Super człowiek, super podejście, bezstresowe leczenie. Zawsze wie co zrobić aby wizyta w jego gabinecie była komfortowa. Posiada sprzęt, którrgo brakuje innym dentystom. Robi na miejscu RTG a nie wysyła ze skierowaniem, posiada także mikroskop. Bardzo polecam. Wysoki poziom usług.

dr n. med. Mieszko Opiłka

Chirurg ogólny, Proktolog

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1
41-200 Sosnowiec

Doskonały lekarz, specjalista w każdym calu, poświęca nawet swój prywatny ,wolny czas kiedy sytuacja tego wymaga, a ja osobiście doświadczyłam takiej sytuacji. W czasie kiedy miałam podłączony VAC urządzenie do podciśnieniowej terapii leczenia ran właśnie w sobotę nastąpiła mała awaria urządzenia tak mnie się wydawało, zadzwoniłam do pana doktora oczywiście bez żadnego problemu prosił podjechać pod klinikę . Doktor również podjechał do kliniki, sprawdził założone mi urządzenie ,wszystko okazało się …
Opinia dodana przez: Elżbieta

Janusz Romanek

Kardiolog

Szpital Wojewódzki Nr 2
Rzeszów

Dla mnie spoko, chociaż tekst: "dlaczego przychodzi pani tak późno" mogł sobie darować. Profesjonalne podejscie, ogromna wiedza i przede wszystkim widać było, że chce mi pomóc. Szybko zatarł pierwsze kiepskie wrażenie:) Polecam!

lekarz Mirosław Barcikowski

Kilińskiego 48 lok. 2
76-200 Słupsk

Nie polecam tego lekarza. Jakiś czas temu tak załatał mi dziurę w zębie że długi czas chodzilam z bólem, dzwoniąc tam jego asystentka poinformowała mnie że to na pewno nie od tego zęba który mi robił. Nie przyjęła na wizytę kontrolną. Poszłam do innego lekarza bo żadne środki przeciwbolowe nie działały a on musiał już zrobić kanałowe leczenie. Dzieki temu lekarzowi mam martwego zęba!!!
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Krzysztof Mawlichanów

dr n. med. Krzysztof Mawlichanów

Ginekolog położnik, Ginekolog estetyczny

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Kiedy widzisz Lekarza, który ratuje ludzkie zdrowie i życie z zaangażowaniem, miłością, pasją i ogromną wiedzą, to patrzysz na niego jak na Anioła- nie człowieka. Leczyc sie u takiego Specjalisty, to wielki zaszczyt. Jedyny lekarz któremu ufam bezgranicznie.
Opinia dodana przez: Natalia

dr n. med. Witold Orszulak

Kardiolog

Orbimed
43-100 Tychy

Lekarz z powołania,najlepszy specjalista dziękuję za opiekę medyczną wieloletnią.Pan doktor jest kompetentny, podejście do pacjenta rewelacja.
Opinia dodana przez: joanna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psycholog
                                       mgr Małgorzata Włoch

mgr Małgorzata Włoch

Psycholog, Psychoterapeuta

ELPIS - Psychologia. Psychiatria. Terapia
ul. Bałuckiego 29 lokal 3

Małgorzata Włoch jest mądrą i konkretną osobą nastawioną na pomoc drugiemu człowiekowi. Szybko potrafi dotrzeć do sedna problemu, zdiagnozować sytuację i zaproponować konkretne, a przy tym praktyczne rozwiązania. Przy tym nie owija w bawełnę i nie boi się konfrontowania pacjenta. Robi to jednak z szacunkiem i delikatnoścą. Świetny wybór dla osób, które faktycznie chcą wyjść ze swoich problemów i ruszyć do przodu z życiem. Odradzam jednak osobom, które uważają, że …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Grzegorz Prajsnar

Błękitna 10A/10

W dniu 17.12.2025 zgłosiłam się do Szpitala w Piekarach Śląskich z powodu silnego bólu po operacji, nieefektywnego leczenia p/bólowego oraz podwyższonej temperatury. Byłam przyjmowana przez lek. Grzegorza Prajsnara. Po badaniu usłyszałam, że wszystko jest w porządku i miałam zostać odesłana do domu, bez rejestracji i dokumentacji z wizyty. Dopiero po moich wyraźnych prośbach wykonano podstawowe badania, wydano kartę informacyjną oraz podano kroplówkę z lekiem p/bólowym. Pomoc została więc udzielona, jednak …

lekarz Ewa Gurowska

ulica Królowej Jadwigi 20/IV
11-500 Giżycko

Korzystam zusług poradni okulistycznej od lat i polecam wszystkim panią Ewe Gurowską.Bardzo empatyczna i kompetentną lekarka oby więcej takich lekarzy
{'id': 11428, 'name': 'Nowogard'} Ortopeda
                                       dr n. med. Marcin Ferenc

dr n. med. Marcin Ferenc

gabinet lekarski
72-200 Nowogard

Lekarz godny polecenia. Przed wizytą odpowiadał na maile, w czasie wizyty wszystko wytłumaczył i zalecił konkretne rozwiązania. Nie wciska wyrobów farmaceutycznych. Polecam

dr n. med. Justyna Teliga-Czajkowska

Ginekolog

Warszawa ul.Langiewicza

Pani doktor prowadziła moją czwartą ciążę i jedyną zakończoną sukcesem. Mimo mojej trudnej historii, pani doktor najpierw zajęła się diagnostyką problemów, następnie prowadziła ciąże od samego początku do samego końca. Pod koniec ciąży pojawiły się podejrzenia hipotrofii na które pni doktor zareagowała skutecznie i z należytą starannością.(na szczęście niepotwierdzone i z dzieckiem wszystko w porządku). Polecam z całego serca.

lekarz Ewa Koszarska

08-300 Sokołów Podlaski

Najwspanialszy pediatra na świecie! Zawsze możemy na nią liczyć i tylko do niej mamy zaufanie! Jeśli z jakiegoś powodu trafimy do innego lekarza, to i tak następnego dnia wzywamy ja do domku, żeby potwierdziła albo obaliła postawioną przez innych diagnozę (a już dwa razy lekarze źle zdjagnozowali moją córkę i to dr Ewa wyprowadziła ją na prostą)!Jeśli pani Koszarska jest na urlopie, modlimy się, żeby dziewczynki nie chorowały, bo boimy …
Opinia dodana przez: Emitka

lekarz Przemysław Orłowski

Laryngolog

Szpital Specjalistyczny
Jasło

W porządku lekarz . Zna się na robicie . Miły dokładny nie zostawia z bólem przyjmuje od razu . Więcej takich ludzi i lekarzy

lek. dent. Mirosława Orzeszyńska-Wójcik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny M-DENT
Niepodległości 35a
63-200 Jarocin

Pani doktor wyrwała mi tzw. 8, która znajdowała się poza łukiem. Wszystko odbyło się bezboleśnie i bezproblemowo. Polecam.
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Robert Klijer

dr n. med. Robert Klijer

Chirurg ogólny, Urolog

Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2

Wiedza, umiejętności i zaangażowanie są nieocenione. Dzięki Pana profesjonalizmowi miałem poczucie bezpieczeństwa, zaufania i wsparcia. Dziękuję za oddanie, które wkłada Pan w swoją pracę i za życzliwe podejście. Jestem bardzo wdzięczny za Pański wkłada i oddanie w moje zdrowie.
Opinia dodana przez: Marek
Szpital śląski w Cieszynie zyskał bardzo dużo mając takiego dobrego, kompetentnego lekarza ortopedę.Endoprotezę stawu biodrowego miałam robioną w 2017r.(marzec). .Ordynator lekarz Ochałek wspaniały specjalista, godny zaufania polecam go innym chorym.
Opinia dodana przez: Wanda
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko tłumaczone na bieżąco . Pacjent wie krok po kroku , co doktor będzie robił. Miła i przyjazna atmosfera w gabinecie. Polecam.
Opinia dodana przez: Milan